Organiseer uw Spotlight-zoekresultaten

Inhoudsopgave:

Organiseer uw Spotlight-zoekresultaten
Organiseer uw Spotlight-zoekresultaten
Anonim

Spotlight-zoeken is altijd een geweldige manier geweest om apps op je iPad te vinden, vooral als je pagina na pagina met apps hebt gedownload. Naarmate Apple meer aan de zoekresultaten heeft toegevoegd, is het een beetje druk geworden. Afhankelijk van uw versie van iOS, kunt u uw resultaten mogelijk ordenen.

Apple heeft de mogelijkheid verwijderd om Spotlight Search in iOS 11 te organiseren. Als je een nieuwere versie van het besturingssysteem gebruikt, kun je de resultaten die worden weergegeven in Spotlight Search niet ordenen.

Image
Image

Hoe Spotlight-zoekresultaten te organiseren

Als je een versie van iOS tussen 8 en 10 gebruikt, kun je de volgorde van de verschillende categorieën in de zoekopdracht wijzigen door de categorie te slepen en neer te zetten.

  1. Eerst moeten we naar de Instellingen van de iPad gaan. Dit is de app die eruitziet alsof versnellingen draaien.

    Image
    Image
  2. Kies in de iPad-instellingen Algemeen in het menu aan de linkerkant. Hierdoor worden de algemene instellingen weergegeven.

    Image
    Image
  3. Kies in Algemeen Spotlight Search. Deze optie staat bovenaan, net onder de Siri-instellingen.

  4. Met de Spotlight-zoekinstellingen kunt u zowel specifieke categorieën in-/uitschakelen als de volgorde wijzigen waar een categorie in de lijst wordt weergegeven. Als u voornamelijk zoeken met spotlight gebruikt om apps te vinden, moet u apps bovenaan de lijst plaatsen. Als u meer geïnteresseerd bent in het vinden van muziek of films op uw iPad, kunt u deze bovenaan de lijst plaatsen.
  5. Om een categorie te verplaatsen, houdt u uw vingertop op de drie horizontale lijnen rechts van de categorielijst. Terwijl u uw vinger ingedrukt houdt, schuift u de categorie omhoog of omlaag in de lijst en laat u uw vinger los wanneer deze op de juiste plaats staat.
  6. Om een categorie volledig uit te schakelen, tikt u op het vinkje links van de categorienaam. Alleen categorieën met een vinkje naast hun naam worden in de lijst weergegeven.

Aanbevolen: