Waarom het Cherry MX Board 3.0 S mijn nieuwe favoriete toetsenbord is

Inhoudsopgave:

Waarom het Cherry MX Board 3.0 S mijn nieuwe favoriete toetsenbord is
Waarom het Cherry MX Board 3.0 S mijn nieuwe favoriete toetsenbord is
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Ik heb het toetsenbord op mijn iMac vervangen door de nieuwe Cherry MX Board 3.0 S, en het is mijn nieuwe favoriete invoerapparaat.
  • De aluminium behuizing maakt gebruik van Cherry MX-schakelaars die nauwkeurig zijn en bevredigende feedback bieden.
  • Dit toetsenbord is het beste mechanische model dat ik ooit heb geprobeerd en dat uitblinkt in zowel gaming als algemene computertaken.
Image
Image

Ik ben wispelturig als het gaat om invoerapparaten, maar het nieuwste toetsenbord dat op mijn bureau komt, de nieuwe Cherry MX Board 3.0 S, is op dit moment mijn eerste keuze.

Dit hoogwaardige mechanische toetsenbord wordt geleverd met verschillende verlichtings-, kleur- en schakelopties. De aluminium behuizing maakt gebruik van Cherry MX-schakelaars die nauwkeurig zijn en bevredigende feedback bieden.

Ik heb de 3.0 S gekoppeld aan mijn 24-inch iMac en het is een veel betere ervaring dan het gebruik van het standaardtoetsenbord van Apple. In plaats van te moeten pikken op de onopvallende chiclets van de iMac, kan ik genieten van de grote toetsen op de Cherry. Dit toetsenbord is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de witte versie die ik heb gekozen, vormt een aanvulling op het uiterlijk van de zilveren iMac.

Tik op het bord 3.0 S was niet luider en soms zelfs stiller dan het gebruik van het iMac-toetsenbord.

Mechanisch, helemaal

The Board 3.0 S heeft een brute look die past bij de vierkante ontwerpen van de nieuwste iOS-apparaten en computers van Apple. Hij is niet licht van gewicht en ik zou er niet aan denken om hem in te pakken voor een reis, maar door het gewicht staat hij stevig op mijn bureau als ik op de toetsen bons.

Ik ben te laat op het feest als het gaat om mechanische toetsenborden, die in populariteit lijken te groeien. Ik heb tientallen jaren op gewone toetsenborden getikt, en toen ik mechanische toetsenborden probeerde, leken ze te onhandig en luid. De Board 3.0 S veranderde mijn mening met zijn zijdezachte actie.

Tik op het bord 3.0 S was niet luider en soms zelfs stiller dan het gebruik van het iMac-toetsenbord. Ik ben geen fan van het geluid van mijn eigen typen, en ik weet dat het andere mensen gek maakt, dus ik geef de voorkeur aan ste alth-modus.

Omdat ik een Apple-fan ben, geef ik de voorkeur aan minimalisme in mijn randapparatuur om bij de Cupertino-look te passen. Daarom zijn de meeste gaming-toetsenborden niet iets dat ik op mijn bureau zou hebben, maar de Board 3.0 S is een uitzondering.

Image
Image

De RGB-verlichting is leuk, maar subtiel genoeg om niet te storend te zijn. Het kleurenschema is onderscheidend op dit toetsenbord, maar het botst niet te veel met mijn iMac, en ik denk zelfs dat het overeenkomt met het uiterlijk als je maar hard genoeg knijpt.

Het Board 3.0 S wordt geleverd met een bekabelde verbinding, wat ik eigenlijk liever heb dan dat ik me zorgen maak over de levensduur van de batterij en knoeien met instellingen. Het is echter een standaard USB-verbinding en de nieuwste iMac heeft alleen USB-C-poorten. Dus bestelde ik een adapter van $ 10 bij Amazon, en toen ik hem eenmaal op de iMac had aangesloten, herkende ik hem meteen.

Andere geweldige opties

In de afgelopen maanden heb ik op het toetsenbord gezocht en heb ik veel goede alternatieven voor de Board 3.0 S op de markt gevonden.

Een bepaald toetsenbord dat ik onlangs heb uitgeprobeerd en dat ik graag zou willen hebben, is de Logitech Craft Advanced van $ 169,99. Het heeft een subtiele maar stijlvolle uitstraling en de toetsen maken een stevige, geruststellende klik wanneer erop wordt gedrukt. Ik ben zelfs geïntrigeerd door de invoerknop waarmee je dingen kunt doen zoals snel door documenten bladeren.

Ik heb onlangs ook de kans gekregen om te spelen met het Logitech G915-gamingtoetsenbord. Voor $ 229,99 is het meer dan het dubbele van de prijs van het Cherry MX Board 3.0 S, maar als je het geld hebt, is dit misschien wel het meest geladen toetsenbord dat ik ooit heb geprobeerd.

Image
Image

Met Logitech-software kun je de RGB personaliseren en aangepaste animaties maken uit een keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren met de meegeleverde software. De G915 is gemaakt van aluminium van vliegtuigkwaliteit dat zo stevig aanvoelt dat je hem kunt gebruiken om een zombie-invasie af te weren of er gewoon jaren op te typen.

Voor $ 109,99 is het Cherry MX Board 3.0 S een aanzienlijke investering. Maar dit toetsenbord is het beste mechanische model dat ik ooit heb geprobeerd en dat uitblinkt in zowel gaming als algemene computertaken.

Aanbevolen: