Peloton voegt een videogamefunctie toe voor abonnees

Peloton voegt een videogamefunctie toe voor abonnees
Peloton voegt een videogamefunctie toe voor abonnees
Anonim

Je volgende training kan ook dienst doen als videogame, dankzij Pelotons nieuwe in-app videogamefunctie.

Peloton kondigde de functie, bekend als Lanebreak, maandag aan, volgens The Verge. Alleen abonnees en fietsbezitters hebben toegang tot de game, die naar verluidt later dit jaar debuteert.

Image
Image

Met het spel kun je punten verdienen door in je rijstrook te blijven, je energie-output te verhogen en je doel op tijd te bereiken. The Verge meldt dat een rijder naar een wiel op het scherm trapt om de doelen in het spel te bereiken. Je kunt het spel aanpassen aan je moeilijkheidsgraad, de muziek en de duur van het nummer.

The Verge heeft niet gezegd of je het spel tegen andere rijders of je vrienden zou kunnen spelen, maar aangezien het primaire model van Peloton community-based is, is het niet vergezocht om te zeggen dat dit ook een functie van Lanebreak wanneer het eindelijk wordt uitgerold.

Lanebreak zou een optie zijn naast de typische Peloton-lessen onder leiding van een instructeur en schilderachtige ritten, zodat rijders meer manieren zouden hebben om een rit te ervaren.

… aangezien het primaire model van Peloton op de gemeenschap gebaseerd is, is het niet vergezocht om te zeggen dat dit ook een functie van Lanebreak zou kunnen zijn wanneer het eindelijk wordt uitgerold.

Er zijn al op games gebaseerde fitnessworkouts, zoals de Nintendo Ring Fit en VR-apparaten zoals de Oculus Quest die fitness combineren met een concurrentievoordeel.

Hoewel dit Peloton's eerste poging is om gaming te verkennen, is het bedrijf niet de enige die een entree in de game-industrie in de gaten houdt. In mei doken er rapporten op over Netflix die een op abonnementen gebaseerde gaming-service verkent die vergelijkbaar zou zijn met Apple Arcade. Experts zeggen echter dat platforms zoals Netflix nog veel moeten regelen voordat ze een groot succes kunnen worden in de game-industrie.

Aanbevolen: