Witte Huis Details Nieuw abonnement voor goedkoop internet

Witte Huis Details Nieuw abonnement voor goedkoop internet
Witte Huis Details Nieuw abonnement voor goedkoop internet
Anonim

De Biden-Harris Administration heeft details onthuld van haar Affordable Connectivity Program (ACP) om een goedkope internetservice te bieden aan miljoenen gezinnen in de VS.

De ACP maakt deel uit van de grotere Bipartisan Infrastructure Law en zal de internetrekening van deelnemers met maximaal $ 30 per maand verlagen, of $ 75 voor degenen die op tribale landen wonen. Om dit programma mogelijk te maken, werkt het Witte Huis samen met de grootste ISP's, die meer dan 80 procent van de Amerikaanse bevolking bestrijken, om ofwel de prijzen te verlagen of de verbindingssnelheden te verhogen.

Image
Image

De ACP is gepland om downloadsnelheden van ten minste 100 Mbps te bieden, wat volgens de regering voldoende is voor een "… gezin van vier om thuis te werken, schoolwerk te doen, op internet te surfen en high-definition shows te streamen en films."

Sommige providers voeren deze wijzigingen al door. Spectrum verdubbelt bijvoorbeeld de snelheid van zijn abonnement van $ 30 per maand van 50 Mbps naar 100. En ISP's wordt ook gevraagd om deze abonnementen te hebben zonder extra kosten of datalimieten.

Andere providers die deelnemen aan de ACP zijn AT&T, Comcast en enkele openbare nutsbedrijven zoals de Jackson Energy Authority. Bepaalde steden en staten, zoals Michigan, sturen sms-berichten naar in aanmerking komende huishoudens om hen op de hoogte te stellen van het programma.

Image
Image

Om in aanmerking te komen, moet u deelnemen aan een programma voor openbare ondersteuning, zoals Medicaid, of voldoen aan de criteria die ISP's hebben voor internet met een laag inkomen. Je kunt GetInternet.gov bekijken om te zien of je in aanmerking komt voor de ACP, waar je ook stappen vindt om lid te worden.

Aanbevolen: