Hoe mensen toe te voegen op Snapchat

Inhoudsopgave:

Hoe mensen toe te voegen op Snapchat
Hoe mensen toe te voegen op Snapchat
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik de zoekbalk om ze te vinden op gebruikersnaam.
  • Tik op vriendpictogram toevoegen bovenaan het tabblad Chat en vervolgens op Alle contactenom telefooncontacten te vinden.
  • Scan een Snapcode vanaf het Camera tabblad: houd uw vinger op de code.

Dit artikel legt uit hoe je mensen op Snapchat kunt vinden en ze aan je vriendenlijst kunt toevoegen. De instructies werken voor Android- en iOS-gebruikers.

Wat zijn de manieren om iemand op Snapchat toe te voegen?

Er zijn verschillende methoden om iemand op Snapchat toe te voegen, die we hieronder in detail zullen bespreken:

  • Zoeken op gebruikersnaam
  • Voeg ze toe vanuit de contactenlijst van je telefoon
  • Scan hun Snapcode
  • Abonneer je op gebruikers door ze op een kaart te vinden

Voeg mensen toe op gebruikersnaam

Als je de gebruikersnaam van de persoon weet, kun je deze toevoegen aan Snapchat door ernaar te zoeken.

  1. Tik op het zoekpictogram bovenaan elk scherm.
  2. Typ de gebruikersnaam van de persoon in het vak.

    Als je alleen het eerste deel ervan kent, kun je een gedeeltelijke zoekopdracht proberen, maar je zult waarschijnlijk merken dat meerdere mensen de meeste van dezelfde tekens van een gebruikersnaam delen.

  3. Selecteer Toevoegen rechts van de persoon die je wilt toevoegen. Als je ze niet in de lijst ziet, kies View More om de resultaten uit te vouwen. Je kunt ook op hun profielafbeelding tikken en Vriend toevoegen. kiezen

    Image
    Image

Als je je eigen gebruikersnaam deelt, vind je deze via het profiel/Bitmoji-pictogram linksboven op elk scherm.

Voeg mensen toe uit je contacten

Je telefoon bevat al de telefoonnummers en e-mailadressen van je vrienden, dus het is ook een geweldige manier om met hen in contact te komen op Snapchat. Je kunt op deze manier iemand als vriend toevoegen als hun profiel hun nummer of e-mailadres bevat en dezelfde informatie op je telefoon is opgeslagen.

  1. Ga naar het tabblad Chat, Camera of Verhalen en tik op de vriend icoon toevoegen bovenaan.
  2. Kies Alle contacten.
  3. Selecteer Doorgaan en volg de aanwijzingen om de app toestemming te geven voor toegang tot uw contacten. Hiermee worden je contacten gesynchroniseerd met de app.

    Je ziet deze stap niet als je Snapchat eerder toestemming hebt gegeven om toegang te krijgen tot je contacten. Als dat het geval is, gaat u gewoon door naar de laatste stap hieronder.

  4. Zoek door de lijst of blader handmatig en tik op Toevoegen naast iedereen die je wilt toevoegen.

    Als je iemand van je contacten niet ziet waarvan je weet dat die Snapchat heeft, kan dat zijn omdat ze hun app geen toestemming hebben gegeven om ze vindbaar te maken op hun e-mailadres/nummer.

    Image
    Image

Mensen toevoegen op Snapcode

Snapcodes zijn afbeeldingen die lijken op QR-codes. Ze zijn uniek voor elke Snapchat-gebruiker omdat ze de gebruikersnaam van elke persoon bevatten. Ze kunnen worden gescand voor een gemakkelijke manier om contactgegevens te delen.

Er zijn twee manieren om een Snapcode te scannen, afhankelijk van of de afbeelding al dan niet op je telefoon is opgeslagen:

  1. Open de Camera tab.
  2. Als de afbeelding niet op uw telefoon is opgeslagen, richt u de camera erop en houdt u ingedrukt totdat de gebruikersnaam wordt geïdentificeerd.

    Als de afbeelding op uw telefoon is opgeslagen, tikt u bovenaan op het vriendpictogram en vervolgens op het Snapcode-pictogram om rechts van het zoekvak. Kies de afbeelding.

  3. Tik op Vriend toevoegen.

    Image
    Image

Om je eigen Snapcode te vinden, selecteer je het profiel/Bitmoji-pictogram in de linkerbovenhoek van een scherm en tik je op de gele afbeelding.

Zoek Snapchatters in de buurt met Snap Map

Hoewel het niet hetzelfde is als vrienden worden, kun je je ook abonneren op mensen om je heen die je op Snap Map vindt. Dit is een geweldige manier om andere gebruikers in hetzelfde gebied als jij te vinden, maar het werkt alleen als de andere gebruiker een openbaar Snapchat-profiel heeft.

  1. Open Snap Map vanaf het meest linkse tabblad onderaan de app.
  2. Blader door de kaart, tik op hotspots of Snapchats waarin je geïnteresseerd bent.

  3. Selecteer View Creator.
  4. Tik op Abonneren om updates van die gebruiker te volgen. Je kunt hier ook hun gebruikersnaam zien, die je vervolgens kunt zoeken met behulp van de bovenstaande stappen als je die persoon als vriend wilt toevoegen.

    Image
    Image

Waarom je niemand op Snapchat kunt toevoegen

Als je na het volgen van de bovenstaande stappen iemand niet als vriend kunt toevoegen, zijn er een paar mogelijke redenen:

  • Het account bestaat niet meer. Als de gebruiker onlangs zijn account heeft verwijderd, kan de gebruikersnaam worden weergegeven alsof er interactie mee mogelijk is, zodat u hem als vriend kunt toevoegen. Dit is tijdelijk, en de gebruikersnaam zal verdwijnen nadat je uitlogt en weer in de app.
  • Je bent geblokkeerd door die gebruiker. Je kunt iemand niet als vriend toevoegen als je op hun blokkeerlijst staat. Zo weet je of iemand je op Snapchat heeft geblokkeerd.
  • Je hebt een limiet bereikt. Snapchat zegt dat de limiet voor het aantal vrienden dat je kunt hebben een groot aantal is, maar het is nog steeds mogelijk om het te bereiken. Als je een paar van je vrienden verwijdert, wordt dit opgelost.

FAQ

    Hoe kom ik af van Snel toevoegen op Snapchat?

    Snapchat bevat geen optie om Snel toevoegen volledig uit te schakelen, maar je kunt het minder geven om mee te werken door de toegang tot je contacten in te trekken. Ga op een iPhone naar Settings > Snapchat en schakel Contacts uit. Ga op een Android-apparaat naar Instellingen > Apps > Snapchat > Permissions en draai het daar weg.

    Waarom voegen willekeurige mensen mij toe op Snapchat?

    Als mensen die je niet kent je toevoegen op Snapchat, hebben ze je waarschijnlijk gevonden via Snel toevoegen. Om jezelf uit dit gedeelte te verwijderen, tik je op je image > Settings gear > See Me in Quick Add en tik op de schakelaar om deze uit te schakelen.

Aanbevolen: