Diep graven met Twitch Streamer Krystalogy

Inhoudsopgave:

Diep graven met Twitch Streamer Krystalogy
Diep graven met Twitch Streamer Krystalogy
Anonim

Ontdek de geheimen van de kosmos met Krysta Eason, het brein achter Krstyalogy: de studie van Krysta. Met regenboog-aurora's en een niet-geïdentificeerd vliegend object dat haar banners met ruimtethema siert, is het merk Krstygalogy gemakkelijk herkenbaar. Een beetje luid en net zo charmant als je zou verwachten van iemand die een publiek kan boeien, Eason is gemaakt om een influencer te zijn.

Image
Image

"Op de een of andere manier, ik weet niet waar ze vandaan kwamen, begonnen mensen naar me te kijken. Ik begon toen geld te verdienen, waarvan ik niet eens wist dat het mogelijk was ", zei Eason in een telefonisch interview met reddingsdraad."Het was in het begin een gekke ervaring, absoluut niets waarvan ik dacht dat het een baan voor mij zou worden. Ik deed het eigenlijk gewoon voor de lol."

Ondanks haar jonge leeftijd is ze een veteraan in het spel. Tien jaar lang is ze bezig geweest met het creëren van inhoud en cultiveerde ze een echt kosmisch rijk op verschillende platforms. Met meer dan 300.000 inwoners op sleeptouw is deze keizerin hier om haar troon op te eisen.

Snelle feiten

  • Name: Krysta Eason
  • Gelegen: Los Angeles, Californië
  • Random Delight: Gemaakt voor dit spul! Ze studeerde public relations op de universiteit, waar ze ook stage liep bij een marketingbureau en inclusie-gedreven non-profit. De vaardigheden die Eason tijdens haar opleiding heeft verzameld, zijn nuttig gebleken in haar huidige streamingcarrière als een vooruitziende, door sociale media gedreven persoonlijkheid.
  • Quote: "Blijf zoeken in een verdoofde hemel."

Een ster is geboren

Eason is een geboren entertainer en werd opgevoed in een stedelijke voorstedelijke omgeving van de DMV. Het geven van kleine shows voor haar familie betoverde de jonge Eason toen ze geïntrigeerd raakte door de verbindende kracht van entertainment. Ze hield van de camera, de schijnwerpers, de aanbidding.

De ontluikende streamer had ook nog een andere liefde: videogames, dankzij haar vader. Met zijn carrière in de horeca die hem van huis hield, bleef het gezin verbonden van een halve wereld weg door middel van gamen. Met name via de wrede vaarstraten van Grand Theft Auto Online.

"Het was een manier om ons bij elkaar te houden en samen te spelen en plezier te hebben. Elke avond voor ons, wat voor hem de ochtend zou zijn, gingen we online en hadden we plezier. Het was een van de belangrijkste, versterkende dingen wat mijn interesse in videogames betreft, "zei ze.

Het was deze fascinatie die haar uiteindelijk zou leiden naar het creëren van inhoud. Gameplay-video's en walkthroughs waren enkele van de manieren waarop ze verbonden bleef met gamen buiten de joysticks om. Altijd geïnteresseerd in de verhalende component van games als Grand Theft Auto en The Sims, vond ze virtuele kameraadschap bij populaire makers zoals iHasCupquake.

Het duurde niet lang voordat de jonge Eason haar eigen content maakte. De Sims playthroughs en Minecraft "Let's Plays" hielpen haar een kleine maar toegewijde volgeling op YouTube te kweken voordat ze zelfs maar 17 werd. "Het was een leuk tijdverdrijf, en het werd gewoon iets veel meer dan dat", lachte ze. "Wat best gaaf was."

Reik naar de sterren

YouTube was echter nog maar het begin. Hoewel de beroemde maker van inhoud nog steeds veel succes heeft op haar dubbele YouTube-kanalen, Krystalogy en Krystalogy Reacts, was het Twitch die haar status als bonafide influencer bevestigde. Na een onderbreking van een jaar van haar YouTube-kanaal, wilde ze de doelgroepprofielen verschuiven - van de jonge consumenten die deel uitmaken van de Minecraft- en De Sims-tags naar een meer volwassen publiek.

"[Op Twitch] kun je je gemeenschap cultiveren met een mooie kam met dunne tanden, terwijl je op YouTube in de oceaan bent zonder dat je er veel aan kunt doen," zei ze. "[Op] YouTube [poepen] ze aan je deur en rennen weg, maar met Twitch [poepen] ze aan je deur en staan daar gewoon. Twitch geeft je veel meer macht met wie regent op je parade."

Image
Image

Eason begon dit merk in 2017 opnieuw te kalibreren toen ze begon met streamen. In minder dan een jaar was ze aangesloten op het platform en in 2020 werd ze een volwaardige Twitch-partner. Op dat moment was ze, met een behoorlijke aanhang, afgestudeerd aan de universiteit en had ze de keuze gemaakt om zich volledig in het creëren van inhoud te storten.

"Het zag er voor mij [goed] uit. Ik was financieel stabiel en ik had een geweldig ondersteuningssysteem met mijn familie dat als ik op mijn reet zou vallen, ik ergens naartoe moest gaan, " ze zei over fulltime gaan."En sindsdien gaat het geweldig!"

Sindsdien werd er naar de streamer gezocht. Door te jongleren met meerdere platforms met verschillende maar toch verwante doelgroepen, kon ze floreren en erkenning krijgen van de industrie, en uiteindelijk tekende ze bij Esports-organisatie Gen. G.

Kleurrijke, onstuimige playthroughs en zelfs levendigere reacties staan centraal in de inhoud van Eason. 'Gemakkelijk' en 'hilarisch' zijn woorden die het publiek vaak gebruikt om haar stijl te beschrijven, omdat ze zich herinnert dat haar energie het meest boeiende aspect van haar was. Ze is een bewijs dat je jezelf niet al te serieus neemt. En ondanks tegenslagen bloeit ze [en] gelukkiger dan ooit.

"Wat is het merk Krstyalogy? Dat is een goede vraag," grinnikte ze lichtjes, mijmerend over haar publiek. "Het merk ben ik. Ik ben het merk."

Aanbevolen: