GIF's op Facebook plaatsen

Inhoudsopgave:

GIF's op Facebook plaatsen
GIF's op Facebook plaatsen
Anonim

Wat te weten

  • In een statusupdate: Selecteer het statusupdateveld. Kies het .
  • In een opmerking: Selecteer het .
  • In een bericht: open een chat in Messenger en tik op het GIF-pictogram > selecteer een GIF.

Dit artikel legt uit hoe je GIF's op Facebook kunt plaatsen in statusupdates, opmerkingen en berichten.

Een-g.webp" />

Een-g.webp

Image
Image

Als je in het veld klikt of tikt om een nieuw bericht op Facebook.com te plaatsen, open je een lijst met opties. Scroll naar beneden door deze opties totdat je GIF ziet en selecteer het. Als je het niet ziet, kies dan het three-dot icoon om meer opties weer te geven.

Er verschijnt een raster met populaire voorgestelde GIF's, voor uw gemak rechtstreeks in Facebook ingebouwd. Selecteer er een die u automatisch wilt invoegen in het berichtveld of gebruik het zoekveld om een -g.webp

Plaats een-g.webp" />
Image
Image

Je kunt alleen GIF's plaatsen in reacties op je eigen berichten of op berichten van vrienden. Je kunt geen GIF's plaatsen in reacties op berichten van pagina's die je leuk vindt.

Selecteer de Comment optie onder een bericht en zoek naar het GIF-pictogram dat aan de rechterkant van het opmerkingenveld verschijnt. Selecteer het om een lijst met voorgestelde GIF's te bekijken of gebruik het zoekveld om er een te zoeken op basis van een trefwoord. Als je er een hebt gevonden die je in je opmerking wilt invoegen, selecteer je deze.

Stuur een-g.webp" />
Image
Image

Als je Messenger van Facebook.com gebruikt, zou je een GIF-pictogram moeten kunnen zien in de lijst met andere pictogrammen onder het chatveld in het berichtvenster voor de vriend die je momenteel een bericht stuurt. Selecteer het om een lijst met voorgestelde GIF's te zien of zoek er een om in je bericht in te voegen.

Als je de Messenger-app gebruikt, open dan een chat met een vriend of groep en tik op het plusteken (+) links van het chatveld. Er verschijnt een menu met pictogrammen waar u doorheen kunt bladeren totdat u er een ziet met het label GIF's Tik erop om een lijst met voorgestelde GIF's te zien of zoek er een om in uw bericht in te voegen.

Sommige dingen die je wel en niet kunt doen met het delen van GIF's op Facebook

Hier zijn enkele van de andere manieren waarop u eenvoudig GIF's op Facebook kunt delen, maar u moet ook op de hoogte zijn van enkele van de beperkingen.

U kunt:

  • Zoek een link naar een-g.webp" />
  • Kopieer en plak de link in je status, die automatisch zal detecteren dat het een animatie is en er een GIF-pictogram overheen zal plaatsen.
  • Plaats het zodat het als volledig geanimeerd wordt gezien wanneer het in de feeds van je vrienden verschijnt.
  • Pas je video-instellingen voor automatisch afspelen aan zodat de-g.webp" />

Je kunt niet:

  • Upload een bestaande GIF-afbeelding vanaf je computer of apparaat om als geanimeerde afbeelding op Facebook te plaatsen.
  • Plaats een-g.webp" />

Download de Giphy-app voor meer GIF-plezier op Facebook

Image
Image

Het downloaden van de gratis Giphy-app voor iPhone of Android is een andere leuke en handige optie die je hebt om GIF's in Facebook Messenger in te voegen. Je kunt de app gebruiken om een van hun meest populaire apps te kiezen of de zoekfunctie gebruiken om een specifieke te vinden.

Je vrienden hoeven de Giphy-app niet te hebben geïnstalleerd om je GIF's te zien, maar als je GIF's veel meer leuk vindt dan stilstaande beelden en platte tekst, kun je ze aanraden de app te downloaden zodat ze hun favoriete GIF's kunnen gaan gebruiken wanneer ze met jou en anderen op Facebook communiceren.

Aanbevolen: