Hoe Google Play Pass te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Google Play Pass te gebruiken
Hoe Google Play Pass te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Tik op het Play Store-pictogram op je Android-apparaat. Selecteer het 3-regelige Menu-pictogram > Play Pass. Tik op Gratis proefversie starten > SUBSCRIBE > VERIFY.
  • Tik op het Play Store-pictogram op het startscherm van je apparaat. Kies het tabblad Play Pass. Tik op een app om er meer over te weten te komen.
  • Als je een app vindt die je zoekt, tik je op Installeren. Wanneer het downloaden is voltooid, tikt u op Open om de nieuwe app te starten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u zich aanmeldt voor en Google Play Pass gebruikt. Google Play Pass-abonnementen zijn alleen beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten.

Een Google Play Pass-abonnement maken

Google Play Pass is een abonnementsservice die per maand beta alt en onbeperkte toegang biedt tot honderden Android-games (hier is een lijst met de beste Google Play Pass-games) en andere apps voor ongeveer $ 5 per maand. Deze Play Store-titels zijn vrij van advertenties en bevatten geen in-app-aankopen, en er worden regelmatig meer games aan de catalogus toegevoegd.

Het aanmeldingsproces voor Google Play Pass is vrij eenvoudig en er wordt een gratis proefperiode van 10 dagen aangeboden voor gamers en app-fanaten die de service willen uitproberen voordat ze geld uitgeven.

  1. Tik op het Play Store-pictogram op het startscherm van uw smartphone of tablet om de Google Play Store-app te starten.
  2. Selecteer het Menu pictogram met drie horizontale lijnen in de linkerbovenhoek.
  3. Wanneer het uitschuifmenu verschijnt, tikt u op Play Pass.

    Image
    Image
  4. Tik op Start gratis proefperiode.
  5. De voorwaarden van je Play Pass-abonnement worden weergegeven. Voer uw Google Pay-gegevens in als daarom wordt gevraagd en tik op SUBSCRIBE.
  6. Voer het wachtwoord van uw Google-account in en tik op VERIFY.

    Image
    Image
  7. Als de aanmelding is gelukt, verschijnt er kort een bevestigingsbericht gevolgd door het scherm Welkom bij Play Pass.

    Als je besluit je Play Pass-abonnement niet te behouden en niet voor de eerste maand wilt worden gefactureerd, moet je het abonnement opzeggen vóór de vervaldatum van de proefperiode van 10 dagen.

Hoe Google Play Pass te gebruiken

Zodra je abonnement actief is, is het tijd om de enorme bibliotheek met Android-games en -apps binnen handbereik te verkennen.

  1. Tik op Play Store op het startscherm van uw apparaat.
  2. De Google Play Store wordt gestart met het nieuwe tabblad Play Pass standaard actief.

    Als je Google-account is ingesteld als gezinsbeheerder, kun je maximaal vijf extra gebruikers toevoegen aan je Play Pass-abonnement. Tik op Instellen (aan de bovenkant van het welkomstscherm) om te beginnen met toevoegen en volg de aanwijzingen voor het gezinsabonnement.

  3. Het Play Pass-tabblad bevat alle apps die nu tot je beschikking staan, geordend op categorie en populariteit. Tik voor meer informatie over een bepaalde app op de miniatuurafbeelding.
  4. De pagina met app-details geeft informatie over de betreffende titel, inclusief voorbeeldafbeeldingen en videoclips, gebruikersrecensies, aantal downloads en nog veel meer. U zult ook merken dat alle apps waaraan kosten zijn verbonden een streep hebben door de Lijstprijs, wat betekent dat het gratis is bij uw abonnement.

    Als je een van deze apps wilt proberen, tik je op Install.

  5. Re altime status van het download- en installatieproces wordt bovenaan het scherm weergegeven. Wanneer de installatie is voltooid, tik je op Open om je nieuwe app te starten.

    Image
    Image

    Niet alle aanbiedingen in de Google Play Store vallen onder je Play Pass-abonnement. Om onbedoelde facturering te voorkomen, moet u de details en adviesprijs controleren voordat u een nieuwe app installeert.

Aanbevolen: