Hoe Google-achtergronden te veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Google-achtergronden te veranderen
Hoe Google-achtergronden te veranderen
Anonim

Wat te weten

  • In Chrome: Selecteer het three-dot pictogram > Settings > Appearance > Theme > Open Chrome Web Store.
  • Blader vervolgens door de thema's. Selecteer er een en kies Toevoegen aan Chrome.
  • In Gmail: Selecteer het Gear icoon. Selecteer naast Thema's Alles weergeven. Kies een thema en Save.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het achtergrondthema kunt wijzigen in de Chrome-browser van Google en in Gmail. Het bevat informatie over Chrome-extensies die worden gebruikt voor het wijzigen van achtergronden.

Hoe de Google-achtergrond te veranderen

Google Chrome is een van de meest populaire webbrowsers die er zijn. Het heeft veel aanpassingsopties, waaronder het wijzigen van de achtergrondkleuren en afbeeldingen naar uw smaak. Als u uw surfervaring op het web wilt personaliseren, lees dan verder.

Volg de onderstaande stappen om te leren hoe u uw Google-achtergronden in Chrome kunt wijzigen.

  1. Ga naar de instellingen van de Chrome-browser door de browser te openen en de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek te selecteren en selecteer vervolgens Instellingenuit de vervolgkeuzelijst.

    Image
    Image
  2. Zoek in het gedeelte Appearance op het tabblad Chrome-instellingen naar Themes bovenaan. Als je geen thema hebt geïnstalleerd, zou je Open Chrome Web Store moeten zien, die je kunt selecteren.

    Als je al een thema-achtergrond hebt en deze wilt wijzigen, verwijder deze dan door Reset to default te selecteren. Eenmaal verwijderd, zou u de Open Chrome Web Store optie moeten zien.

    Image
    Image
  3. Kies een thema. Kijk door de Editor's Picks bovenaan en scroll naar beneden door de andere groepen thema-achtergronden. Als je iets specifieks zoekt, gebruik dan de zoekbalk in de linkerbovenhoek. U kunt ook zoeken op categorie en beoordeling.

    Image
    Image
  4. Wanneer u een thema-achtergrond kiest, selecteert u deze en selecteert u vervolgens de blauwe Toevoegen aan Chrome-knop in de rechterbovenhoek. Het wordt automatisch toegepast op de Chrome-webbrowser.

    Image
    Image
  5. Je zult merken dat de kleuren bovenaan de browser veranderen, afhankelijk van het soort thema dat je hebt gekozen. Zo niet, open dan een nieuw tabblad of venster om de achtergrondafbeelding en kleuren van het thema te zien.

Probeer andere thema-achtergrondextensies voor meer maatwerk

Je kunt extra functies voor je Google-achtergrond krijgen door naar andere Chrome-extensies van derden te kijken. Ga terug naar de Chrome Web Store, selecteer Extensions en gebruik de zoekbalk om te zoeken naar backgrounds of iets dergelijks.

De extensie Live Start Page - Living Wallpapers biedt bijvoorbeeld verschillende extra functies die eenvoudige Google-thema-achtergronden niet hebben. Naast statische achtergronden kun je live wallpaper-achtergronden, een ontspannende meditatiemodus, de huidige weersvoorspelling, een klok en een takenlijst krijgen.

Als je een achtergrondextensie hebt gekozen, hoef je alleen maar de blauwe knop Toevoegen aan Chrome te selecteren.

Er wordt mogelijk een nieuw venster of tabblad geopend zodra u een achtergrondextensie toevoegt. Als dat niet het geval is, selecteert u de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van de browser en selecteert u vervolgens More Tools > Extensionsom de extensie te vinden, zodat u deze kunt inschakelen, uitschakelen, de details ervan kunt bekijken of kunt verwijderen.

Verander de achtergrond van je Gmail-thema

Wist je dat je de achtergrond van je Gmail-thema apart van je Chrome-achtergrond kunt wijzigen? Hier is hoe:

  1. Log in op uw Gmail-account vanuit een webbrowser. Selecteer het gear pictogram in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens View All naast Themes in de vervolgkeuzelijst.

    Image
    Image
  2. Er verschijnt een venster met thema-afbeeldingen boven je inbox. Blader door de afbeeldingen en selecteer er een om deze als achtergrond te zien verschijnen.
  3. Selecteer Save als je tevreden bent met je nieuwe thema-achtergrond.

    Je kunt ook Mijn foto's selecteren in de linkerbenedenhoek om een bestaande afbeelding in je Google-account te gebruiken of een nieuwe te uploaden.

    Image
    Image

Aanbevolen: