Een verloren of gestolen Android-telefoon vinden

Inhoudsopgave:

Een verloren of gestolen Android-telefoon vinden
Een verloren of gestolen Android-telefoon vinden
Anonim

Wat te weten

  • Zoek "vind mijn telefoon" op Google. Als u bent ingelogd op uw Google-account, wordt de locatie van uw apparaat weergegeven op een kaart.
  • Als de telefoon in de buurt is, selecteert u Ring onder de kaart en Google zet de beltoon aan, zelfs als deze op stil staat.
  • Als je een Google Home-apparaat en een gekoppeld Google-account hebt, kun je zeggen: "Hey Google, waar is mijn telefoon?"

Google biedt een gemakkelijke manier om een verloren Android-telefoon te vinden. Als uw telefoon is verbonden met uw Google-account, kunt u uw Android-telefoon vinden via Google.com en de bijbehorende functie Mijn telefoon zoeken.

Hoe een Android-telefoon te lokaliseren met Google.com

  1. Ga naar Google.com en typ " Find my phone" in de zoekmachine.

    Image
    Image
  2. Als je bent ingelogd op je Google-account vanuit je webbrowser en je telefoon is ingeschakeld en verbonden met internet, wordt deze weergegeven op een kaart.

    Image
    Image
  3. Als je een smartwatch, een tablet of een andere telefoon hebt die ook is verbonden met internet en is aangemeld bij je Google-account, kan Google deze ook vinden. Selecteer het vervolgkeuzemenu onder de kaart om het verloren Android-apparaat te kiezen dat u probeert te lokaliseren.

    Image
    Image

Een Android-telefoon vinden met de beltoon

Als je telefoon in de buurt is en je kunt hem gewoon niet zien, kan Google je helpen hem te vinden door de beltoon in te schakelen. Selecteer gewoon Bel onder de kaart en Google belt je telefoon op vol volume, zelfs als de beltoon op je telefoon is uitgeschakeld. Wanneer je de beltoon hoort, pak je je telefoon en druk je op de aan/uit-knop om het rinkelen te stoppen.

Image
Image

Zodra je je verloren telefoon hebt teruggevonden, kun je overwegen een tracker-app te installeren waarmee je je telefoon in re altime kunt volgen.

Bottom Line

Als je een Google Home-apparaat hebt en je Google-account eraan is gekoppeld, heb je geen computer nodig om je verloren telefoon te vinden. Zeg in plaats daarvan: 'Hé Google! Waar is mijn telefoon?” De Google Home laat je telefoon dan overgaan, zelfs als de beltoon op stil staat.

Wat als je telefoon nog steeds verloren of gestolen is?

Als uw telefoon niet in de buurt is en u deze niet op de kaart kunt vinden of kunt bellen, heeft Google aanvullende hulpmiddelen om uw persoonlijke gegevens te beveiligen totdat u de telefoon terugkrijgt.

Selecteer op de kaart waarop uw telefoon is gevonden Herstellen. Dit brengt je naar verschillende opties waarmee je je telefoon kunt bellen, vergrendelen, een telefoonnummer op het vergrendelscherm kunt zetten, contact kunt opnemen met je provider of de telefoon kunt wissen.

Image
Image

Als je je telefoon na dit alles niet kunt vinden, is het misschien tijd voor een nieuwe Android. Haast je echter niet naar de winkel; soms hebben telefoons een manier om weer te verschijnen wanneer je ze het minst verwacht.

Aanbevolen: