De 6 beste gaming-pc's van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste gaming-pc's van 2022
De 6 beste gaming-pc's van 2022
Anonim

Proberen om je eigen pc te bouwen kan een ontmoedigende taak zijn, dus je beste gok voor het spelen van de nieuwste titels op hoge instellingen is om te investeren in een van de beste gaming-pc's. Hoewel het bouwen van uw eigen pc of het upgraden van specifieke onderdelen kosteneffectiever kan zijn, bespaart u tijd en veel gedoe als u kiest voor een kant-en-klaar apparaat.

Onze verzameling van de beste gaming-pc's maakt het voor u mogelijk om met minimale inspanning van uw kant te plug-and-playen, terwijl u toch componenten kunt kiezen en kiezen die de esthetiek van een gamer belichamen.

Als je op zoek bent naar de juiste gaming-pc, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden, naast de algemene componenten. Als je op zoek bent naar een diepe duik in wat een eersteklas gaming-installatie is, bekijk dan zeker onze beginnershandleiding voor pc-gaming.

Lees anders verder om onze keuzes te bekijken voor de beste gaming-pc's die momenteel beschikbaar zijn.

Beste algemeen: Alienware Aurora R11

Image
Image

Desktop-gamers zouden de Dell Alienware Aurora R11 eens goed moeten bekijken als het tijd is om hun volgende aankoop te doen. Dell maakt indruk met een goed uiterlijk voor desktopplaatsing, een groot aantal upgrade-opties, waaronder ondersteuning voor de nieuwste 10e generatie Intel Core i7 5,1GHz-processors, tot 64 GB RAM, tot maar liefst vijf solid-state schijven en ExtremeRange Wi-Fi technologie.

Misschien het beste tot nu toe, Dell heeft toegang tot Nvidia's 30-serie GPU's, die meer dan genoeg zijn om 4K-gameplay te ondersteunen. De buitenkant is net zo indrukwekkend als de binnenkant met meer USB-aansluitingen dan je ooit nodig zou kunnen hebben: zes USB 2.0-poorten, vier USB 3.1-poorten en een extra USB-C-poort. Onze tests onthulden ook tal van audiopoorten, Ethernet, HDMI en een trifecta van DisplayPorts zorgen er ook voor dat je de Aurora R11 op meerdere monitoren kunt aansluiten voor verbeterde gameplay of multitasking.

Onze recensent Erika Rawes prees de Aurora R11 vanwege het volwassen ogende ontwerp en de uitgebreide opties die het biedt, aangezien je kunt kiezen voor vloeistof- of luchtkoeling, verschillende niveaus van CPU's, verschillende reeksen grafische kaarten en zelfs twee grafische kaarten als u dat wilt. Alienware is sindsdien uitgekomen met een R12-serie, die 11e generatie Intel-chips toevoegt, maar de Alienware R11-serie blijft onze topkeuze.

Image
Image

CPU: Intel Core i7-10700KF | GPU: Nvidia GeForce RTX 2080 | RAM: 2x8GB | Opslag: 512GB M.2 SSD

"Ik was onder de indruk van de algehele prestaties van de R11, vooral gezien het model dat ik heb getest een van de meer betaalbare configuraties is. De opstarttijden zijn snel en hij springt razendsnel door verschillende applicaties. " - Erika Rawes, Product Tester

Beste budget op maat gemaakt: NZXT BLD PC

Image
Image

Als je een op maat gemaakte pc nodig hebt, staan de experts van NZXT voor je klaar met hun BLD-service. NZXT begint elke custom build door je te laten kiezen uit een selectie van grote titels en wat voor soort prestaties je zoekt, en het stelt een aangepaste pc samen die het beste met die game om kan gaan op basis van je budget.

De BLD-service heeft opties variërend van slechts $ 699, maar kan ook een desktop bieden met alles erop en eraan voor meer dan $ 3.000, als uw budget zo ver reikt. NXZT biedt alleen builds voor AMD, dus als je een fan bent van Intel-processors of NVIDIA grafische kaarten, dan heb je pech.

Hoewel u zich kunt verdiepen in het aanpassen van uw specifieke build en het ene onderdeel voor een ander kunt verwisselen als u daartoe geneigd bent, stellen we het vooral op prijs hoe toegankelijk deze custom build-service is, en u duidelijke begeleiding biedt als evenals u in staat stellen specifieke prijs- of prestatiepunten te schetsen die u wilt bereiken zonder u een premie voor onderdelen in rekening te brengen.

CPU: AMD Ryzen | GPU: AMD Radeon RX | RAM: Varieert | Opslag: Varieert

Beste uitspatting: Origin Genesis (Custom Build)

Image
Image

Hoewel het verkrijgen van een vooraf geconfigureerde gaming-pc absoluut de gemakkelijkere (en relatief probleemloze) optie is, bieden op maat gemaakte rigs vrijwel eindeloze opties voor alles, van hardwarecomponenten tot behuizingsontwerpen. Dit betekent ook dat het helemaal aan jou is om te beslissen hoe krachtig en duur je de machine wilt hebben. Dus, als je de ultieme gaming-pc wilt en het niet erg vindt om er een aardige cent voor te betalen, koop dan een Origin Genesis.

Origin PC staat bekend om zijn krachtige computers en laat je eenvoudig een aangepaste gaming-rig configureren via zijn website. Het bedrijf assembleert vervolgens de computer volgens uw specificaties en levert deze bij u aan de deur.

Gebouwd rond Origin's Genesis-behuizing in torenstijl, omvat onze aanbevolen configuratie Intel's topklasse Core i9-9900X-processor, 64 GB DDR4 RAM, een 500 GB SSD en een 2 TB HDD. Op het gebied van grafische kaarten raden we aan om voor dubbele NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti GPU's te gaan, elk met 11 GB afzonderlijk GDDR6-geheugen. U kunt ook kiezen voor geïntegreerde Wi-Fi, een dvd-brander met meerdere formaten en een 40-in-1 kaartlezermodule.

Wat betreft standaard I/O en connectiviteitsfuncties is alles al geregeld, van HDMI en USB Type-A tot VGA en 3,5 mm audio. Met een uiteindelijke prijs van iets meer dan $ 7.000 (exclusief de uitgebreide reeks koelings- en RGB-verlichtingsopties), is dit een gaming-pc die verbazingwekkende prestaties zal leveren met elke game of applicatie die je erop gooit.

CPU: Intel Core i9-9900X | GPU: Intel UHD Graphics | RAM: 4x16GB | Opslag: 2TB M.2 SSD

Beste esthetiek: HP Omen 30L

Image
Image

De HP Omen 30L is een van de eersten in HP's gaming-desktopreeks die profiteert van de recente rebranding, waarbij het dreigende rode logo is opgegeven en is vervangen door een onheilspellende witte diamant. Afgezien van de esthetiek heeft HP de erfenis van Omen voortgezet met een solide en relatief betaalbare gaming-desktop.

Het model dat we hier hebben geschetst, beschikt over een eersteklas 10e-generatie Intel-gamingprocessor, 16 GB HyperX DDR4 RAM en een NVIDIA RTX 3070. De 1TB M.2 SSD biedt een solide hoeveelheid ruimte om mee aan de slag te gaan. Net als de vorige modellen van HP, biedt de 30L ook enkele aanpassingsopties op basis van uw budget, wat een behoorlijke hoeveelheid flexibiliteit in uw build biedt.

Er is in de loop van de tijd genoeg ruimte voor upgrades dankzij de ruime behuizing van de computer, maar welke onderdelen je ook kiest, de standaardgarantie biedt je nog steeds een jaar dekking vanaf de aankoopdatum.

CPU: Intel Core i7-10700F | GPU: Nvidia GeForce RTX 3070 | RAM: 16GB | Opslag: 1TB M.2 SSD

Beste vormfactor: MSI MPG Trident 3 Gaming Desktop

Image
Image

De MSI MPG Trident 3 stopt een opmerkelijke hoeveelheid kracht in een ongelooflijk klein pakket, en geeft zelfs bescheiden builds zoals de Corsair One en NZXT H1 waar voor hun geld. De scherpe en hoekige vormfactor van de desktop wordt benadrukt met klein maar strak ogend RGB-licht en heeft een behuizing die eruitziet zoals je zou verwachten van een next-gen console.

Deze gaming-pc heeft ook een aanzienlijke hoeveelheid kracht achter de rug, met hardware die je zou verwachten op een desktop die twee keer zo groot is. De Trident wordt geleverd met een Intel 10700F, een Nvidia RTX 2060 en een 512GB M.2 SSD plus een 1TB 2,5-inch HDD. Het chassis is ook uitgerust met 16 GB RAM, met ondersteuning voor maximaal 64 GB als u ervoor kiest om te upgraden.

De Trident kan gemakkelijk dienen als een gaming-desktop als je bureauruimte schaars is, maar hij schittert echt in de woonkamer en vult zich als een gameconsole en media-pc. De desktop kan verticaal worden georiënteerd of plat worden gelegd, afhankelijk van waar je hem moet opbergen, maar neemt een voetafdruk in die niet groter is dan een Xbox One of PS4.

CPU: Intel Core i7-10700F | GPU: Nvidia GeForce RTX 2060 | RAM: 2x8GB | Opslag: 512GB M.2 SSD + 1TB 2,5-inch HDD

Beste mini-gaming-pc: Intel NUC 9 Extreme NUC9i9QNX

Image
Image

De Intel NUC 9 Extreme is een interessante optie voor een gamecomputer. Het is ongeveer zo groot als een normale externe harde schijf, maar er zit veel meer onder de motorkap dan je gemiddelde computer.

Een 9e generatie Intel i9-9980HK-processor biedt gebruikers veel verwerkingskracht, samen met 64 GB RAM en een 2 TB SSD-harde schijf. Deze specificaties verslaan al de meeste desktops en veel lagere gaming-pc's. De mini-pc wordt geleverd met een AMD Radeon EX Vega M GH grafische kaart, maar kan vrij eenvoudig worden geüpgraded naar een NVIDIA GeForce RTX 2070 Mini.

De pc is klaar voor 4K en heeft twee Gigabit LAN-poorten, een HDMI 2.0a-poort, twee Thunderbolt 3-poorten, een 3.5 mm stereo-aansluiting en zes USB 3.1-poorten, zodat kopers bijna elk apparaat kunnen aansluiten dat ze nodig hebben. De pc kan een beetje luidruchtig zijn onder zware belasting en kan zeker duur zijn. Het formaat van de pc is een groot voordeel, omdat reizen ermee gemakkelijk en handig is.

CPU: Intel Core i9-9980HK | GPU: Intel UHD Graphics | RAM: 2x8GB | Opslag: 380GB M.2 SSD + 1TB M.2 SSD

Voor eenvoudige upgrades, eersteklas prestaties en geweldige ondersteuning is het moeilijk om de nieuwste in Alienware's buitenaardse lijn van R11-desktops te verslaan (bekijk op Amazon). Als je op zoek bent naar iets conventionelers, is een aangepaste NZXT BLD-pc (bekijk bij NZXT Build) een geweldig alternatief.

Over onze vertrouwde experts

Erika Rawes schrijft sinds oktober 2019 voor Lifewire. Ze is een expert in consumententechnologie, inclusief gaming-pc's.

Alice Newcome-Beill is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om wat extra prestaties van haar gaming-pc's te verbeteren en is geobsedeerd door componentbenchmarks.

Image
Image

Waar u op moet letten bij een gaming-pc

Graphics

Als je serieus wilt gamen, heb je absoluut een systeem nodig met een aparte grafische kaart. Geïntegreerde grafische kaart, waarbij de GPU in het moederbord is ingebouwd, zal het gewoon niet redden. Het is onmogelijk om te groot te gaan op deze afdeling, maar je kunt een hoop geld besparen door de nieuwste kaarten te vermijden en een oudere kaart te gebruiken die nog steeds in staat is om je favoriete spellen op hoge instellingen te spelen.

SSD versus HDD

Na de CPU en de grafische kaart is de harde schijf een van de belangrijkste componenten in een gaming-pc. Als je snelle laadtijden wilt, moet je een gaming-pc met een SSD aanschaffen, of bereid zijn om er later een toe te voegen. Als je met een beperkt budget werkt, koop dan een kleine SSD met voldoende ruimte voor je besturingssysteem en een paar games, en een grotere HDD om al het andere op te slaan.

Upgradebaarheid

Een van de beste dingen van pc-gaming is dat wanneer je installatie een beetje lang begint te worden, je componenten één voor één kunt vervangen of nieuwe componenten kunt toevoegen. Zoek naar een gaming-pc met voldoende extra PCI-, PCIe- en M.2-slots en voldoende ruimte in de behuizing voor upgrades. Het is een leuke bonus als de behuizing gemakkelijk te openen is zonder speciaal gereedschap.

Image
Image

FAQ

    Wat is de beste gaming-pc voor beginners?

    De beste gaming-pc voor beginners hangt grotendeels af van het beschikbare budget en het comfortniveau van de gebruiker met de mogelijkheid om zijn pc in de toekomst te upgraden. Het wordt niet aanbevolen dat een beginner begint met een aangepaste pc of zijn pc op maat bouwt vanaf een site, dus misschien wilt u zich concentreren op een vooraf gebouwde installatie als de hobby nieuw voor u is.

    Is een gaming-pc zijn geld waard?

    PC-gaming is een geweldige hobby waarmee spelers tonnen werelden kunnen betreden, geweldige verhalen kunnen beleven en zichzelf kunnen uitdagen. Een pc heeft verschillende voordelen ten opzichte van een console, zoals toegang tot soorten games die niet goed spelen of niet beschikbaar zijn op consoles. Hoewel pc's duur kunnen lijken vanwege de initiële kosten, kunnen ze zelfs lang meegaan en kunnen ze worden geüpgraded. Consoles kunnen doodgaan en ervoor zorgen dat spelers een heel nieuw systeem moeten kopen. Als een pc kapot gaat, kun je vaak gewoon een onderdeel vervangen en doorgaan, wat op de lange termijn geld bespaart.

    Hoeveel RAM heb je nodig om te gamen?

    Hoe meer RAM je hebt, hoe beter. Veel games hebben een minimale vereiste RAM die begint bij ongeveer 8 GB, maar voor sommige is mogelijk meer nodig. 32 GB of 64 GB worden aanbevolen voor gaming op het hoogste niveau. U hoeft echter niet met dat bedrag te beginnen, aangezien RAM gemakkelijk kan worden geüpgraded en later kan worden toegevoegd, dus laat een laag RAM-geheugen u er niet van weerhouden een pc te kopen die u leuk vindt.

Aanbevolen: