Een telefoongesprek opnemen op Samsung

Inhoudsopgave:

Een telefoongesprek opnemen op Samsung
Een telefoongesprek opnemen op Samsung
Anonim

Wat te weten

  • Tik in de app Telefoon op het menu met drie stippen > Instellingen > Oproepen opnemen> Gesprekken automatisch opnemen.
  • Als u handmatig wilt opnemen, een inkomende oproep wilt plaatsen of ontvangen, tikt u op het menu met drie stippen > Oproep opnemen.
  • Opgenomen oproepen vinden: Telefoon-app > tik op menu met drie stippen > Instellingen > Oproepen opnemen> Opgenomen oproepen.

Dit artikel legt uit hoe je zowel handmatig als automatisch gesprekken kunt opnemen op Samsung Galaxy-telefoons.

Kun je een telefoongesprek opnemen op een Samsung?

Afhankelijk van het model van je telefoon, kun je mogelijk gesprekken opnemen op een Samsung zonder een app van derden te gebruiken.

Het opnemen van telefoongesprekken zonder medeweten en toestemming van alle partijen is op veel plaatsen illegaal.

Op een Samsung-telefoon kunt u standaard geen spraakoproepen opnemen die u plaatst via Wi-Fi of VoIP (zoals Skype-oproepen). Er zijn opname-apps van derden die meer opties bieden, maar de meeste werken niet op apparaten met Android 9 of nieuwer. U kunt uw Android-telefoon rooten om opnamesoftware te installeren, maar hierdoor verv alt de garantie van het apparaat.

Oproep opnemen is mogelijk niet voor alle providers in verschillende landen een optie. Als je Samsung geen gespreksopname ondersteunt, zijn er alternatieve manieren om gesprekken op Android op te nemen.

Hoe u automatisch telefoongesprekken opneemt op een Samsung

Sommige Samsung Galaxy-telefoons bieden de mogelijkheid om gesprekken automatisch op te nemen. U kunt ervoor kiezen om alle oproepen of oproepen van specifieke nummers op te nemen. Op sommige Samsung-modellen is het niet mogelijk om gesprekken handmatig op te nemen, dus automatisch opnemen is wellicht uw enige keuze.

Hier leest u hoe u automatisch gesprekken op een Samsung opneemt met de standaard Telefoon-app die vooraf op uw telefoon is geladen:

  1. Open de Telefoon app.
  2. Tik op het menu met drie stippen.
  3. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  4. Tik op Gesprekken opnemen.

    In plaats daarvan zie je Oproepen opnemen als de functie voor automatisch opnemen al is ingeschakeld.

  5. Tik op Automatische opname.
  6. Tik op de schakelaar bovenaan om automatisch opnemen in te schakelen Aan en kies vervolgens om op te nemen Alle oproepen, Niet-opgeslagen nummers, of Geselecteerde nummers.

    De eerste keer dat u deze functie inschakelt, wordt u gevraagd de algemene voorwaarden te accepteren.

    Image
    Image

Handmatig oproepen opnemen op een Samsung

Hier leest u hoe u handmatig een oproep opneemt als uw Samsung dit ondersteunt:

  1. Open de Telefoon-app en bel of ontvang een inkomende oproep.
  2. Tik op Gesprek opnemen om te beginnen met opnemen. Als je het niet ziet, tik je op het menu met drie stippen en kies je Oproep opnemen.
  3. Als dit de eerste keer is dat je een gesprek opneemt, tik je op Bevestigen om de algemene voorwaarden te accepteren.

    De persoon aan de andere kant krijgt geen melding dat u deze opneemt.

    Image
    Image

Hoe vind ik mijn opgenomen telefoongesprekken?

Zo vindt u de gesprekken die u opneemt op uw Samsung:

  1. Open de Phone app en tik op het menu met drie stippen.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Oproepen opnemen (of Oproepen opnemen).
  4. Tik op Opgenomen oproepen.

    Image
    Image
  5. Je ziet al je opgenomen gesprekken. De bestandsnamen bevatten de naam of het telefoonnummer van de contactpersoon. Tik op de opname die u wilt bekijken en tik vervolgens op het pictogram Delen om de opname te verzenden via Gmail, Google Drive of een andere manier.

FAQ

    Hoe kan ik een schermopname maken op een Samsung?

    Voor de meeste modellen Samsung-telefoons kun je een schermopname maken met de Game Launcher-app. Als uw apparaat One UI 2 of hoger gebruikt, kunt u de ingebouwde schermrecorder gebruiken om zowel uw scherm als uw camera aan de voorzijde vast te leggen. Veeg met twee vingers omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om het menu Snelle instellingen te openen en selecteer vervolgens Schermrecorder

    Hoe neem ik audio op op een Samsung-telefoon?

    Zoek naar de Voice Recorder app om audio op te nemen of notities te dicteren. Het staat misschien al in Snelle instellingen; zo niet, kijk dan in Mijn bestanden > Audio.

Aanbevolen: