Hoe organiseer je een HBO Max Watch Party

Inhoudsopgave:

Hoe organiseer je een HBO Max Watch Party
Hoe organiseer je een HBO Max Watch Party
Anonim

Wat te weten

  • Installeer de browserextensie om een kijkfeest te organiseren. Teleparty en Scener zijn goede keuzes.
  • Selecteer en speel een show op de HBO Max-site > selecteer Teleparty extension > Start the Party > kopieer de uitnodigings-URL.
  • Kopieer op Scener de uitnodigings-URL of gebruik de theatercode om vrienden uit te nodigen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een HBO Max-watchparty organiseert met behulp van de Teleparty- of Scener-browserextensie. Beide groepen (host en kijkers) moeten dezelfde extensie gebruiken en een actueel HBO Max-abonnement hebben.

Hoe organiseer je een HBO Watch Party

HBO Max heeft geen ingebouwde functie zoals Prime's Watch Party, waarmee je virtuele bezichtigingen kunt organiseren met vrienden en familie. In het geval van HBO Max gebruik je een browserextensie om dezelfde HBO Max-film of tv-show online te bekijken met familie en vrienden.

Nadat je een Watch Party-extensie in je browser hebt geïnstalleerd, zet je een virtuele screening op. Je vrienden moeten dezelfde extensie op hun computers installeren. De instructies en schermafbeeldingen die hier worden getoond, gebruiken de Teleparty-extensie.

  1. Ga naar de HBO Max website in je browser.
  2. Log in op uw account.

    Image
    Image
  3. Selecteer de film of het tv-programma dat je wilt bekijken en begin met afspelen.
  4. Selecteer de Teleparty extensie in de werkbalk.

    Image
    Image

    Als je het watch party-pictogram niet in je werkbalk ziet, moet je het daar misschien eerst vastzetten. Open Extensions en zorg ervoor dat het Pin-pictogram naast Teleparty of Scener blauw is gemarkeerd.

  5. Selecteer Start het feest.

    Image
    Image
  6. Er wordt een venster geopend met een URL. Kopieer de link en stuur deze naar je vrienden zodat ze kunnen deelnemen aan het feest.

    Image
    Image
  7. Zodra iedereen lid is geworden, drukt u op Afspelen om samen naar uw gekozen HBO-film of tv-programma te kijken. Als u klaar bent, drukt u op de Verbinding verbreken.

    Image
    Image

Selecteer in Scener Create Private Theatre, kopieer en deel vervolgens de uitnodigingslink of gebruik de theatercode om vrienden uit te nodigen.

Wat kan ik kijken tijdens een HBO Max Watch Party?

Watch Party-extensies kunnen worden gebruikt in de hele bibliotheek van HBO Max, wat betekent dat je elke film of tv-show die beschikbaar is op de service virtueel met vrienden kunt bekijken.

HBO Max heeft een uitgebreide inhoudsselectie die de volledige reeks originele series, films, documentaires en comedyspecials van HBO omvat. Het bevat ook Max-originelen en premières op dezelfde dag.

Image
Image

Naast nieuwe series krijg je ook toegang tot films en tv-programma's van andere Warner Media-eigendommen, zoals Cartoon Network, The CW en DC Entertainment.

Ondanks de reputatie van HBO als een op volwassen gericht netwerk, biedt HBO Max films en tv-programma's voor alle doelgroepen, van kleuters en tieners tot volwassenen, zodat je iets geschikts kunt vinden voor al je vrienden en familieleden om samen te kijken.

Wat heb ik nodig om een HBO Max Watch Party te organiseren?

Om een HBO Max Watch Party te organiseren of eraan deel te nemen, moet je je eerst aanmelden voor een abonnement op HBO Max. Daarna heb je alleen een laptop of desktopcomputer nodig en een Watch Party-extensie zoals Teleparty of Scener.

Teleparty is beschikbaar voor de browsers Google Chrome, Microsoft Edge en Opera. U kunt Teleparty ook installeren op een Android-apparaat. Plannen voor de toekomst omvatten lanceringen voor iOS-apparaten, smart-tv's en gameconsoles, dus houd ons in de gaten.

Scener-extensie is alleen beschikbaar voor Google Chrome. Mobiele apparaten kunnen het theater van een gastheer bekijken, maar kunnen niet de gastheer of mede-presentator van een feest zijn.

Teleparty ondersteunt een onbeperkt aantal gasten en alleen tekstchat, terwijl Scener 10 gasten en tekst-, audio- en videochat toestaat.

Wat is HBO Max Watch Party?

De video wordt gesynchroniseerd zodat iedereen tegelijk kan kijken, en je kunt ook in re altime reageren op de actie op het scherm door in een chatveld te typen of in de microfoon en webcam van je computer te spreken (als deze optie beschikbaar is).

Hier zijn de twee beste extensies om te gebruiken (beide zijn gratis te gebruiken):

  • Teleparty: met deze extensie kun je het afspelen van films en tv-programma's synchroniseren met een onbeperkt aantal mensen op afstand op HBO Max, evenals Netflix, Disney Plus, Amazon Prime en Hulu. Teleparty is gratis te gebruiken en je hebt alleen een computer en toegang tot HBO Max nodig. Op dit moment is de extensie alleen beschikbaar op desktopversies van Google Chrome, Opera, Microsoft Edge en Android-apparaten, maar Teleparty heeft toekomstige uitbreidingsplannen voor smart-tv's, game-apparaten en iOS-apparaten.
  • Scener: The Scener is een app met meer functies waarmee je voicechat kunt gebruiken en openbare bezichtigingen kunt bijwonen met miljoenen andere aanwezigen. Naast HBO Max werkt Scener met Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime, YouTube, Funimation, Vimeo, RiffTrax, Alamo Drafthouse Cinema, Tubi en Shudder. De extensie is alleen beschikbaar in Google Chrome en vereist dat u een account aanmaakt.

Aanbevolen: