GeForce NOW wordt gelanceerd op bepaalde LG-tv's

GeForce NOW wordt gelanceerd op bepaalde LG-tv's
GeForce NOW wordt gelanceerd op bepaalde LG-tv's
Anonim

Nvidia's GeForce NOW cloud gaming-app heeft de bèta verlaten en wordt officieel uitgebracht op bepaalde LG-tv's.

Met de GeForce NOW-service kun je videogames kopen en spelen in online winkels zoals Steam, en voor de lancering wordt er een update uitgerold, die nieuwe grafische functies levert. En om dat te vieren, krijgen mensen die een ondersteunende LG TV kopen een gratis Priority-lidmaatschap van zes maanden.

Image
Image

De GeForce NOW-app begon in november 2021, waar gamers konden genieten van meer dan 800 titels op verschillende platforms en er werden regelmatig nieuwe games toegevoegd. De komende week worden vijf nieuwe titels toegevoegd, waaronder Mortal Online 2 en Assassin's Creed III Deluxe Edition.

Als onderdeel van de nieuwe update worden ook drie nieuwe resolutie-opschalingsmodi toegevoegd voor mooiere graphics. De standaardmodus is standaard ingesteld, Enhanced biedt een ervaring van hogere kwaliteit en AI Enhanced gebruikt een AI- en beeldverscherpingstechnologie voor een zo natuurlijk mogelijke look.

Met de andere nieuwe functie kun je de bitsnelheid en VSync-instellingen van de game halverwege de stream aanpassen. LG heeft een volledige lijst met compatibele tv-modellen verstrekt, die allemaal OLED of 4K UHD zijn, plus in welke landen de service beschikbaar zal zijn.

Image
Image

Wat betreft dat gratis Priority-lidmaatschap, nieuwe leden krijgen prioriteitstoegang tot gamingservers, tot zes uur durende sessies, 1080p bij 60 FPS-resolutie en RTX ON voor hoogwaardige graphics.

Om lid te worden, moet je een claim indienen waarin je LG vertelt dat je toegang wilt. Maar wees er snel bij, want de beschikbaarheidsperiode is beperkt en verschilt per markt.

Aanbevolen: