Het startscherm van een iPhone aanpassen

Inhoudsopgave:

Het startscherm van een iPhone aanpassen
Het startscherm van een iPhone aanpassen
Anonim

Wat te weten

  • Open Snelkoppelingen > tik op plus (+) > Actie toevoegen. Zoeken naar App openen > App openen > tik op App > selecteer app.
  • Voer vervolgens in het veld App openen de naam in. Kleur en pictogram wijzigen > Klaar > Toevoegen aan startscherm > Toevoegen.
  • Maak aangepaste widgets: download en installeer apps van derden die beschikbaar zijn in de App Store.

Dit artikel legt uit hoe je pictogrammen en aangepaste widgets kunt gebruiken om je startscherm opvallender te maken. Instructies zijn van toepassing op iPhones met iOS 14 en hoger.

Hoe pas ik pictogrammen op het startscherm van mijn iPhone aan?

Wanneer u een snelkoppeling naar een app maakt, kunt u de snelkoppeling een unieke naam en pictogram geven. Download pictogramafbeeldingen of pictogrampakketten en plaats ze in Foto's. U kunt ook elke foto die u in de galerij heeft, als pictogramafbeelding gebruiken. Begin vervolgens met het aanpassen van uw startscherm met deze stappen.

  1. Op het startscherm opent u de Shortcuts app.
  2. Selecteer Toevoegen (+) om een nieuwe snelkoppeling te maken.
  3. Selecteer Actie toevoegen.

    Image
    Image
  4. Zoek naar Open App en selecteer Open App.
  5. Tik op App en selecteer de app die je wilt openen.

    Image
    Image
  6. Tik bovenaan het scherm in het veld Open App om de naam van de nieuwe snelkoppeling te wijzigen. U kunt ook op het pictogram tikken om de kleur te wijzigen of een ander pictogram (glyph) kiezen. Selecteer Klaar om uw wijzigingen op te slaan.

    Image
    Image
  7. Selecteer in de rechterbovenhoek de drie stippen.
  8. Selecteer op het scherm Details Toevoegen aan startscherm en bekijk een voorbeeld van de schermnaam en het pictogram. Tik op Toevoegen.

    Image
    Image
  9. Het aangepaste pictogram staat nu op je startscherm en het zal zich gedragen als elk ander app-pictogram. Om het pictogram te verwijderen, houdt u het lang ingedrukt en selecteert u Bladwijzer verwijderen in het menu.

Hoe pas ik mijn iPhone-widgets aan?

Met iOS 14 kun je widgets toevoegen voor bijna elke iPhone-app en de informatie ervan op het startscherm weergeven. Je kunt iPhone-widgets ook groeperen in handige slimme stapels om het startscherm van je iPhone aan te passen en de hele dag door de belangrijkste informatie te bekijken.

In tegenstelling tot pictogrammen kunt u het uiterlijk van een widget echter niet rechtstreeks wijzigen. U wilt bijvoorbeeld het uiterlijk van de widgets afstemmen op de achtergrond en pictogrammen en een consistent startscherm maken. Maar er zijn verschillende widget-apps in de App Store die u kunnen helpen bij het ontwerpen van uw widgets en het kiezen van de informatie die ze zullen tonen.

Hoe voeg ik aangepaste widgets toe aan mijn startscherm?

Een iPhone-widget helpt je direct waardevolle informatie te zien zonder de app te openen. Vervolgens kunt u met een aangepaste widget uw eigen draai toevoegen aan hoe het eruit ziet. Widgetsmith is een van de meest populaire aangepaste widget-apps in de App Store en we zullen het gebruiken om deze walkthrough te doen.

  1. Selecteer de grootte van de widget. U kunt kiezen uit Small Widget, Medium Widget en Large Widget.
  2. Selecteer de Default Widget en doorloop de verschillende stijlen. U kunt kiezen tussen verschillende stijlen van tijd, datum, weer, foto's, kalenders en meer.

    Opmerking:

    Voor elk type kunt u ook de Default Widget of een Timed Widget selecteren. De laatste vervangt de standaardwidget op een bepaald moment. U kunt bijvoorbeeld geplande agenda-afspraken plannen om alleen overdag op het startscherm te verschijnen.

    Image
    Image
  3. Gebruik de reeks menu's onder de Stijl om het Thema. te kiezen
  4. Je kunt de widget met dit thema opslaan of meer aanpassen met Font, Tint Color, Background Color , en Border Color, en Artwork.
  5. Om het thema op te slaan, ga terug naar het vorige scherm (selecteer de pijl in de linkerbovenhoek) en selecteer Save. Om het thema verder aan te passen, tik je op Thema aanpassen.

    Image
    Image
  6. Als je de exacte look krijgt, ga je terug naar het vorige scherm om de naam te wijzigen en op te slaan.

  7. Voeg een Widgetsmith-widget toe aan het startscherm op dezelfde manier als elke andere widget. Selecteer een leeg gebied op het startscherm en druk lang om naar de schudmodus te gaan. Gebruik vervolgens de Toevoegen (+) knop om de generieke Widgetsmith-widget toe te voegen. Tik en houd vast om Widget bewerken Kies uw aangepaste widget in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe pas ik het vergrendelscherm op mijn iPhone aan?

    Net als het startscherm, kunt u het uiterlijk van uw iPhone-vergrendelingsscherm aanpassen. Ga naar Instellingen > Wallpaper > Kies nieuwe achtergrond en kies een achtergrond voor het vergrendelscherm van je iPhone.

    Hoe pas ik mijn Control Center aan?

    U kunt het Controlecentrum aanpassen om bedieningselementen toe te voegen en te organiseren. Ga eerst naar Settings > Control Center. Tik vervolgens op de knop Insert om bedieningselementen toe te voegen of te verwijderen of tik op Herordenen om een bedieningselement naar een nieuwe positie te slepen.

Aanbevolen: