Speed Dating Twitch Streamer Kyootbot hekelt haar weg naar de top

Inhoudsopgave:

Speed Dating Twitch Streamer Kyootbot hekelt haar weg naar de top
Speed Dating Twitch Streamer Kyootbot hekelt haar weg naar de top
Anonim

Je sarcastische liefdesgoeroe is hier. Maak kennis met Kiana, beter bekend onder haar online naam Kyootbot. Deze 24-jarige combineert de hilarische wereld van trollen met de verleidelijke aantrekkingskracht van Twitch' meest controversiële niche: provocerend geklede, door vrouwen geleide contentstreams. Ze host een speed e-dating-serie op haar Twitch-kanaal waar haar publiek van meer dan 300.000 Cuties afstemt om haar lamme nietsvermoedende mannen te zien met haar snelle humor en droge persoonlijkheid.

"Ik ben een vrouw die veel aandacht nodig heeft en ze vinden het leuk om in mijn show te komen en een gesprek te hebben met een meisje omdat meisjes mystieke wezens zijn", lacht ze tijdens een telefonisch interview met LIfewire.“Als ik een meisje zag gekleed zoals ik ben, met kijkers voor speeddating in de titel, en jongens op, zou ik denken wat is dit? Maar als je er eenmaal naar kijkt, begin je te begrijpen dat het allemaal een komedie is en dat het allemaal opzettelijk is.'

Image
Image

Deze persona is tientallen jaren in de maak, perfect afgestemd om uit te blinken in een niche die ze strategisch heeft gecultiveerd voor maximaal succes. Met het verklaarde doel om een "leger van simps" te verzamelen, heeft Kiana haar missie met vreugde aanvaard en hoopt ze duizenden meer aan de strijd toe te voegen.

Snelle feiten

  • Naam: Kiana
  • Leeftijd: 24
  • Gelegen: Texas
  • Random Delight: Verandering van tempo! Voordat Kiana besloot zich aan te sluiten bij de wereld van het maken van digitale inhoud, werkte ze als software-engineer voor een startup in haar geboorteplaats San Diego, Californië.
  • Quote: "Niet opgaan in. Val op."

Omarm je rare

Een SoCal-meisje, ze groeide op in de buurt van de stranden van San Diego, niet ver van de grens met Mexico. Haar burgerlijke opvoeding werd geaccentueerd door de ijzeren greep van haar conservatieve, controlerende vader. Hij is een veteraan bij de marine en ze herinnert zich dat ze door hoepels moest springen om zelfs maar een greintje vrijheid te krijgen, hoewel ze daar naar hunkerde. De enige plek waar ze vrij kon zijn, was online.

Voor een groot deel dankzij de leidende kracht van haar oudere zus, maakte de jonge Kiana kennis met de virtuele wereld van videogames en internet. Van Maple Story tot Runescape, videogames waren minder aantrekkelijk als medium en meer als een bron van verbinding.

“Al mijn vrienden speelden Maple Story. Alle twee. Ik had een stel Maple Story-vriendjes omdat ik deed alsof ik een tiener was… Ik hield er gewoon zo van om te trollen, "zei ze. "Ik was nooit echt dol op videogames, voor zover ik ze speelde. Ik denk dat het spelen van videogames minder leuk is dan daadwerkelijk socializen met mensen die erop spelen.”

Ik hou ervan om met mensen te [knoeien], vooral jonge jongens die super eigenwijs en seksistisch zijn. Meestal kijken ze naar mijn stream met aannames, dus ze komen binnen en raken uiteindelijk verveeld, En daar bleef het niet bij. Ze bedankt haar liefde voor anime voor haar "echt onhandige nerd" karakter en voor het veranderen van haar in de persoon die ze nu is. Deze virtuele en schijnwerelden waren de geboorte van de uiteindelijke Kyootbot die ze zou worden, maar niet zonder een paar verkeersdrempels.

Eenzaamheid en verbanning waren heel gewoon toen ze opgroeide, al lacht ze er nu allemaal om. Door dit isolement kon ze het soort persoonlijkheid opbouwen dat haar in staat heeft gesteld een succesvolle maker van inhoud te zijn.

Het vinden van haar stam is alles wat ze nodig had. Ze kon precies zijn wie ze altijd was via de community die ze op Twitch vond. Wat kan worden opgevat als haar online persona is misschien wel de meest ware manifestatie van wie Kiana eigenlijk is.

“Het internet staat vol met ontaardingen en ik ben opgegroeid op internet. Het is echt cool dat degenereren zoals ik op internet kunnen gaan en gelijkgestemde mensen kunnen vinden, zei ze.

Kyootbot wordt geladen

Image
Image

Zeer sarcastisch en over het algemeen een niet-serieus persoon, haar karakter is een verworven smaak. Ze beschrijft hoe ze vaak verkeerd wordt begrepen door digitale voorbijgangers en haar inhoud is voor de mensen die het begrijpen. Liefkozend de Cuties, wiens gemeenschap voornamelijk gevuld is met jonge mannen, maar de goede soort, zegt ze. Een nevenschikking tegen de mannen met wie ze speelt in haar satirische speeddatingstreams.

“Ik hou ervan om [met] mensen te rotzooien, vooral jonge jongens die super eigenwijs en seksistisch zijn. Meestal kijken ze naar mijn stream met aannames, dus ze komen binnen en raken uiteindelijk verveeld", zei ze. “Mijn publiek, heb ik het gevoel, is net als normale reality-tv-kijkers. Ze willen gewoon een show zien.”

Ze had het plan, ze had alleen het platform nodig. Dus ze heeft het gemaakt. In plaats van zich aan Twitch aan te passen, boog ze het platform om haar te passen. Ze wist precies wat ze wilde doen en hoe ze daar moest komen. In minder dan twee jaar heeft ze een publiek verzameld waar de meeste anderen alleen maar van konden dromen.

Ze zeggen dat consistentie de sleutel is, maar voor Kiana was het niet de consistentie die gunstig bleek. Het was haar stem vinden en de weg ontdekken om te laten zien wie je bent. Een begenadigd satiricus in hart en nieren, deze moedige sarcastische opbrander heeft niets meer te bewijzen.

"Ik vind het heerlijk om mensen een curveball te geven van wat ze verwachten … Het is een beetje satirisch in de manier waarop ik alles benader," concludeerde ze. "Ik wil dat ze weten dat ik in werkelijkheid niet echt een (expletive} ben. Ik speel gewoon."

Aanbevolen: