Twitch zegt dat er geen indicatie is dat inloggegevens zijn genomen in Hack

Twitch zegt dat er geen indicatie is dat inloggegevens zijn genomen in Hack
Twitch zegt dat er geen indicatie is dat inloggegevens zijn genomen in Hack
Anonim

Na een enorm lek heeft Twitch zijn officiële reactie bijgewerkt met meer details.

Twitch reageerde woensdag officieel op het lek en noemde een wijziging in de serverconfiguratie als de reden dat de hackers toegang hadden tot de informatie van de site en de broncode konden stelen. Twitch zegt ook dat het onderzoek aan de gang is en dat er op dit moment geen aanwijzingen zijn dat inloggegevens zijn gestolen bij de inbreuk.

Image
Image

Bovendien zegt Twitch dat volledige creditcardnummers niet door de site worden opgeslagen, dus gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken dat hun volledige kaartnummers worden vrijgegeven door de hackers die verantwoordelijk zijn voor het lek. Als voorzorgsmaatregel heeft Twitch ook de streamsleutel van elke gebruiker gereset om mogelijke kanaalkaping te voorkomen.

Het oorspronkelijke lek bevatte de broncode van Twitch, evenals informatie over de uitbetalingen die makers sinds 2019 hebben ontvangen. Er wordt aangenomen dat dit het eerste deel is van meerdere lekken, en niemand weet precies hoeveel gegevens hierbij zijn gebruikt punt.

Ondanks de verzekering dat er geen inloggegevens zijn gebruikt, hebben velen aanbevolen dat gebruikers hun wachtwoord opnieuw instellen en tweefactorauthenticatie instellen.

Voorlopig kunnen we alleen maar afwachten wat het onderzoek van Twitch aan het licht brengt en of de hackers de komende dagen aanvullende informatie lekken.

Aanbevolen: