Hoe tweets automatisch op Facebook te plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe tweets automatisch op Facebook te plaatsen
Hoe tweets automatisch op Facebook te plaatsen
Anonim

Wat te weten

  • IFTT: maak een RSS-feed van Twitter en maak vervolgens een IFTTT-account. Gebruik IFTTT om de feed door uw Facebook-pagina te laten lopen.
  • Postservice: gebruik een service zoals Buffer, Later, Hootsuite of CoSchedule om identieke berichten op verschillende platforms te publiceren.

In 2018 bracht Facebook een update uit die de mogelijkheid om automatisch tweets van Twitter op je Facebook-profiel te plaatsen, verwijderde. Hulpprogramma's van derden kunnen echter nog steeds worden gebruikt om Facebook-pagina's te posten en ermee te communiceren. Hieronder vindt u uw enige opties voor het automatisch synchroniseren van uw Twitter- en Facebook-berichten.

Plaats tweets op een Facebook-pagina met behulp van IFTT

Als je een Facebook-pagina hebt die je wilt bijwerken met elke nieuwe tweet die je maakt, converteer je tweets naar een RSS-feed en importeer je de feed in een service die de inhoud automatisch op je Facebook-pagina plaatst.

Dit zijn de basisstappen:

  1. Maak een RSS-feed van je Twitter-profiel met een tool zoals RSS.app.

    Image
    Image

    Vergeet niet om de URL-link naar uw nieuwe RSS-feed op te slaan. Je hebt het later nodig.

  2. Maak een IFTTT-account.

    IFTTT (If This Then That) is een gratis dienst waarmee je verschillende apps met elkaar kunt verbinden. U kunt het gebruiken om uw Facebook- en Twitter-accounts te koppelen.

  3. Gebruik IFTTT om de feed door je Facebook-pagina te laten lopen.

    Doe dit door naar de Create Your Own pagina te gaan en RSS te kiezen. Gebruik de RSS-link die u in de bovenstaande stap hebt gegenereerd.

    Image
    Image

Plaats tweets op een Facebook-pagina met behulp van een postservice

Om hetzelfde op je Twitter-profiel en Facebook-pagina te plaatsen zonder tussen de sites te hoeven schakelen, gebruik je een social media-postplatform zoals Buffer, Later, Hootsuite of CoSchedule.

Je kunt identieke berichten op meerdere platforms plannen om in wezen automatisch tweets op een Facebook-pagina te plaatsen en vice versa.

Aanbevolen: