Satechi belooft meer opslag, poorten en stijl met nieuw USB-C-dock

Satechi belooft meer opslag, poorten en stijl met nieuw USB-C-dock
Satechi belooft meer opslag, poorten en stijl met nieuw USB-C-dock
Anonim

Er is zojuist een nieuw, slank USB-C-dock van Satechi verschenen, speciaal ontworpen voor 24-inch iMacs.

Het USB-C Slim Dock voor 24-inch iMac is bedoeld om gewoon aan te sluiten op uw iMac-configuratie en te gebruiken - geen uitgebreide installatie vereist, tenzij u veel herschikking van uw bureau moet doen. Het heeft ook plekken om optionele externe opslag te installeren door middel van een NMVe of SATA M.2 solid-state drive (SSD). Satechi stelt ook dat het slanke aluminium frame van de dock warmte beter afvoert dan eerdere modellen.

Image
Image

Maar het is natuurlijk in de eerste plaats een dock, wat betekent dat het veel extra poorten biedt voor allerlei accessoires en hardware-uitbreidingen. U krijgt één USB-C- en één USB-A-poort die een overdrachtssnelheid tot 10 Gbps ondersteunt.

Image
Image

Het wordt ook geleverd met twee USB-A 2.0-poorten en een slot voor het lezen van micro-/SD-kaarten (voor digitale foto's en dergelijke). Dus, tussen het aansluiten van USB-thumbdrives en micro/SD-kaarten en het installeren van uw eigen SSD (zonder gereedschap, niet minder), kan het nieuwe dock ook fungeren als een flinke opslaguitbreiding voor uw iMac, Satechi's USB-C Slim Dock voor 24-inch iMac is nu te koop in de Satechi-webwinkel voor $ 149,99. 20 procent korting op vroegboekprijzen is tijdelijk beschikbaar als u de code "IMAC20" gebruikt bij het afrekenen, wat de kosten dichter bij $ 120 brengt.

Aanbevolen: