Apple neemt WWDC Online als een digitaal evenement

Inhoudsopgave:

Apple neemt WWDC Online als een digitaal evenement
Apple neemt WWDC Online als een digitaal evenement
Anonim

Waarom dit ertoe doet

Naarmate meer en meer persoonlijke technische evenementen worden geannuleerd of uitgesteld vanwege de angst voor het coronavirus, omzeilt Apple het hele probleem en biedt het zijn jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie aan als een ervaring die alleen online is.

Apple heeft aangekondigd dat zijn jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie, WWDC, in juni zal worden aangeboden als een digitaal en alleen online evenement.

Image
Image

Wat ze zeiden: "In juni brengt WWDC20 een volledig nieuwe online ervaring voor miljoenen getalenteerde en creatieve ontwikkelaars over de hele wereld", schrijft Apple op zijn ontwikkelaarsportal-webpagina."Doe met ons mee aan een vol programma - inclusief Keynote en sessies - om vroegtijdig toegang te krijgen tot de toekomst van Apple-platforms en in contact te komen met Apple-technici."

Apple zegt ook dat verdere details op internet, via e-mail en in de Apple Developer-app zullen komen.

The Big Picture: Zoveel technologiebedrijven hebben onlangs hun persoonlijke evenementen geannuleerd vanwege zorgen over grote bijeenkomsten. Microsoft heeft zijn eigen ontwikkelaarsevenement, Build, verplaatst naar een online ruimte, terwijl Facebook zijn jaarlijkse ontwikkelaarsevenement, F8, heeft geannuleerd. Google heeft I/O voor mei ook geannuleerd.

Gamingconferenties GDC en E3 zijn beide geannuleerd of uitgesteld, het Mobile World Congress in Spanje is geannuleerd en Adobe heeft ook de plannen voor zijn jaarlijkse Summit-evenement laten vallen.

The Bottom Line: Apple is zeer geschikt om een online evenement aan te bieden, na jarenlang zijn Keynotes live te hebben gestreamd. Hoe ze meer intieme ontwikkelaarsworkshops en re altime geven en nemen-sessies zullen beheren, is een raadsel, maar het zou de weg kunnen wijzen naar een nieuwe manier om deze massale evenementen te houden.

Aanbevolen: