Een telefoongesprek opnemen voor een podcast

Inhoudsopgave:

Een telefoongesprek opnemen voor een podcast
Een telefoongesprek opnemen voor een podcast
Anonim

Wat te weten

  • Mobiele apps: download een app voor het opnemen van gesprekken voor Android of iOS, zoals TapeACall of Cube Call Recorder.
  • VoIP: Skype ondersteunt opnemen op desktop en mobiele apparaten.
  • Web: ze zijn niet gratis, maar webgebaseerde oplossingen zijn van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Probeer NoNotes.com of AudioFile Solutions.

Dit artikel legt uit hoe je een telefoongesprek voor een podcast opneemt met Android- of iOS-apps, VoIP-opties en webgebaseerde oplossingen.

Een telefoongesprek opnemen voor een podcast

Het opnemen van telefoongesprekken voor een podcast kan op verschillende manieren, afhankelijk van de apparatuur die je gebruikt. Apps voor mobiele Android- en iOS-apparaten en VoIP-opties zijn het populairst, maar er zijn webgebaseerde oplossingen voor alle telefoontypen. U kunt zelfs een gesprek opnemen op een vaste telefoon.

Opname-apps voor Android en iOS

Image
Image

Zowel iOS als Android hebben verschillende apps voor het opnemen van gesprekken, en vele zijn gratis. Bij de meeste opname-apps stel je ze in om automatisch audiobestanden op je apparaat te maken van al je gesprekken. U bekijkt het logboek van uw oproepen vanuit de app of exporteert de audio voor gebruik op een ander apparaat of computer.

Het kan wat experimenteren vergen om de juiste app te selecteren uit de vele die beschikbaar zijn. Als je geen app voor het opnemen van gesprekken hebt, probeer dan deze apps die beschikbaar zijn voor mobiele Android- of iOS-apparaten:

  • TapeACall
  • Oproeprecorder ACR
  • Cube Call Recorder
  • Super Call Recorder
  • Automatische oproeprecorder

Oproepen opnemen met VoIP (Voice Over Internet Protocol)

Image
Image

Ingebouwde opname

Bekijk uw VoIP-app voordat u op zoek gaat naar oplossingen van derden. Skype ondersteunt gespreksopname binnen zowel de desktop- als mobiele applicaties. U kunt uw gesprek voeren op het populaire VoIP-platform en u heeft niets extra's nodig om uw gesprek op te nemen. Als je een andere belapplicatie gebruikt, kijk dan naar de opnamemogelijkheden voordat je iets nieuws koopt om dit werk te doen.

Gratis oplossingen

Gratis oplossingen zijn altijd populair. MP3 Skype Recorder is freeware voor Windows 10, 8 en 7. Het neemt automatisch of handmatig uw Skype-gesprekken op en slaat die gesprekken op uw harde schijf op in afzonderlijke MP3-bestanden. Het registreert SkypeOut, P2P Skype-oproepen en Skype Online-nummers.

iFree Skype Recorder is gemakkelijk te gebruiken en ook gratis. Het neemt automatisch of handmatig uw Skype-gesprekken op en is compatibel met de desktopversie van Skype, Skype voor Windows 10, Skype voor Bedrijven, Teams, Facebook en Google Hangouts.

Zowel eigenaren van Android- als iOS-apparaten kunnen Google Voice ook gebruiken om telefoongesprekken op te nemen.

Een webgebaseerde oplossing voor alle soorten telefoons

Image
Image

Met NoNotes.com belt u een gratis nummer of gebruikt u een van de mobiele apps van de dienst voor iPhone of Android. Bepaal of u een gesprek wilt opnemen, een gesprek wilt opnemen en transcriberen of een dictaat wilt opnemen en transcriberen.

Kies het nummer dat u daadwerkelijk belt en voer uw zaken uit. Nadat je hebt opgehangen, laat NoNotes.com je weten wanneer je opname klaar is. U kunt zich aanmelden voor een gratis account, maar voor de opnameservice is een maand- of jaarabonnement vereist.

Er is ook de professionele route. AudioFile Solutions, een podcastproductie- en transcriptiebedrijf, biedt een service voor het opnemen van conferentiegesprekken. Het is een handmatig proces dat wordt gecontroleerd door een opnametechnicus. De kwaliteit van de opname is uitstekend. Het bedrijf publiceert zijn prijzen niet op de website - het biedt offertes - maar er is een proefversie beschikbaar.

Telefoongesprekken opnemen met een vaste lijn

Image
Image

Als je telefoongesprekken op een vaste lijn opneemt, heb je een apparaat nodig waarvan het ene uiteinde op de telefoonaansluiting kan worden gestoken en het andere op een audiorecorder met afstandsbediening en microfoonaansluitingen. De opname begint wanneer de gebruiker de telefoon opneemt. Beide kanten van het gesprek worden op hetzelfde volume opgenomen.

Het vinden van een apparaat voor deze service is een uitdaging. Omdat de populariteit van vaste lijnen is afgenomen, zijn veel van de compatibele opnameapparaten uit de handel genomen en zijn de prijzen gestegen voor apparaten die nog beschikbaar zijn, zoals de RecorderGear TR600 vaste telefoonoproeprecorder.

Aanbevolen: