Hoe de nachtmodus op de iPhone uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe de nachtmodus op de iPhone uit te schakelen
Hoe de nachtmodus op de iPhone uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • Tijdelijk uitschakelen: Tik op het Nachtmodus-pictogram en schuif het naar links naar Uit. De nachtmodus wordt teruggezet naar Auto de volgende keer dat u de camera opent.
  • Nachtmodus uitschakelen: Instellingen > Camera > Instellingen behouden > Nachtmodus en schakel de knop in.
  • In de Camera-app kun je de nachtmodus uitschakelen, en de app onthoudt de laatste instelling van de nachtmodus.

Dit artikel bevat instructies voor het uitschakelen van de nachtmodus op een iPhone-camera, tijdelijk voor afzonderlijke foto's en permanent voor alle afbeeldingen totdat u besluit deze weer in te schakelen.

Hoe schakel ik de nachtmodus van de iPhone-camera in?

De iPhone-camera heeft standaard een nachtmodus die automatisch wordt ingeschakeld. Dat is geweldig, totdat het niet zo is. Dus als u de nachtmodus op uw iPhone-camera tijdelijk of permanent wilt uitschakelen, kunt u dat doen vanaf iOS 15.

Vóór iOS 15 kon je de nachtmodus op je iPhone-camera tijdelijk uitschakelen, maar deze zou automatisch worden gereset elke keer dat je je camera-app opende. De iOS 15-release bevat echter de mogelijkheid om de nachtmodus volledig uit te schakelen totdat u besluit deze opnieuw in te schakelen.

Hier leest u hoe u de nachtmodus permanent uitschakelt op uw iPhone-camera.

De optie voor Instellingen behouden voor de nachtmodus bestond niet vóór iOS 15, dus als je een oudere iOS-versie hebt, moet je de nachtmodus elke keer uitschakelen als je deze wilt uitschakelen.

  1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Camera.

  3. Tik op Instellingen behouden.
  4. Tik op Nachtmodus om ervoor te zorgen dat deze is ingeschakeld (deze wordt groen).

    Image
    Image

    In het begin is het een beetje verwarrend omdat het lijkt alsof je de nachtmodus inschakelt, maar in dit geval zet je de camera-app aan om de laatste nachtmodus-instelling te onthouden.

  5. Ga nu terug naar de Camera app en tik op het Nachtmodus icoon.
  6. Schuif de schuifregelaar naar links om de nachtmodus in te schakelen Uit.

    Image
    Image

Nu kun je je camera sluiten, en als je hem weer opent, blijft de nachtmodus in de laatste staat waarin je hem hebt achtergelaten, wat in dit geval Uit isAls u het echter weer inschakelt en vervolgens de camera sluit, zal het Aan zijn wanneer u de Camera-app de volgende keer opent.

De nachtmodus tijdelijk uitschakelen op de iPhone-camera

Als je de nachtmoduscamera voor één afbeelding wilt uitschakelen, kun je dat doen door naar de Camera-app te gaan, op het Nachtmodus-pictogram te tikken en de aanpassing te verplaatsen schuifregelaar naar de Off positie (uiterst links). Als u echter de bovenstaande instructies hebt gevolgd, behoudt u de instellingen voor de nachtmoduscamera en moet u deze weer inschakelen voordat u de camera-app sluit of de volgende keer dat u de camera-app opent.

U kunt echter teruggaan naar Instellingen > Camera > Instellingen behouden en zet de Nachtmodus optie terug naar de Uit positie zodat Nachtmodus wordt ingesteld op Aan/Automatisch elke keer dat u de Camera-app opent als u kiest.

FAQ

    Hoe gebruik je de nachtmodus op Android?

    Veel Android-telefoons hebben een functie genaamd Nachtlicht, een blauwlichtfilter dat tot doel heeft vermoeidheid van de ogen te verminderen en de slaap minder te verstoren. Om Night Light op Android te gebruiken, gaat u naar Settings > Display > Night Light Op deNight Light scherm, u kunt deze functie in- of uitschakelen of een schema maken en instellingen aanpassen.

    Hoe zet je de nachtmodus op een Mac aan?

    Op een Mac is de donkere modus een functie die veel gebruikers helpt bij het omgaan met vermoeide ogen. Om Mac Dark Mode in te schakelen, gaat u naar het Apple-menu en selecteert u System Preferences > General Next to Appearance, selecteer Dark om Donkere modus in te schakelen (Selecteer Lightom terug te keren naar Lichtmodus )

    Hoe krijg je de nachtmodus op Snapchat?

    Hoewel Snapchat geen optie voor weinig licht heeft, is er een oplossing: maak een foto met de iPhone-camera in de nachtmodus en plaats vervolgens vanuit je filmrol in plaats van de Snapchat-app. Snapchat heeft ook een functie genaamd Donkere modus die het kleurenschema van de app verandert in een donkerder motief, waardoor het gemakkelijker wordt om de app 's nachts te gebruiken zonder je ogen te belasten. Om de donkere modus op Snapchat voor iOS te krijgen, tik je op het profielpictogram linksboven, druk je op Instellingen (tandwielpictogram) en vervolgens tik op App-uiterlijk en kies Always Dark Op Android kan het inschakelen van de systeembrede donkere modus werken, maar er is geen specifieke donkere modus voor Android Snapchat app.

Aanbevolen: