Een ingesloten YouTube-video aanpassen

Inhoudsopgave:

Een ingesloten YouTube-video aanpassen
Een ingesloten YouTube-video aanpassen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer onder de video Share > Embed. Selecteer onder Opties voor insluiten Spelbesturing weergeven > Kopiëren.
  • Om volledig scherm te voorkomen, stelt u de fs parameter in op 0. Om te kiezen wanneer de video begint, voeg je start toe om de code in te sluiten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de insluitcode voor een YouTube-video kunt vinden en kopiëren, en hoe je de insluitopties kunt aanpassen. Deze aanpassingen veranderen hoe de video wordt weergegeven wanneer deze is ingesloten op een webpagina.

De insluitopties wijzigen

Er zijn een aantal manieren om de insluitcode voor een YouTube-video te kopiëren. De methode die hier wordt gebruikt, geeft de selector voor visuele opties weer.

  1. Selecteer op YouTube Share onder de video.

    Image
    Image
  2. Selecteer Insluiten.

    Image
    Image
  3. Selecteer onder Insluitopties onder de insluitcode Spelerbesturing weergeven.

    Image
    Image
  4. Selecteer Copy om de insluitcode te kopiëren. Je kunt de YouTube-video dan op een website plaatsen.

Meer aanpassingsopties

Als je de insluitopties selecteert, verandert de insluitcode. Met elke instelling die je in- of uitschakelt, wordt de code bijgewerkt om weer te geven hoe de video zich gedraagt.

YouTube staat andere wijzigingen toe als je de code handmatig wilt wijzigen. Als u bijvoorbeeld de parameter fs instelt op 0, voorkomt u dat kijkers de YouTube-video op volledig scherm weergeven. Door de parameter start aan de code toe te voegen, kun je kiezen op welk punt in de video de stream moet worden gestart.

Als je de code niet wilt bijwerken, gebruik dan deze aangepaste video-insluitgenerator. Plak de video-ID in het vak op die pagina en schakel een van de instellingen in om de insluitcode te wijzigen. Met sommige opties kunt u de breedte en hoogte van de videospeler aanpassen, een resolutie van 1080p forceren, de voortgangsbalk wijzigen in wit in plaats van rood en de video automatisch laten afspelen.

Aanbevolen: