Acer onthult nieuwe milieuvriendelijke laptops

Acer onthult nieuwe milieuvriendelijke laptops
Acer onthult nieuwe milieuvriendelijke laptops
Anonim

Acer heeft een hele reeks nieuwe producten onthuld, waaronder de Vero-lijn van milieuvriendelijke producten zoals de Aspire Vero.

Op woensdag onthulde Acer verschillende nieuwe laptops, waaronder de Acer Aspire Vero, een milieuvriendelijke, upgradebare laptop die gebruik maakt van post-consumer gerecycled (PCR) plastic in het hele chassis. Andere milieubewuste producten zijn onder meer een nieuwe TravelMate Vero voor professionele gebruikers, evenals de Acer Veriton Vero Mini, een mini-desktop-pc met commerciële prestaties en maatwerk.

Image
Image

De Acer Aspire Vero gebruikt 30% PCR in het chassis, wat volgens Acer ongeveer 21% aan CO2-uitstoot bespaart. Het lijkt een solide laptop te zijn voor milieubewuste gebruikers, aangezien het een 11e-generatie Intel Core-processor bevat, evenals gestandaardiseerde schroeven voor eenvoudige reparaties en upgrades.

U kunt uw milieuvriendelijke inspanningen ook nog een stap verder brengen door gebruik te maken van de nieuwe Eco+-modus, die de batterij spaart door enkele kritieke functies uit te schakelen, zoals opladen via USB. Dit helpt bij het besparen van elektriciteit die nodig is om het apparaat op te laden, en u kunt indien nodig eenvoudig overschakelen naar andere energiemodi.

Acer heeft ook nieuwe laptops onthuld in zijn ConceptD-assortiment, waaronder de ConceptD 3 en ConceptD 3 Ezel, met Intel i7-processors die 4,6 GHz kunnen bereiken, en ondersteuning voor Nvidia's T1200 laptop-GPU's. Daarnaast presenteerde Acer twee nieuwe ConceptD-laptops die zijn ontworpen voor professionele gebruikers.

Image
Image

De Acer Aspire Vero zal in november beschikbaar zijn in de VS vanaf $ 699,99. De nieuwe ConceptD 3 en ConceptD 3 Ezel beginnen bij respectievelijk $1,699.99 en $1,899.99. De ConceptD 3 zal in januari in Noord-Amerika te koop zijn, terwijl de ConceptD 3 Ezel in november wordt verzonden.

Aanbevolen: