Hoe te posten naar meerdere groepen op Facebook

Inhoudsopgave:

Hoe te posten naar meerdere groepen op Facebook
Hoe te posten naar meerdere groepen op Facebook
Anonim

Wat te weten

  • Als je een beheerder bent van elke groep, gebruik dan een app van derden zoals PostCron om in meerdere groepen tegelijk te posten.
  • Verbind eerst je groepen met de app door de instructies te volgen.
  • Voeg vervolgens de app toe aan uw groep: uw groep > Groepsinstellingen > Apps > Apps toevoegen (zoek naar app van derden).

Je moet een beheerder van elke groep zijn als je hetzelfde bericht in meerdere Facebook-groepen wilt plaatsen. In dit artikel laten we je zien hoe je een video deelt met meer dan één groep op Facebook met behulp van een externe bron, evenals de regels om dit te doen.

Hoe plaats ik berichten in meerdere groepen op Facebook?

Als je een video met meerdere groepen tegelijk op Facebook wilt delen, moet je de beheerder zijn van elke groep waarnaar je de video wilt doorsturen.

Als je geen beheerder bent van de groep waarnaar je de video wilt sturen, schend je de servicevoorwaarden van Facebook en kun je worden verbannen.

Als je de beheerder van elke groep bent, kun je een tool zoals PostCron gebruiken om in meerdere groepen tegelijk te posten. Hier is hoe.

  1. Open de app, maak een account aan of log in en klik vervolgens op het groene plus-pictogram in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Selecteer Facebook.

    Image
    Image
  3. Selecteer Facebook Group en voeg in één keer alle groepen toe waarnaar je wilt posten (waarvan je beheerder bent).

    Image
    Image
  4. Nu moet je PostCron als app toevoegen aan je groepspagina. PostCron geeft je een pop-up waar je de groepspagina kunt selecteren, ga dan naar Add App om naar de instellingen van de groepspagina te gaan.

    Image
    Image
  5. Vanaf de instellingenpagina Groepsapps zoekt en selecteert u PostCron.

    Image
    Image
  6. Klik op Add in de pop-up.

    Image
    Image
  7. Nadat je dit hebt gedaan met elke groep waarnaar je wilt posten, ga je terug naar PostCron en selecteer je Scheduled Posts in de zijbalk.
  8. In de rechterbovenhoek zie je al je verbonden groepspagina's. Klik op ze allemaal om ze te selecteren.

    Image
    Image
  9. Maak nu in het Schrijf je bericht tekstvak het bericht dat je naar alle groepen wilt uploaden.

    Image
    Image
  10. Als je klaar bent, klik je op Schedule of klik je op de pijl omlaag ernaast om Post Now te selecteren. Het bericht wordt gedeeld met elke groep die je hebt geselecteerd.

Kan ik delen met meer dan één groep tegelijk op Facebook?

Dit is mogelijk door apps van derden te gebruiken, zoals hierboven beschreven. U moet er echter voor zorgen dat u alleen berichten plaatst in groepen waarvan u beheerder bent. Als je in meerdere groepen tegelijk post die je niet beheert, zou dat in strijd zijn met de Servicevoorwaarden van Facebook.

Als je hiervoor een app van derden gebruikt, kan je account mogelijk worden opgeschort. Daarom is het belangrijk om er zeker van te zijn dat je alleen massaal berichten plaatst naar groepen waarvan je beheerder bent. In dat geval kun je in zoveel van je groepen posten als je wilt.

Als je een bericht wilt delen met groepen die je niet beheert, moet je dit een voor een doen met de functie Delen op het bericht zelf.

FAQ

    Hoe verwijder ik een Facebook-groep?

    Je kunt een groep op Facebook waarvan je beheerder bent verwijderen door iedereen eruit te verwijderen. Ga eerst naar Groepen > Groepen die u beheert > Leden en klik vervolgens op de Meer (drie stippen) menu en kies Verwijder lid Selecteer iedereen behalve uzelf en klik vervolgens op Verwijder [naam] uit groep (mogelijk moet u dit één voor één doen). Zodra u de enige persoon in de groep bent, klikt u op het menu Meer naast uw naam en kiest u Groep verlaten

    Hoe voeg ik een beheerder toe aan een Facebook-groep?

    Je kunt van elk lid van je Facebook-groep een beheerder maken. Ga naar Groepen > Groepen die u beheert > Leden en klik vervolgens op de Meer (drie stippen) menu naast de naam van de persoon die je beheerder wilt maken. Kies Maak beheerder > Verstuur uitnodiging Ze ontvangen een bericht met een uitnodiging om beheerder te worden.

Aanbevolen: