Hoe u altijd e-mails kunt openen in gemaximaliseerde Windows

Inhoudsopgave:

Hoe u altijd e-mails kunt openen in gemaximaliseerde Windows
Hoe u altijd e-mails kunt openen in gemaximaliseerde Windows
Anonim

Wat te weten

  • Open een e-mailbericht. Als het al is gemaximaliseerd, selecteert u het pictogram Restore Down bovenaan het venster om het te minimaliseren.
  • Verplaats het venster naar de linkerbovenhoek van het scherm.
  • Sleep de rechterbenedenhoek van de e-mail naar de rechterbenedenhoek van het scherm. Sluit de e-mail. Toekomstige e-mails openen in het gemaximaliseerde venster.

Dit artikel legt uit hoe je e-mails altijd in gemaximaliseerde vensters kunt openen. Deze instructies zijn van toepassing op het Microsoft Windows-besturingssysteem.

Open e-mailberichten in gemaximaliseerde Windows

Als je de voorkeur geeft aan het maximaliseren van e-mailberichten terwijl je ze leest, hoef je dit niet te doen bij elk bericht dat je opent. Gebruik deze truc om het elke keer automatisch te laten gebeuren. Het is gebaseerd op hoe Microsoft Windows informatie over de venstergrootte opslaat en hergebruikt.

Als u altijd al uw e-mailberichten wilt weergeven zodat het berichtvenster het scherm vult, volgt u deze stappen:

  1. Open een e-mailbericht door erop te dubbelklikken of erop te dubbeltikken.

    Image
    Image
  2. Zorg ervoor dat het venster niet is gemaximaliseerd. Als dit het geval is, selecteert u bovenaan het venster het pictogram Restore Down (naast de X) om het venster te minimaliseren.
  3. Verplaats het venster naar de linkerbovenhoek van het scherm, zo ver mogelijk naar de hoek.

    Image
    Image
  4. Sleep vanuit de rechterbenedenhoek van het venster de hoek naar de rechterbenedenhoek van het scherm. Je maximaliseert in wezen het venster handmatig.

    Image
    Image
  5. Sluit het e-mailvenster en open dezelfde of een andere e-mail opnieuw. De e-mail zou elke keer in deze gemaximaliseerde staat moeten worden geopend.

Aanbevolen: