Hoe maak je een gratis Spotify-account aan

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een gratis Spotify-account aan
Hoe maak je een gratis Spotify-account aan
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Spotify-aanmeldingspagina, selecteer Get Spotify Free en meld je aan met Facebook of een opgegeven e-mailadres.
  • Gebruik de Spotify Web Player om te luisteren, download de Spotify desktop-app op je computer of download de mobiele app voor iOS of Android.

Om Spotify gratis te gebruiken, moet je een account aanmaken. Je kunt de webplayer van Spotify gebruiken om muziek te streamen of de desktopsoftware te downloaden. De desktopspeler biedt verbeterde functionaliteit, zoals de mogelijkheid om uw muziekbibliotheek in de Spotify-speler te importeren. Er is ook de Spotify-app voor iOS, Android en andere mobiele besturingssystemen.

Aanmelden voor een gratis Spotify-account

Volg om te beginnen deze stappen om u aan te melden voor een gratis account met uw computer en download vervolgens de Spotify-spelersoftware.

Hoewel Spotify een betaalde abonnementsservice is, kun je je aanmelden voor een gratis account om een voorbeeld van de service te bekijken. Nummers worden geleverd met advertenties, maar het gratis account biedt toegang tot Spotify's volledige bibliotheek met muziek en podcasts.

  1. Ga in uw webbrowser naar de Spotify-aanmeldingspagina.
  2. Selecteer Download Spotify gratis.

    Image
    Image
  3. Gebruik je Facebook-account of e-mailadres om je aan te melden.
  4. Als u Facebook gebruikt, selecteert u Aanmelden met Facebook. Geef uw inloggegevens op en kies vervolgens Inloggen.

    Image
    Image
  5. Als je een e-mailadres gebruikt, vul dan het formulier in en zorg ervoor dat je alle vereiste velden invult: gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, geboortedatum en geslacht.

    Voordat je je aanmeldt, wil je misschien ook de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid van Spotify lezen. Deze kunnen worden bekeken door op de bijbehorende hyperlinks te klikken. Als je tevreden bent dat alle informatie die je hebt ingevoerd correct is, selecteer je Aanmelden.

    Image
    Image

De Spotify Web Player gebruiken

Als u de desktopsoftware niet wilt installeren, kunt u in plaats daarvan de Spotify Web Player gebruiken. Je zou al ingelogd moeten zijn nadat je je nieuwe account hebt aangemaakt, maar als dat niet het geval is, selecteer dan Log In in de rechterbovenhoek.

De desktopsoftware gebruiken

Als je het meeste uit de service wilt halen (en je bestaande muziekbibliotheek wilt importeren), download dan de Spotify-software naar je computer. U moet het installatieprogramma uitvoeren voordat u het programma start. Zodra de software actief is, logt u in met de methode die u hebt gebruikt om u aan te melden: Facebook of een e-mailadres.

Image
Image

De Spotify-app

Als je je mobiele apparaat wilt gebruiken om muziek van Spotify te streamen, overweeg dan om de app voor je besturingssysteem te downloaden. Hoewel niet zo rijk aan functies als de desktopsoftware, hebt u toegang tot de kernfuncties van Spotify en kunt u offline luisteren als u zich abonneert op Spotify Premium.

Aanbevolen: