YouTube belooft meer voor 10e jaar Coachella Stream

YouTube belooft meer voor 10e jaar Coachella Stream
YouTube belooft meer voor 10e jaar Coachella Stream
Anonim

Voor het 10e jaar van Coachella-streamingdekking is YouTube van plan nog meer te bieden voor kijkers (zowel gratis als Premium) met interviews met artiesten, beelden van achter de schermen, enz.

YouTube zal opnieuw beide weekenden opnemen van het populaire muziekfestival dat sinds 1999 plaatsvindt in de Empire Polo Club. Nu het evenement in 2022 10 jaar wordt gestreamd, is YouTube van plan meer stimulansen voor muziek te bieden geliefden (en echt iedereen) om op af te stemmen.

Image
Image

Naast de live-optredens die je kunt zien op een van de drie gelijktijdige streams (omdat sommige optredens tegelijkertijd plaatsvinden), biedt YouTube verschillende extra's. Je kunt interviews met artiesten bekijken, beelden van achter de schermen bekijken en meedoen aan sweepstakes via YouTube Shorts, of exclusieve merchandise kopen met YouTube Shopping.

YouTube Premium-leden hebben in de loop van het evenement ook toegang tot zes verschillende pre-party streams, samen met andere nog niet nader gespecificeerde voordelen. 88rising, Banda MS en Cordae zullen het eerste weekend deelnemen, terwijl beabadoobee, Kyary Pamyu Pamyu en Omar Apollo het tweede zullen vormen. Volgens YouTube vinden deze Premium-exclusieve pre-party's allemaal plaats op de respectievelijke kanalen van de artiesten en worden ze automatisch doorgestuurd naar hun optredens zodra ze beginnen.

Het eerste weekend wordt gestreamd van vrijdag 15 april tot en met zondag 17 april, en het tweede weekend loopt van vrijdag 22 april tot en met zondag 24 april. Je kunt alles van Coachella YouTube bekijken kanaal op alle apparaten die de website ondersteunen (smartphones, tv's, computers, enz.).

Aanbevolen: