Acer onthult nieuwe ConceptD- en TravelMate-laptops

Acer onthult nieuwe ConceptD- en TravelMate-laptops
Acer onthult nieuwe ConceptD- en TravelMate-laptops
Anonim

Acer heeft verschillende nieuwe laptops aangekondigd, waaronder upgrades van de ConceptD-lijn, vier nieuwe Chromebooks en een gloednieuwe hybride werklaptop met Windows, de TravelMate Spin P6.

Acer heeft donderdag officieel zijn nieuwste laptops en monitoren onthuld. De aankondiging omvatte verschillende nieuwe apparaten, zowel met Windows als Chrome OS. Naast de onthullingen van de nieuwe laptop, deelde Acer ook het nieuws dat het zich had aangesloten bij het RE100-initiatief en beloofd had om tegen 2035 100% hernieuwbare energie te gebruiken.

Image
Image

Deze belofte is belangrijk omdat het ook de onthulling markeerde van de Aspire Vero, Acer's eerste op duurzaamheid gerichte laptop, die zal worden voorzien van post-consumer gerecycled plastic in de toetsen en de behuizing.

Enkele van de grootste aankondigingen van Acer omvatten updates voor zijn ConceptD-reeks, die 11e generatie Intel Core-processors naar de op de maker gerichte serie zullen brengen. Nvidia RTX 30-serie GPU's vormen ook de kern van de nieuw bijgewerkte notebooks. De volledige line-up omvat de ConceptD 5, ConceptD 7 Ezel Pro en de ConceptD 3 en 3 Ezel, en ze worden later dit jaar allemaal verzonden.

Een andere kernaankondiging komt in de vorm van verschillende nieuwe professionele notebooks, waaronder de TravelMate P6 en TravelMate Spin P6. De nieuwe premium ontworpen laptops bieden lichtgewicht werkstations met 11e generatie Intel-processors en 5G-mogelijkheden. Ze zullen naar verwachting in december arriveren en beginnen bij $1,399.99 voor de TravelMate Spin P6 en $1,299.99 voor TravelMate P6 clamshell-modellen.

Image
Image

Daarnaast heeft Acer plannen onthuld om updates uit te brengen voor zijn gaming-desktops, waaronder de Predator Orion 3000 en Nitro 50 N50-620, evenals de nieuwe SwiftX, een dunne en lichte laptop aangedreven door AMD Ryzen 5000-serie mobiel processors en Nvidia GeForce RTX 3050 Ti GPU's.

Het bedrijf heeft ook nieuwe Predator-gamingmonitors onthuld, die naar eigen zeggen geschikt zijn voor zowel console- als hardcore gamers. Ten slotte introduceerde het bedrijf vier nieuwe Chromebook-modellen, waaronder het eerste 17-inch model en de eerste Intel Evo-aangedreven Chromebook.

Aanbevolen: