Can't Post It'-app neemt een nieuwe benadering van openbare privacy

Can't Post It'-app neemt een nieuwe benadering van openbare privacy
Can't Post It'-app neemt een nieuwe benadering van openbare privacy
Anonim

In een poging om te voorkomen dat je de onwillige deelnemer aan de video van iemand anders bent, heeft Samson Technologies zijn Can't Post It-smartphone-app onthuld.

Can't Post Het is bedoeld om zowel iemand te ontmoedigen om een video van jou te plaatsen tegen je wensen in, als een directe verstoring van hun opname. Volgens Samson-oprichter Dylan Sterman: "We hebben allemaal video's gezien waarin een mobiele telefoon op iemand wordt gericht, en ik wilde mensen een legaal en geweldloos beroep hierop geven."

Image
Image

Wanneer geactiveerd, zal Can't Post It een nummer afspelen dat in licentie is gegeven aan Samson via de luidsprekers van je apparaat (genaamd "Death of a Post"), en het cameralicht laten knipperen. Het gestage knipperen is bedoeld om de video-opname af te werpen, en de muziek is er om iemand te ontmoedigen om de video online te plaatsen of te delen.

Image
Image

Samson stelt dat het zijn "Death of a Post"-track heeft geblokkeerd, samen met een licentievergoeding van $ 1 miljoen, wat zou moeten leiden tot geautomatiseerde videoblokkeringen en waarschuwingen vanwege auteursrechten. Dus elke video die het nummer gedeeltelijk of in zijn geheel bevat, moet ofwel worden verwijderd of zwaar worden bewerkt. Samson zegt ook dat, in het geval dat de poster de licentievergoeding zou betalen, het geld zou gaan naar degene die tegen hun wil werd opgenomen. Op de een of andere manier.

Can't Post It is nu beschikbaar in zowel de Apple App Store als op Google Play voor $ 0,99. Je kunt voor dezelfde prijs ook het muzieknummer "Death of a Post" downloaden van Amazon of Apple Music.

Aanbevolen: