Hoe favoriete contacten te beheren in de iPhone-telefoonapp

Inhoudsopgave:

Hoe favoriete contacten te beheren in de iPhone-telefoonapp
Hoe favoriete contacten te beheren in de iPhone-telefoonapp
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Telefoon app > Favorieten > + > select het contact dat u wilt toevoegen aan Favorieten en kies Bericht, Bellen, Video, of Mail.
  • Als u favorieten opnieuw wilt rangschikken, gaat u naar Phone > Favorieten > Bewerken en sleept u de contacten naar de je wilt ze.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u favorieten aan de iPhone kunt toevoegen vanuit de app Contacten of Telefoon en uw lijst met favorieten kunt bewerken of herschikken op iPhone-modellen met iOS 10 of hoger.

Favorieten toevoegen op iPhone

De voorgeïnstalleerde Telefoon-app van de iPhone maakt het gemakkelijker om de mensen met wie je het meest praat te bellen en sms'en door ze tot Favorieten te maken. Wanneer iemand een Favoriet is, tik je gewoon op de naam van de persoon om onmiddellijk een telefoon- of FaceTime-oproep te starten of een nieuwe sms of e-mail te openen.

Als je een voorkeur wilt geven aan een contactpersoon op de iPhone, moet de persoon al in je contacten staan. U moet weten hoe u een nieuw contact kunt maken of hoe u contacten van iPhone naar iPhone kunt overbrengen als u een nieuwe telefoon instelt.

Image
Image
  1. Open de Telefoon app.
  2. Tik op Favorieten onderaan het scherm.
  3. Tik bovenaan op +.
  4. Kies het contact dat u aan de lijst met favorieten wilt toevoegen. Je kunt ze vinden door te zoeken, te scrollen of op een letter aan de rechterkant van het scherm te tikken.

  5. Beslis welk type communicatie je favoriet wilt zijn: Message, Call, Video, of Mail . Als de persoon meerdere gegevens heeft voor één categorie (zoals twee telefoonnummers), tikt u op de pijl om een specifieke te kiezen.

    De opties die je in dit menu ziet, zijn afhankelijk van het type contactgegevens dat je voor deze persoon hebt toegevoegd.

  6. Na het toevoegen van de Favoriet, ga je terug naar het Favorieten scherm en zie je de nieuwe favoriet samen met het contacttype net onder hun naam.

Favorieten herschikken op iPhone

Je kunt de volgorde van je favoriete contacten wijzigen vanuit de Telefoon-app door deze stappen te volgen:

Image
Image
  1. Tik op Favorieten onderaan de app Telefoon.
  2. Tik bovenaan op Bewerken.
  3. Zoek het favoriete contact dat je opnieuw wilt rangschikken en houd vervolgens de drieregelige knop aan de rechterkant ingedrukt om het te pakken te krijgen. Sleep het contact zonder los te laten omhoog of omlaag in de lijst. Haal je vinger van het scherm om het contact in de nieuwe bestelling te plaatsen die je wilt.

  4. Tik op Klaar om je wijzigingen op te slaan.

Als je een iPhone 6S of nieuwer hebt, kun je je favorieten ook bekijken door lang op de app Telefoon te drukken. De eerste paar contacten in uw lijst met favorieten zijn opgenomen in dit pop-upvenster. Herschik favorieten zoals beschreven in de laatste sectie om te kiezen welke in het pop-upmenu verschijnen.

Hoe favorieten op iPhone te verwijderen

Image
Image

Je kunt een contact uit de lijst met favorieten verwijderen om ruimte te maken voor anderen of om de lijst overzichtelijker te maken. Iemand verwijderen uit de lijst met favorieten is eenvoudig: tik op Bewerken op het scherm Favorieten, tik op het rode pictogram met de regel erin en tik vervolgens op de Verwijderen knop.

Als je het contact volledig van de iPhone wilt verwijderen, in plaats van alleen uit de lijst met favorieten, moet je het contact van je iPhone verwijderen.

FAQ

    Hoe los ik het op als mijn iPhone-favorieten niet werken?

    Synchroniseer uw iPhone-contacten met accounts van derden (zoals Google, Yahoo, enz.), Controleer alle gekoppelde contactgegevens en verwijder dubbele informatie. Meld u vervolgens af en weer aan bij uw iCloud-account.

    Hoe voeg ik een website toe aan mijn favorieten op de iPhone?

    Om websites toe te voegen aan uw favorieten op de iPhone, gaat u naar de URL in Safari en tikt u op Delen > Bladwijzer toevoegen ofToevoegen aan favorieten Om bladwijzers te bewerken en opnieuw te rangschikken, gaat u naar de onderkant van Safari en tikt u op het Bookmarks pictogram > ga naar de lijst > selecteer Bewerken

Aanbevolen: