Mario Party Superstars wordt je nieuwe favoriete vakantiespel

Inhoudsopgave:

Mario Party Superstars wordt je nieuwe favoriete vakantiespel
Mario Party Superstars wordt je nieuwe favoriete vakantiespel
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Mario Party Superstars bevat tal van minigames uit eerdere Mario Party-games.
  • Het is een combinatie die ideaal is voor nieuwe en oude fans van de serie, omdat ze enorm toegankelijk zijn.
  • Het duurt seconden om te leren.

Image
Image

Plezier is alles. Zonder plezier is het leven behoorlijk overweldigend. Het is ook het beste woord om Mario Party Superstars te beschrijven. Hoewel het het wiel niet opnieuw uitvindt en vaak een beetje oppervlakkig van hart is, is het ook fantastisch leuk, vooral als je het samen met vrienden en familie speelt.

De game bevat verschillende componenten uit eerdere Mario Party-games, maar als je, net als ik, alleen maar aan de serie hebt geliefhebberd, is Mario Party Superstars nog steeds een geweldige introductie tot de partygame. Het is ook niet nodig om eerder veel ervaring met games te hebben, wat betekent dat dit een ideale titel is om uit te halen wanneer minder ervaren gamers op bezoek komen. Er staat overal "toekomstige vakantieseizoentraditie" op geschreven.

Gedeeltelijk bordspel, gedeeltelijk minigamecollectie

Mario Party Superstars speelt zich af als het beste soort bordspel. Maximaal vier spelers (mens of CPU) racen rond een bord door een dobbelsteen te gooien voordat ze na elke ronde deelnemen aan een minigame.

Er zijn vijf borden om uit te kiezen, die elk een ander Mario Party-spel vertegenwoordigen en ook een andere moeilijkheidsgraad bieden. Het is waarschijnlijk dat je begint met het eerste Yoshi's Tropical Island, wat een beetje standaard is als het gaat om het aanbieden van vertakkende routes en wendingen. Andere boards, zoals Space Land, introduceren uitdagingen zoals de noodzaak om met andere personages om te gaan, evenals de risico's van een ruimteschip dat op je afschiet en jou en anderen naar een andere route stuwt.

Image
Image

Het is charmant om te zien hoe je gekozen Super Mario Bros.-personage door het bord navigeert, en dat is voordat je bij de kern van het spel komt: de minigames. Gewoon met een virtuele dobbelsteen rollen en over het bord dwalen, doet denken aan jeugdherinneringen aan bordspellen, zelfs als je er voor geluk niet op kunt blazen.

Minigames voor iedereen

Mario Party Superstars is echt toegankelijk. Als je WarioWare: Get It Together! je weet wat ik bedoel. WarioWare is leuk, maar je moet snel kunnen reageren om kans te maken. Als je even nodig hebt om in je op te nemen wat er aan de hand is, of als je op de een of andere manier fysiek beperkt bent, is de kans groot dat je fa alt. Zo voelde het toen ik WarioWare probeerde te spelen met mijn enthousiaste gamende moeder die ook een nekhandicap heeft.

Image
Image

Mario Party Superstars is anders. Het is redelijk in balans. Bij sommige minigames moet je misschien op de A-knop drukken om weg te zwemmen van een monster, maar bij een andere moet je rennen om vallende ijsbolletjes te verzamelen. Een ander soort is misschien meer op geluk gebaseerd, waarbij spelers een hendel kiezen waarbij een van hen ervoor zorgt dat Bowser explodeert en de speler fa alt, maar het is in ieder geval toegankelijk. Bewegingsbedieningen zijn hier ook overgeslagen, zodat iedereen een kans maakt, zonder gimmick.

Door dergelijke opties is het ideaal om tijdens de feestdagen samen rond de tv te zitten, zelfs als een of meer spelers niet echt een toegewijde gamer zijn. Het is niet zo verfijnd als Mario Kart 8 in zijn vermogen om iedereen een goede kans te geven, maar het geeft je op de een of andere manier extra opties wanneer fysieke games zijn opgebruikt.

Er staat overal "toekomstige feestdagentraditie" op geschreven.

Veel, Veel Opties

Mario Party Superstars gaat ergens anders ook een beetje verder om iedereen tevreden te houden. Als je een Mario Party-game opzet, kun je instellingen wijzigen, zoals hoe lang de game duurt, maar je kunt ook spelers handicaps geven. Als je denkt dat een speler een beetje te goed is en dingen uit balans raken, is dit je kans om ze een Stars-handicap te geven om hun voortgang te vertragen.

Je kunt er altijd voor kiezen om Mount Minigame ook te spelen, zodat je je op minigames kunt concentreren in plaats van op de bordspelervaring. Dit kan ideaal zijn als je weinig tijd hebt, maar met Mario Party Superstars kun je een partygame hervatten, zodat je altijd verder kunt gaan waar je was gebleven.

Ideaal voor het hele gezin

Het mooie van Mario Party Superstars is dat iedereen er blij mee zal zijn. Voor oude fans van de franchise zijn er minigames uit de games uit het Nintendo 64- en GameCube-tijdperk, en je kunt zelfs specifiek die games kiezen om de goede oude tijd opnieuw te beleven.

Voor degenen die minder ervaren zijn, duurt het seconden om op te pakken en te spelen. Elke minigame wordt geleverd met duidelijke instructies en een moment om te oefenen wat je doet voordat je het echt doet. En het is allemaal vermengd met het geluk dat je altijd krijgt met alles wat met Mario te maken heeft. Wat heb je nog meer nodig?

Aanbevolen: