Garmin's Vivosmart 5 voegt een groter scherm en smartphone-ondersteuning toe

Garmin's Vivosmart 5 voegt een groter scherm en smartphone-ondersteuning toe
Garmin's Vivosmart 5 voegt een groter scherm en smartphone-ondersteuning toe
Anonim

Elektronicabedrijf Garmin heeft zijn nieuwste fitnesstracker gelanceerd, de vivosmart 5, die nu verwisselbare banden en een groter scherm heeft.

Naast de ontwerpwijzigingen heeft de vivosmart 5 een langere batterijduur die een hele week meegaat en nieuwe smartwatch-functies die zijn voorganger niet had. Het houdt nog steeds veel van dezelfde fitnessstatistieken bij, waaronder verbrande calorieën en slaapgewoonten, plus ingebouwde sport-apps.

Image
Image

De vivosmart 4 werd bekritiseerd omdat hij een heel klein scherm had dat op afstand moeilijk te lezen was en het onvermogen om de tracker te verwijderen, dus je kon hem niet aanpassen. Om dit recht te zetten, heeft het nieuwe apparaat een 66 procent groter scherm dat gemakkelijker te lezen is en nieuwe polsbandjes in vier verschillende kleuren: wit, zwart en cool mintgroen.

Ook nieuw op de vivosmart 5 is ondersteuning voor Android- en iOS-telefoons. In combinatie met een telefoon kunt u de vivosmart gebruiken om teksten, agendameldingen en een gepersonaliseerd ochtendrapport te lezen met informatie over het weer, de slaapscore en meer.

Voor de vivosmart 5 ligt de nadruk op het verstrekken van informatie over slaapgewoonten. Met behulp van Garmin's Sleep Score vertelt het toestel u de kwaliteit en kwantiteit van de nachtrust van de vorige nacht op basis van hoe vaak u bewoog en het stressniveau van uw lichaam.

Image
Image

Als je een specifiek type training wilt volgen, zijn er sport-apps voor verschillende activiteiten, zoals fietsen en yoga. Het is ook waterdicht, zodat je zonder problemen kunt zwemmen terwijl je het draagt.

Garmin heeft de vivosmart 5 beschikbaar voor aankoop op zijn website voor $ 149,99.

Aanbevolen: