Hoe u uw Outlook.com-adresboek kunt openen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Outlook.com-adresboek kunt openen
Hoe u uw Outlook.com-adresboek kunt openen
Anonim

Wat te weten

  • Log in op de Office.com-portal. Open de Office Applications Launcher. Selecteer Mensen.
  • Gebruik het zoekvak bovenaan het venster Personen om een specifiek contact te vinden.
  • Alternatieve methode: druk op Ctrl+ Shift+ 3 in Outlook.com om te openen Contacten van mensen.

Dit artikel legt uit waar u de adresboekfunctie op Outlook.com kunt vinden en bevat informatie over het gebruik ervan. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op Outlook.com en Outlook Online.

Open het Outlook.com-adresboek (Mensen)

Je zult geen adresboek vinden op Outlook.com. Zoek in plaats daarvan naar Personen wanneer u uw contacten, groepen en lijsten wilt vinden. U gebruikt Personen ook om items te bewerken, toe te voegen en te verwijderen. U kunt Outlook.com People openen met de muis of een sneltoets.

Om uw contacten in Outlook.com te bekijken:

  1. Log in op de Office.com-portal.
  2. Open de Office Applications Launcher.

    Image
    Image
  3. Selecteer Mensen.

Gebruik Search Mail en Personen in Outlook Mail

Een snelle manier om een contactpersoon te vinden van wie je e-mail hebt ontvangen of die je hebt toegevoegd aan je contactenlijst van Personen, is door het zoekvak boven in het venster Personen te gebruiken.

Om een contactpersoon te vinden, typt u een naam en Outlook ha alt de overeenkomsten op uit uw e-mail en uw Contactpersonen. Selecteer het contact en zoek vervolgens verder op map en datum om specifieke e-mails van dat contact op te halen.

Sneltoetsen om het adresboek van personen te openen

Schakel, afhankelijk van je voorkeuren, sneltoetsen in of uit. Ga naar Instellingen, selecteer Bekijk alle Outlook-instellingen en ga vervolgens naar Algemeen > Toegankelijkheid.

Image
Image

U kunt ervoor kiezen om verschillende sets snelkoppelingen te activeren, waaronder Outlook.com, Yahoo! Mail, Gmail en Outlook. Als u geen sneltoetsen wilt gebruiken, selecteert u Schakel sneltoetsen uit.

Om uw Contactpersonen te openen met de Outlook.com-sneltoetsen ingeschakeld, drukt u op Ctrl+Shift+3 in Outlook.com e-mail. Als Gmail-snelkoppelingen zijn ingeschakeld, drukt u op GC.

Deze sneltoetsen zijn gewijzigd ten opzichte van eerdere versies en kunnen in de toekomst veranderen.

Bekijk en sorteer het adresboek van uw personen in Outlook.com

Om je contacten te zien en ze op verschillende manieren te sorteren:

  • Een lijst met contactpersonen bekijken: Kies in het mappenvenster de lijst met contactpersonen die u wilt bekijken. Bekijk al je contacten, je contactenlijsten of contacten die je in mappen hebt geordend.
  • De sorteervolgorde wijzigen: Selecteer bovenaan de lijst met contactpersonen de vervolgkeuzepijl en kies een sortering op volgorde. Kies ervoor om de lijst te sorteren op naam, bedrijf, stad of recent toegevoegd.
Image
Image

Contacten toevoegen en beheren

Outlook.com biedt tools om uw adresboek te beheren.

  1. Om een contactpersoon toe te voegen, gaat u naar het Outlook.com-menu en selecteert u Nieuw contact. Voer de contactgegevens in en selecteer Create.

    Image
    Image
  2. Om een contactenlijst te importeren of exporteren, gaat u naar het Beheer menu.
  3. Als u een contact aan de favorietenlijst wilt toevoegen, selecteert u het contact en selecteert u Toevoegen aan favorieten.

Gebruik mensen om uw contacten te bereiken

Als je een contact selecteert, vind je snelkoppelingen om een nieuwe e-mail te starten, bestanden te bekijken die je met het contact hebt gedeeld, een Skype-chat te starten, hun LinkedIn-profiel te bekijken en andere links die mogelijk zijn ingesteld omhoog.

Aanbevolen: