Verloren AirPods vinden met Find My AirPods

Inhoudsopgave:

Verloren AirPods vinden met Find My AirPods
Verloren AirPods vinden met Find My AirPods
Anonim

Wat te weten

  • Je hebt een iOS-apparaat of Mac nodig waarop Zoek mijn iPhone is geactiveerd voordat je je AirPods kwijtraakt, anders werkt het niet.
  • Tik op uw iOS-apparaat Find My > Devices > tik op uw AirPods. Hun huidige locatie verschijnt op een kaart.
  • Log in op iCloud.com, selecteer Find iPhone > All Devices en kies uw AirPods. Of start Zoek mijn op een Mac.

Dit artikel legt uit hoe je de Zoek mijn-functie kunt gebruiken om verloren AirPods te lokaliseren met behulp van een iOS-apparaat waarop Zoek mijn iPhone is ingeschakeld, via iCloud op een computer of met behulp van de Zoek mijn-toepassing die op je Mac is geïnstalleerd. De instructies zijn van toepassing op zowel AirPods als AirPods Pro en iOS-apparaten met iOS 10.3 en hoger.

Zoek mijn gebruiken om verloren AirPods op iOS te vinden

Hier leest u hoe u uw verloren AirPods kunt vinden met uw iPhone of een ander iOS- of iPadOS-apparaat waarop Zoek mijn is ingeschakeld.

De functie Zoek mijn moet zijn ingeschakeld op uw iOS-apparaat voordat u uw AirPods kwijtraakt. Er is geen manier om het aan te zetten nadat je een apparaat bent kwijtgeraakt. Wanneer u Zoek mijn instelt op een iPhone, iPad of iPod touch, wordt de functie ook automatisch ingeschakeld voor uw AirPods.

  1. Open de vooraf geïnstalleerde Find My app op je iOS-apparaat en tik op Devices.
  2. Scroll door uw lijst met apparaten en tik op uw AirPods.
  3. U ziet uw AirPods uitgezet op een kaart op hun huidige locatie of laatst bekende locatie. Tik op Routebeschrijving om een routebeschrijving in Apple Maps naar hun locatie te krijgen.

    Als de verloren AirPods niet kunnen worden gevonden, ziet u Geen locatie gevonden (meer hierover hieronder).

    Image
    Image

    Als uw AirPods zich niet op dezelfde plaats bevinden, wordt er slechts één tegelijk op de kaart weergegeven. Zoek de AirPod die op de kaart wordt weergegeven en plaats deze terug in de hoes. Vernieuw vervolgens de kaart en de kaart toont de andere AirPod om u te helpen deze te vinden.

Hoe iCloud te gebruiken om verloren AirPods te vinden

Heb je geen iOS-apparaat bij de hand? Lokaliseer uw verloren AirPods vanaf een computer met iCloud door deze stappen te volgen:

  1. Ga naar iCloud en log in met je Apple ID.

    Image
    Image
  2. Tik op Zoek iPhone.

    Image
    Image
  3. Kies Alle apparaten. (Mogelijk moet u zich opnieuw aanmelden.)

    Image
    Image
  4. Kies uw AirPods.

    Image
    Image
  5. De huidige of laatst bekende locatie van uw AirPods wordt op een kaart uitgezet.

    Image
    Image

    U kunt ook de toepassing Zoek mijn gebruiken die op uw Mac is geïnstalleerd om uw AirPods te vinden. Start de app, tik op je AirPods en bekijk hun locatie op een kaart.

Hoe u uw AirPods kunt vinden met Zoek mijn op een Mac

U kunt ook de toepassing Zoek mijn gebruiken die op uw Mac is geïnstalleerd om uw AirPods te vinden.

  1. Start Find My op uw Mac via Spotlight Search, Launchpad of uw toepassingsmap.

    Image
    Image
  2. Tik op Apparaten.

    Image
    Image
  3. Tik op je AirPods. Je ziet hun locatie op een kaart.

    Image
    Image

Verloren AirPods een geluid laten afspelen

Als uw verloren AirPods zich in de buurt van een van uw Apple-apparaten bevinden en verbonden zijn met Bluetooth, kunt u een geluid afspelen om ze te helpen vinden. Hier is hoe:

  1. In ofwel de Find My app (op iOS- en iPadOS-apparaten of op een Mac) of in de Find iPhone sectie van iCloud, kies je AirPods.
  2. Op iOS, tik op Apparaten > [uw AirPods] > Geluid afspelen.

    Image
    Image
  3. Selecteer in iCloud Alle apparaten > [uw AirPods] > Geluid afspelen.

    Image
    Image
  4. Tik in de Zoek mijn-app op een Mac op je AirPods op de kaart en tik vervolgens op Geluid afspelen.

    Image
    Image
  5. Er klinkt een geluid van je AirPods om je te helpen ze te lokaliseren als ze in de buurt zijn. U kunt ervoor kiezen om het geluid naar de linker of rechter AirPod af te spelen. Tik op Stop om het geluid te beëindigen.

Wat te doen als u verloren AirPods niet kunt vinden

Er zijn een paar redenen waarom u het bericht Geen locatie gevonden krijgt wanneer u uw verloren AirPods probeert te vinden.

Als je Zoek mijn niet hebt ingeschakeld voordat je AirPods kwijtraakten, kun je ze niet vinden. Als uw AirPods niet zijn opgeladen, worden ze pas gevonden nadat ze zijn opgeladen. Als ze buiten het bereik van je iOS-apparaat zijn, worden ze niet weergegeven.

Als je het bericht Geen locatie gevonden ziet, kun je geen geluid afspelen om je AirPods te vinden, maar je kunt wel een routebeschrijving krijgen naar de locatie waar ze waren laatst verbonden.

We zeggen het niet graag, maar als dit allemaal niet werkt, moet je misschien kijken naar de aanschaf van nieuwe AirPods. Als je er klaar mee bent met Apple, zijn er echter nog tal van andere geweldige draadloze oordopjes op de markt om je ook weer op het goede spoor te krijgen. Als je maar één AirPod bent kwijtgeraakt, kun je een vervangende AirPod kopen bij Apple en vervolgens de vervangende AirPod aansluiten.

FAQ

    Hoe vind ik mijn AirPods-hoesje?

    Als je AirPods niet in je hoesje zitten, is er geen precieze manier om het hoesje te vinden. Je kunt echter wel wat speuren. Ga naar Find My > Devices en zoek je AirPods. Zoek naar een groen of grijs licht bij de AirPods. Groen betekent dat de behuizing in de buurt is, terwijl grijs betekent dat dit niet het geval is.

    Kan ik mijn AirPods vinden als ze in hun hoesje zitten?

    Als je AirPods Max hebt, kun je ze tot 18 uur in Zoek mijn zien in hun hoesje.

Aanbevolen: