De 6 beste gaming-abonnementsboxen van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste gaming-abonnementsboxen van 2022
De 6 beste gaming-abonnementsboxen van 2022
Anonim

The Rundown

  • Beste algemeen: Loot Gaming
  • Beste Nintendo-abonnementsdoos: Mario's Mystery Block
  • Beste Retro Gaming Subscription Box: Video Games Monthly
  • Beste voor Destiny-fans: Destiny Crate
  • Beste gaminguitrusting en kleding: Air Drop
  • Beste voor verzamelaars: Retro Game Treasure

Gaming-abonnementsboxen, ook wel loot-kratten of loot-boxen genoemd, zijn uitstekende cadeaus voor gamers. Of je nu zelf een gamer bent of een abonnement voor iemand anders neemt, het is belangrijk om precies te weten waarvoor je je aanmeldt. We hebben de beste gaming loot boxes vergeleken op basis van de waarde en kwaliteit van de voordelen die leden ontvangen om je te helpen beslissen welke je geld waard zijn.

Beste algemeen: Loot Gaming

Image
Image

Loot Gaming is een van de vele boxen die worden aangeboden door Loot Crate, een abonnementsservice die is gespecialiseerd in geek- en gamegerelateerde merchandise. De Loot Gaming-krat wordt elke maand geleverd met ten minste $ 50 aan officiële gelicentieerde kleding en verzamelobjecten van reguliere franchises. De inhoud bevat meestal vier tot zes items die zijn gericht op fans van klassieke en moderne gamefranchises.

Dozen kunnen t-shirts, mokken, knuffels, beeldjes en meer bevatten. Kratten bevatten nooit echte games, dus als je voor iemand anders koopt, hoef je je geen zorgen te maken over welk systeem ze bezitten. De enige gepersonaliseerde informatie die u moet verstrekken, is een shirtmaat. Abonnementen beginnen bij $ 29,99 per maand, maar u krijgt een kleine korting als u zich verbindt aan een zesmaandelijks of jaarabonnement. De verscheidenheid en kwaliteit van de inhoud maken Loot Gaming de beste algemene abonnementsbox voor fans van gamercultuur.

Beste Nintendo-abonnementsdoos: Mario's Mystery Block

Image
Image

Nintendo staat bekend om zijn gezinsvriendelijke inhoud, daarom is Mario's Mystery Block perfect voor gamers van alle leeftijden. Hoewel het bedrijf niet officieel geassocieerd is met Nintendo, komen alle items uit populaire Nintendo-franchises zoals Super Mario, Zelda en Pokémon. De meeste dozen bevatten een T-shirt, dus je wordt gevraagd om een shirtmaat op te geven. Andere mogelijke inhoud is onder meer officieel gelicentieerde Nintendo-knuffels, beeldjes, hoeden en snoep. Hoewel het gericht is op kinderen, zouden veel volwassenen die opgroeiden met Nintendo-games trots pronken met zo'n swag.

Prijzen beginnen bij $ 29,99 per maand, en elke doos bevat drie tot zes Nintendo-themagoederen ter waarde van ongeveer $ 40. Hoewel de besparingen niet uitzonderlijk zijn, is de kwaliteit van de inhoud erg hoog. Er zijn geen games of consoles inbegrepen, maar elke doos richt zich op een specifieke franchise. Als je alleen een krat met een specifiek karakter wilt, kun je eerdere kratten afzonderlijk van de website kopen.

Beste Retro Gaming-abonnementsbox: maandelijks videogames

Image
Image

Video Games Monthly is perfect voor gamers die niet over de nieuwste en beste consoles beschikken. Elke maand krijgen abonnees games voor klassieke systemen uit de jaren 70. Dit omvat games voor de originele Atari 2600, Intellivision, NES, Sega Genesis, Gameboy, Gameboy Advance, Dreamcast en Gamecube. Er zijn ook games voor moderne consoles zoals de PS3 en Xbox 360. Als je je aanmeldt, vertel je ze welke systemen en games je al in je bibliotheek hebt. Op die manier kunnen ze je nieuwe games sturen voor de platforms die je bezit.

Wat deze service echt onderscheidt, is de flexibiliteit. Er zijn meerdere plannen, beginnend bij $ 34.99 voor drie wedstrijden. Games worden betrouwbaar verzonden op de 10e van elke maand, en je krijgt gegarandeerd nooit duplicaten. Omdat oude spellen sterk in waarde kunnen variëren, is het moeilijk om de exacte korting te bepalen die je krijgt in vergelijking met wat de spellen zouden doen op een rommelmarkt. Toch is het voor een gemiddelde van $ 8- $ 12 per spel een geweldig koopje als je bedenkt dat je je huis niet uit hoeft.

Beste voor Destiny-fans: Destiny Crate

Image
Image

De fanbase voor Destiny blijft een van de grootste online gaminggemeenschappen, dus het is geen verrassing dat er abonnementsboxen exclusief voor de franchise zijn. De beste moet de Destiny Crate van Loot Crate zijn. Leden krijgen elke drie maanden gelicentieerde verzamelobjecten van Destiny en Destiny 2. De voorraad is zogenaamd beperkt, dus het is het beste om je zo vroeg mogelijk aan te melden.

Kratten zijn meestal gecentreerd rond locaties in het Destiny-universum. Voor $ 49,99 plus verzendkosten is het een koopje voor Destiny-fans. Betaal vooruit voor verzendingen van vier maanden om 10 procent te besparen.

Beste gaminguitrusting en kleding: Air Drop

Image
Image

Air Drop-kratten bevatten een mix van gaming-gerelateerde accessoires met praktische toepassingen. De meeste items zijn afkomstig van franchises met een brede aantrekkingskracht, zoals Star Wars, Marvel en The Witcher, dus het is een goede keuze voor iedereen die graag in de mode is. Dozen worden op de 10e van elke maand verzonden en zijn gecentreerd rond een thema. De "Power Crate" bevat bijvoorbeeld een Thanos-kussensloop, een Venom-stressbal en een God of War-knop. De "Exoplanet Crate" heeft kleding met ruimtethema, zoals een Darth Vader-schort en een Destiny 3D-sleutelhanger.

Het bedrijf is transparant over de winkelwaarde van elk artikel, waardoor je een idee krijgt van de besparingen die je krijgt. Lidmaatschappen beginnen bij ongeveer $ 34 per maand. De website heeft een winkel waar u individuele accessoires kunt kopen en u kunt zelfs oude kratten kopen. Leden worden automatisch ingeschreven voor maandelijkse weggeefacties, dus je zou een extra verrassing in je box kunnen krijgen.

Beste voor verzamelaars: Retro Game Treasure

Image
Image

Hoewel Retro Game Treasure vergelijkbaar is met Video Games Monthly, verdient het een aparte vermelding omdat het meer gericht is op verzamelaars van videogames. De dozen gaan de laatste week van elke maand uit en bevatten drie tot vijf retro-games voor systemen die je al hebt, van consoles zoals de Atari 2600, Sega CD en SNES tot handheld-systemen zoals de Game Boy, Sony PSP, Nintendo DS en Sega Game Gear. Als je geen retro-systemen hebt, kun je ze kopen via de website, dus het is perfect voor nieuwe verzamelaars die net beginnen met het uitbreiden van hun bibliotheek.

Veel retro-videogames winnen na verloop van tijd aan waarde, dus als je ooit je verzameling wilt verkopen, is Retro Game Treasure een waardevolle investering. Maandelijkse abonnementen zijn $ 36,99 en pre-paid jaarabonnementen bedragen $ 31,99 per maand. Games zijn getest, schoongemaakt en 100% authentiek. Je kunt ze vertellen welke systemen en games je al hebt, zodat je geen duplicaten krijgt, en je kunt zelfs voorkeuren instellen voor de soorten genres die je leuk vindt. De website heeft een "List of Shame" inclusief notoir slechte games die ze beloven nooit uit te sturen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn gaming abonnementsboxen?

Gaming-buitkratten bevatten een assortiment goederen zoals kleding, speelgoed en soms zelfs games. Iedereen die zich abonneert, krijgt meestal dezelfde set items, hoewel sommige services klanten controle geven over de soorten buit die ze ontvangen. Boxen worden meestal maandelijks of driemaandelijks geleverd en hebben vaak een ander thema.

Welke soorten abonnementsboxen voor games zijn er?

Er zijn dozen die zijn gericht op specifieke soorten game-enthousiastelingen. Mario's Mystery Block zal bijvoorbeeld waarschijnlijk niet dezelfde gamers aanspreken als de Loot Gaming-krat. Als je iemand een abonnementsbox cadeau doet, helpt het om te weten welke soorten games ze leuk vinden. Het is ook belangrijk op te merken dat veel kratten met gameabonnementen geen echte games bevatten.

Hoeveel kosten gaming-abonnementsboxen?

Buitkratten voor gaming beginnen meestal bij ongeveer $ 25- $ 80 per maand. Dozen die driemaandelijks worden geleverd, kosten mogelijk meer, maar bevatten doorgaans meer artikelen. De meeste diensten bieden kortingen of bonussen voor het afsluiten van een jaarabonnement.

Hoe we de beste abonnementsboxen voor gaming hebben gekozen

We hebben meer dan 30 services vergeleken door de maandelijkse kosten af te wegen tegen de kwaliteit en geldwaarde van wat je krijgt. We hebben ook gekeken naar de mate van flexibiliteit en maatwerk die elke service biedt. Zo werden Video Games Monthly en Retro Game Treasure gedeeltelijk gekozen omdat ze meer personalisatie bieden dan de meeste andere diensten.

Bovendien hebben we ernaar gestreefd om een verscheidenheid aan dozen op te nemen die een zo groot mogelijke aantrekkingskracht hebben. We hebben gekeken naar positieve en negatieve klantrecensies om een idee te krijgen van welke kratten het meest gevraagd zijn, daarom stond Loot Gaming bovenaan de lijst. Er zijn meer niche-gamingkratten die mogelijk meer geschikt zijn voor specifieke smaken.

Aanbevolen: