Hoe voetbal livestreams te bekijken (2022)

Inhoudsopgave:

Hoe voetbal livestreams te bekijken (2022)
Hoe voetbal livestreams te bekijken (2022)
Anonim

Voetbal is enorm populair in de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dus het landschap van livestreaming van voetbal is ongelooflijk complex. Het is echter zeker mogelijk om een voetbalwedstrijd die je wilt bekijken te streamen.

Evenementdetails

De meeste competities beginnen hun seizoen 2022 eind februari of begin maart.

De uitzendrechten voor Major League Soccer, de Premier League, de English Football League, La Liga, Ligue 1, FIFA en de tientallen andere nationale en internationale voetbalcompetities en -toernooien zijn verspreid over een groot aantal verschillende omroepen.

Als je live voetbalstreams wilt kijken en je wilt de best beschikbare dekking, dan vind je hier wie de rechten heeft om welke games uit te zenden, tot welke zenders je toegang moet hebben en wat de beste manieren zijn om die toegang te krijgen.

Waar is de beste plek om voetbal te streamen?

Voetbal, of verenigingsvoetbal, is een van de populairste sporten ter wereld. Er zijn grote en kleine competities in de Verenigde Staten, maar er zijn ook competities in een aantal andere landen en fel concurrerende internationale competities, competities en toernooien.

Vanwege de enorme wereldwijde populariteit van voetbal, is het livestream-beeld voor deze sport enorm complex. Tientallen omroepen bezitten op zijn minst enkele voetbalrechten over de hele wereld. De omroepen met de meeste Engelstalige voetbalrechten in de Verenigde Staten zijn:

  • ESPN: deze zender heeft de rechten op de meeste voetbalwedstrijden in de Verenigde Staten. Sommige games worden uitgezonden via de ESPN+-streamingservice die alleen via internet beschikbaar is. Contracten omvatten Major League Soccer, de US Open Cup, USL Championship, National Women's Soccer League, FIFA-kwalificatierondes, Bundesliga, La Liga, Copa del Rey, Liga MX (sommige games) en meer.
  • beIN Sports: Dit netwerk heeft ook de rechten op enkele belangrijke voetbaluitzendcontracten, waaronder Ligue 1, Coupe de France, FIFA World Cup-kwalificaties, Copa Libertadores, Africa Cup of Nations, CAF Championship League en meer.
  • FOX Sports: FOX heeft de rechten op een aantal zeer belangrijke games, waaronder de finale van de FIFA Wereldbeker en de finale van de FIFA Wereldbeker Dames. Andere rechten zijn onder meer Major League Soccer, Liga MX (sommige games) en Serie B.
  • NBC Sports: NBCUniversal bezit de uitzendrechten voor de Engelse Premier League. Engelse Premier League-wedstrijden worden ook getoond op NBC's Peacock-netwerk en het VS-netwerk.
  • CBS Sports/Paramount+: CBS Sports is de houder van de rechten voor de UEFA Champions League en Europa League en de AFC Asian Cup. Je ziet Europa League-wedstrijden op het Paramount+-netwerk, terwijl geselecteerde competitiewedstrijden beschikbaar zijn op het CBS Sports Network. AFC Asian Cup-evenementen zijn exclusief op Paramount+.

ESPN is de duidelijke winnaar in termen van het aantal competities en toernooien waarop ze de rechten bezitten, terwijl CBS Sports en zijn Paramount+-service terrein winnen.

FOX Sports bezit ook de rechten op extreem populaire en belangrijke games, met name de volledige finale van de FIFA Wereldbeker.

Live voetbal streamen op ESPN en ESPN+

Als je gewoon wat voetbal livestreams wilt bekijken en je hebt niet overal toegang voor nodig, dan geeft ESPN je toegang tot meer games dan veel andere omroepen. ESPN voert Major League Soccer-wedstrijden in de Verenigde Staten uit, evenals veel internationale competities.

Kabelabonnees kunnen live voetbalstreams bekijken op de WatchESPN-website zonder iets meer te betalen dan hun normale rekening. Snoersnijders kunnen toegang krijgen tot ESPN via een aantal streamingdiensten.

ESPN+ is een aparte dienst. Het is toegankelijk via WatchESPN, maar u krijgt niet automatisch toegang met uw kabelabonnement.

Zo kun je voetbal live streamen via WatchESPN:

  1. Navigeer naar WatchESPN.com.
  2. Zoek een voetbalwedstrijd en klik op de play-knop.

    Image
    Image
  3. Klik op je televisieaanbieder.

    Image
    Image
  4. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw kabel- of satellietprovider in en klik op Inloggen.

    Image
    Image
  5. Als je video niet automatisch begint te spelen, ga dan terug naar WatchESPN en klik nogmaals op de afspeelknop.
  6. Als de game die je wilt bekijken een ESPN+-game is, staat er ESPN+ onderaan de kaart en E+ linksboven. Om een van deze games te bekijken, klik je op de play-knop.

    Image
    Image

    ESPN+ is een aparte service van ESPN. U hebt geen kabel nodig om u aan te melden voor ESPN+, en het hebben van een kabel geeft u geen toegang tot ESPN+.

  7. Klik op START MIJN 7 DAGEN GRATIS PROEF en volg de aanwijzingen op het scherm.

    Image
    Image

    Je moet creditcardgegevens opgeven, maar er worden geen kosten in rekening gebracht als je je abonnement binnen zeven dagen opzegt.

  8. Ga terug naar WatchESPN, zoek de ESPN+ voetbalwedstrijd die je wilt bekijken en klik nogmaals op de play-knop.

Live voetbal streamen op beIN Sports

beIN Sports heeft een aantal belangrijke wedstrijden, maar het verloor een paar grote contracten, waaronder Bundesliga en La Liga. Er is een beIN-website waar kabelabonnees gratis kunnen kijken. Als je een snoersnijder bent, kun je toegang krijgen tot beIN Sports via Sling TV of fuboTV en vervolgens kijken via de beIN Sports-website.

Zo kun je voetbal livestreams van beIN Sports bekijken:

  1. Navigeer naar connect.beinsports.com/us.
  2. Klik op Login.

    Image
    Image
  3. Selecteer uw kabel- of satellietaanbieder.

    Image
    Image
  4. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw kabel- of satellietprovider in en klik op Inloggen.

    Image
    Image

    Het exacte proces voor deze stap verschilt afhankelijk van je provider. Mogelijk moet u op Aanmelden, Doorgaan of iets anders in die richting klikken. Als uw internet- en kabelaanbieders hetzelfde bedrijf zijn, kan dit proces geautomatiseerd zijn.

  5. Ga terug naar de beIN Sports-website en selecteer een wedstrijd om te bekijken.

Televisiestreamingdiensten die voetbal omvatten

Als je geen kabel- of satellietabonnement hebt, kun je voetbal live streamen via een televisiestreamingservice. Deze diensten lijken veel op kabel- of satelliettelevisie, maar u streamt livekanalen via een snelle internetverbinding. Je kunt kijken op je computer of laptop, telefoon, tablet of zelfs op je televisie met een streamingapparaat zoals een Roku.

Aangezien deze diensten toegang bieden tot dezelfde kanalen als kabelaanbieders, moet je op zoek naar een zender met veel netwerken die de rechten hebben om voetbal uit te zenden.

Dit zijn de twee beste opties voor live voetbalstreams:

Sling TV: Deze streamingdienst omvat beIN Sports als je kiest voor het Sling Blue-abonnement met het Sports Extra-pakket. Je krijgt ook ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPNU. Fox en NBC zijn alleen beschikbaar in beperkte markten, maar dit is nog steeds een van de beste opties voor voetbal

fuboTV: deze streamingdienst omvat beIN Sports- en ESPN-kanalen, waaronder ESPN, ESPN2 en ESPN3. Het bevat ook NBC en Fox. Het is een goede keuze voor voetbal, vooral voetbal van internationale verenigingen

De andere streamingdiensten omvatten geen beIN Sports (met uitzondering van Yip TV), maar de meeste hebben wel ESPN, Fox Sports en NBC Sports, dus je kunt nog steeds een behoorlijke dekking van hen krijgen als je zijn voornamelijk geïnteresseerd in Major League Soccer, de Premier League en de finale van de FIFA Wereldbeker.

Wie is eigenaar van de nationale voetbaluitzendrechten in de Verenigde Staten?

Major League Soccer is de nationale competitie in de Verenigde Staten, maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Landen over de hele wereld hebben hun eigen nationale competities, en veel van hen hebben deals gesloten met omroepen in de Verenigde Staten.

Als je toegang wilt tot het meeste voetbal van over de hele wereld, vind je hier een gids voor de meest voorkomende nationale competities en bekers en waar je ze kunt bekijken:

Broadcaster Stream
Major League Soccer ESPN, ESPN2, ESPN+, FS1, FS2, Fox Sports Regional Networks WatchESPN, ESPN+
VS Open beker ESPN, ESPN+ WatchESPN, ESPN+
USL Championship ESPN, ESPN+, ESPN2 WatchESPN, ESPN+
National Women's Soccer League CBS, CBS Sports, Paramount+ Paramount+
College Cup ESPNU WatchESPN
Liga MX (Mexico) FS1, FS2, ESPN+ FOX Sports Online, ESPN+
Premier League (Engeland) NBC Sports NBC SportsPeacock
English Football League (Engeland) ESPN+ ESPN+
FA Cup (Engeland) ESPN, ESPN+ ESPN+
La Liga (Spanje) ESPN, ESPN+ ESPN+
Copa del Rey (Spanje) ESPN, ESPN + WatchESPN, ESPN+
Serie A Paramount+ Paramount+
Bundesliga (Duitsland) ESPN, ESPN+ WatchESPN, ESPN+
Ligue 1 (Frankrijk) beIN Sports fuboTV, Sling TV

Wie is eigenaar van de internationale voetbaluitzendrechten?

Internationale voetbaluitzendrechten zijn ook ingewikkeld. Zelfs een enkele organisatie, zoals de FIFA, kan zijn rechten over verschillende omroepen verdelen. Er is het hele jaar door veel voetbal om naar te kijken, maar alleen als je toegang hebt tot de juiste streams.

Hier zijn enkele van de meest populaire en belangrijke internationale verenigingen en toernooien, en waar je ze kunt bekijken:

Broadcaster Live Stream
FIFA Wereldbekerfinale FOX, FS1 FOX Sports Online
FIFA WK-kwalificatie ESPN, beIN Sports WatchESPN, ESPN+, FuboTV
UEFA CBS Sports, Paramount+ Paramount+
CONMEBOL FOX, FS1, FS2 FOX Sports Online
CONCACAF FOX, FS1, FS2 FOX Sports Online
AFC Paramount + Paramount+
Africa Cup of Nations beIN Sports fuboTV, Sling TV
CAF beIN Sports fuboTV, Sling TV

Aanbevolen: