De 5 beste headsets voor thuiswerken van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste headsets voor thuiswerken van 2022
De 5 beste headsets voor thuiswerken van 2022
Anonim

Als je op afstand werkt, kan een goede headset je helpen productiever te blijven met functies zoals actieve ruisonderdrukking om achtergrondgeluiden te blokkeren, spraakbediening om je te helpen communiceren met apparaten met slimme assistenten en draadloze mogelijkheden om vrij te bewegen.

Headsets voor thuiswerk zijn compatibel met alle besturingssystemen, dus je kunt kiezen hoe je je headset op je apparaten wilt aansluiten. Bluetooth-connectiviteit of draadloze USB-dongles geven u een sterke, betrouwbare verbinding zonder dat u een audiokabel van 3,5 mm nodig hebt. Sommige headsets worden ook geleverd met vliegtuigadapters en audiokabels voor op reis.

We hebben de opties geëvalueerd en onze topkeuzes verzameld voor de beste headsets voor thuiswerken om u te helpen degene te kiezen die bij uw behoeften past.

Beste ruisonderdrukking: Bose ruisonderdrukkende hoofdtelefoon 700

Image
Image

Bose is al jaren een vertrouwde naam in audioapparatuur en de Bose 700 is een van de beste noise-cancelling headsets op de markt. Met 11 verschillende niveaus van ruisonderdrukking kun je kiezen hoeveel omgevingsgeluid je wilt binnenlaten terwijl je onderweg bent of thuis belt. Deze headset is ook compatibel met spraakopdrachten van Alexa en Google Assistant voor handsfree bediening van uw computer of mobiele apparaten. De rechteroorschelp heeft aanraakbedieningen voor volume, spraakopdrachten en andere functies voor snelle en gemakkelijke toegang.

Deze Bose-headset maakt draadloos verbinding met elk Bluetooth-apparaat, waardoor je een betrouwbare verbinding hebt en een batterijduur van maximaal 20 uur. De oorschelpen en hoofdband zijn gemaakt van zacht schuim en synthetisch leer voor comfort en waterbestendigheid, en de hoofdband heeft ook een roestvrijstalen schuifregelaar voor langdurige duurzaamheid. Onze recensent vond de levensduur van de batterij nauwkeurig en de headset comfortabel genoeg om urenlang te dragen. De headset wordt ook geleverd met een USB-C-oplaadkabel en 3,5 mm audiokabel voor een bedrade verbinding wanneer je die nodig hebt.

Type: True Wireless | Verbindingstype: Bluetooth 5.0 | Batterijlevensduur/Gesprekstijd: 20 uur

"Onze handvol muggenzifters met de Bose 700 werden allemaal overschaduwd door de ongelooflijke geluidskwaliteit." - Andy Zahn, producttester

Beste draadloos: HyperX Cloud Flight draadloze gamingheadset

Image
Image

HyperX-headsets zijn niet alleen voor pc-gamers. De HyperX Cloud Flight-headset is geweldig om thuis of in een extern kantoor te werken. Met de ingebouwde bedieningselementen kun je het volume regelen en de microfoon dempen, die ruisonderdrukkingstechnologie gebruikt om je stem te isoleren voor kristalheldere oproepen. Hij is ook los te koppelen, wat handig is als je hem niet nodig hebt of een andere microfoon wilt gebruiken. De oorschelpen en hoofdband zijn gemaakt van traagschuim en synthetisch leer voor langdurig comfort en duurzaamheid, en de hoofdband heeft een roestvrijstalen schuifregelaar waarmee u de maat kunt aanpassen voor een persoonlijke pasvorm.

De HyperX Cloud Flight gebruikt een USB-dongle voor een 2,4 GHz draadloze verbinding, wat betekent dat je geen Bluetooth-apparaten nodig hebt om hem te gebruiken en een sterke, betrouwbare verbinding te krijgen. Deze headset heeft een batterijduur van 30 uur en een bereik tot 20 meter, zodat u zich vrij door uw kantoor of huis kunt bewegen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verliezen van uw verbinding. Met de HyperX NGenuity desktop-app kun je de levensduur van de batterij controleren, evenals een microfooningang en audio-uitgang om problemen op te vangen voordat je die belangrijke oproep doet of naar een virtuele vergadering springt.

Type: Draadloos | Verbindingstype: 2,4 GHz draadloze adapter, 3,5 mm kabel, USB | Batterijlevensduur/Gesprekstijd: 30 uur

Beste budget: Mpow HC6 USB-headset met microfoon

Image
Image

Als je een kwaliteitsheadset nodig hebt met een beperkt budget, is de Mpow HX6 een goede keuze. Deze headset is betaalbaar en heeft een solide, comfortabele constructie. De oorkussens en hoofdband zijn gemaakt van zacht schuim en synthetisch leer voor langdurig comfort. De microfoon heeft een draaibereik van 270 graden, wat betekent dat je hem aan de rechter- of linkerkant kunt gebruiken, en wordt geleverd met ruisonderdrukkingstechnologie om je stem te isoleren voor een hoge gesprekskwaliteit.

De HC6 heeft een 3,5 mm audio-aansluiting en een USB-aansluiting, zodat je hem kunt gebruiken met laptops, tablets en smartphones. De USB-connector heeft volume- en mute-knoppen voor zowel de microfoon als de headset, wat betekent dat je de microfoon snel en eenvoudig kunt uitschakelen voor gesprekken aan de zijkant. De verbindingskabel is ook 3 meter lang, waardoor je voldoende ruimte hebt om door je werkruimte te bewegen wanneer dat nodig is tijdens virtuele vergaderingen.

Type: Bedraad | Verbindingstype: 3,5 mm kabel, USB | Batterijlevensduur/Gesprekstijd: N/A

Beste uitgave: Sony WH1000XM3 ruisonderdrukkende hoofdtelefoon

Image
Image

Voor degenen die willen investeren in een hoofdtelefoon van hoge kwaliteit die lang meegaat, is de Sony WH-1000XM3 hoofdtelefoon met ruisonderdrukking de beste optie. Onze recensent Jason zegt dat de geluidskwaliteit een van de beste is die hij heeft gehoord, "met uitzondering van high-end bedrade studiokoptelefoons." Deze headset is voorzien van slimme ruisonderdrukkingstechnologie die omgevingsgeluid bewaakt en automatisch aanpast om onnodige achtergrondgeluiden te blokkeren. Het controleert ook hoe geluid reageert op uw oren, hoofd en bril om het volume en de audio-instellingen aan te passen voor persoonlijk geluid. De ingebouwde microfoon kan worden gebruikt voor video- en audiogesprekken en het gebruik van Alexa-, Google Assistant- en Siri-spraakopdrachten voor handsfree gebruik van uw laptop of mobiele apparaten.

De oorschelpen hebben een groot ontwerp voor over het oor voor de hele dag comfort en kunnen plat liggen wanneer ze om de nek worden gedragen of voor opslag. De headset heeft een batterijduur van 30 uur en een snelle oplaadtijd van 10 minuten geeft je tot vijf uur gebruik: perfect voor als je even wat stroom nodig hebt. Het wordt geleverd met een USB-oplaadkabel, een audiokabel van 3,5 mm voor een bedrade verbinding wanneer je die nodig hebt, en een vliegtuigadapter voor gebruik op reis.

Type: True Wireless | Verbindingstype: Bluetooth, NFC, 3,5 mm kabel | Batterijlevensduur/Gesprekstijd: 30 uur

"Als je deze op je hoofd legt, vormt het schuim een perfecte, niet-verstikkende vorm aan de buitenkant van je oren." - Jason Schneider, producttester

Beste voor op reis: AKG N60 NC

Image
Image

Als je kantoor is waar je ook bent, dan is de Samsung AKG N60 de perfecte headset om mee te nemen. Deze headset heeft een compact en opvouwbaar ontwerp dat minder dan een half pond weegt en dat je gemakkelijk in een koffer of laptoptas kunt stoppen om gemakkelijk te reizen. De headset heeft ook zacht schuim op de oorschelpen en hoofdband voor langdurig comfort.

Voor connectiviteit gebruikt de AKG N60 een Bluetooth-verbinding voor draadloos gebruik met laptops en mobiele apparaten of een 3,5 mm audiokabel voor een bedrade verbinding. Deze headset wordt geleverd met een vliegtuigadapter voor gebruik op vluchten en een verwijderbare in-line microfoon om onderweg te bellen. De oplaadbare batterij geeft je tot 30 uur gebruik, dus ideaal voor internationale vluchten of lange werkdagen. En actieve ruisonderdrukkingstechnologie blokkeert ongewenste achtergrondgeluiden voor heldere audio bij gesprekken en virtuele vergaderingen.

Type: Bedraad | Verbindingstype: 3,5 mm kabel | Batterijlevensduur/Gesprekstijd: 30 uur

Als ruisonderdrukkingstechnologie en comfort hoog op je prioriteitenlijstje staan, biedt de Bose Noise Cancelling Headphones 700 (bekijk bij Amazon) 11 verschillende instellingen voor gepersonaliseerde audio van hoge kwaliteit. Je hebt ook het voordeel van ingebouwde Alexa en Google Assistant. Voor degenen die de voorkeur geven aan een afneembare microfoon, wordt de HyperX Cloud Flight Wireless Gaming Headset (bekijk bij Amazon) geleverd met ruisonderdrukking en spraakisolatie voor een onberispelijke gesprekskwaliteit.

Waar u op moet letten bij headsets voor thuiswerken

Draadloos of bedraad

Als je graag door je kantoor loopt tijdens gesprekken of vaak op reis bent, biedt een draadloze headset je meer flexibiliteit. Aan de andere kant verbindt een bedrade headset je met een computer of mobiele telefoon, maar hoef je je geen zorgen te maken dat de batterij leeg raakt. Veel headsets bieden meerdere draadloze en bekabelde verbindingsopties, maar sommige modellen zijn niet geschikt voor Bluetooth.

Noise-cancelling-technologie

Als je in een gedeelde ruimte of drukke omgeving werkt, is ruisonderdrukkingstechnologie een belangrijke functie. Met sommige headsets kunt u alle omgevingsgeluid blokkeren of een bepaald geluidsniveau kiezen om in te morsen met een functie die doorhoren wordt genoemd. Als je deze functie inschakelt, hoor je achtergrondgeluiden en voel je je verbonden met je omgeving.

Comfort

Headsets voor werk worden meestal de hele dag gedragen, vijf dagen per week. Wat voor u het meest comfortabel is, hangt af van uw voorkeur voor de stijl van uw headset. Overweeg de stijl van de oorschelp die je het leukst vindt; over-ear cups zitten op je oren terwijl on-ear eroverheen zweeft. Andere factoren zijn het materiaal van de hoofdband, demping en flexibiliteit van de oorschelpen (sommige oorschelpen kunnen draaien voor meer comfort wanneer u de headset om uw nek draagt). Als je kunt, wil je misschien verschillende headsets proberen om een beter gevoel te krijgen voor wat je leuk vindt.

FAQ

    Hoe werkt ruisonderdrukking in headsets?

    Ruisonderdrukkende headsets gebruiken een van de twee methoden om geluid te blokkeren: actieve ruisonderdrukking of passieve ruisonderdrukking. Actieve ruisonderdrukking maakt gebruik van microfoons en stroom om ruis te "annuleren". Passieve ruisonderdrukking betekent dat een headset voldoende fysieke barrière vormt om geluid van buitenaf te dempen.

    Hoe sluit ik een Bluetooth-headset aan?

    Om een Bluetooth-headset aan uw apparaten te koppelen, zet u uw headset in de koppelingsmodus en opent u de Bluetooth-instellingen op uw apparaat. U kunt dit gebied meestal bereiken via het menu Instellingen of Bluetooth op mobiele apparaten of computers.

    Wat is de gemiddelde levensduur van de batterij van headsets?

    De meeste headsets gaan een gemiddelde werkdag mee. Sommige over-ear headsets hebben een batterijduur van meer dan 30 uur. Bijna alle headsets kunnen razendsnel worden opgeladen, dus als je headset eenmaal leeg is, duurt het geen uren om volledig op te laden.

Over onze vertrouwde experts

Jason Schneider is gespecialiseerd in audioapparatuur en heeft verschillende oordopjes, headsets, koptelefoons en koptelefoons voor Lifewire uitgebreid getest en beoordeeld. Hij schrijft al bijna 10 jaar voor technologie- en mediabedrijven. Hij is ook een huidige en vroegere bijdragende schrijver aan Greatist en Thrillist.

Andy Zahn heeft verschillende noise-cancelling hoofdtelefoons voor Lifewire getest, waaronder de Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Bose Quietcontrol 30. Zijn andere specialiteiten zijn camera's en fotografie, drones, pc's en gaming.

Nicky LaMarco schrijft en redigeert al meer dan 15 jaar voor consumenten-, handels- en technologiepublicaties over vele onderwerpen, waaronder hoofdtelefoons.

Aanbevolen: