Een evenement privé maken in Google Agenda

Inhoudsopgave:

Een evenement privé maken in Google Agenda
Een evenement privé maken in Google Agenda
Anonim

Wat te weten

  • Dubbelklik op de gewenste afspraak. Selecteer onder Privacy Privé en selecteer vervolgens Opslaan.
  • Als Privacy niet beschikbaar is, zorg er dan voor dat het vak Options open is.

Dit artikel legt uit hoe je een evenement privé maakt in Google Agenda, evenals de verschillende opties voor delen in de app. Instructies zijn van toepassing op Google-agenda die toegankelijk is via elke webbrowser op een desktopcomputer.

Een enkele gebeurtenis verbergen in Google Agenda

Om ervoor te zorgen dat een afspraak of afspraak niet zichtbaar is in een gedeelde agenda in Google Agenda:

  1. Dubbelklik op de gewenste afspraak.
  2. Selecteer onder Privacy Privé.

    Als Privacy niet beschikbaar is, zorg er dan voor dat het vak Options open is.

    Image
    Image
  3. Selecteer Opslaan.

Houd er rekening mee dat alle andere eigenaren van de agenda (d.w.z. mensen met wie u de agenda deelt en die toestemming hebben om Wijzigingen aan te brengen in evenementen of Make Wijzigingen en Delen beheren) kunnen het evenement nog steeds zien en bewerken. Alle anderen zullen "bezet" zien, maar geen details over de afspraak.

Opties voor delen in een gedeelde Google-agenda

Als je je Google-agenda met iemand deelt, kun je kiezen hoeveel informatie ze over je geplande evenementen kunnen zien. Deze opties omvatten:

  • Zie alleen vrij/bezet. De persoon die de agenda deelt met deze instelling kan alleen zien of je beschikbaar of bezet bent op een bepaalde tijd en datum.
  • Bekijk alle details van het evenement. Met dit privilegeniveau kan de persoon die de agenda deelt al je afspraken en de details zien.
  • Wijzigingen aanbrengen in evenementen. Met dit privilegeniveau kan de persoon met wie u uw agenda deelt, alle details van alle afspraken zien en deze bewerken.
  • Breng wijzigingen aan in afspraken en beheer delen. Dit is het meest uitgebreide privilegeniveau. De persoon met wie je je agenda deelt, kan je agenda zien, wijzigen en delen met iedereen die hij of zij kiest.

Aanbevolen: