Apple zegt dat het problemen met iPhone 13-schermreparatie zal oplossen

Apple zegt dat het problemen met iPhone 13-schermreparatie zal oplossen
Apple zegt dat het problemen met iPhone 13-schermreparatie zal oplossen
Anonim

Apple heeft verklaard dat het van plan is om de iPhone 13-reparatiesituatie aan te pakken via een toekomstige iOS-update, hoewel er geen andere details zijn gegeven.

Er is veel onderzoek gedaan naar de neiging van de iPhone 13 om FaceID uit te schakelen wanneer een derde partij het scherm vervangt. Zozeer zelfs dat het lijkt alsof Apple op het idee is gekomen en zegt dat er ergens in de toekomst een oplossing is gepland.

Image
Image

Volgens The Register heeft Apple verklaard dat het iOS zal updaten zodat het scherm van de iPhone 13 kan worden vervangen zonder het risico van een FaceID-lock-out. Het heeft echter nog geen aanvullende details of een geschatte datum voor deze voorgestelde update gegeven.

Dit zorgt er ook voor dat huidige iPhone 13-gebruikers en externe reparatiewerkplaatsen een beetje in de problemen komen, omdat het FaceID-probleem zal voortduren totdat deze update wordt uitgerold.

Zoals The Register opmerkt, hoewel dit een goede zaak is (of zal zijn) voor de reparatiemarkt, is er geen garantie dat Apple zoiets niet opnieuw zal proberen. De terugslag was snel en luid genoeg om deze keer terug te trappen, maar dit was misschien bedoeld als een middel om het water te testen.

Image
Image

Ondanks de verklaarde intentie van Apple om het probleem aan te pakken, is het vervangen van het iPhone 13-scherm voorlopig nog steeds een lastig vooruitzicht.

Hopelijk duurt het niet te lang voordat de beloofde oplossing beschikbaar komt, maar het enige wat we nu kunnen doen is wachten.

Aanbevolen: