Hoe u groepen kunt toevoegen aan uw snelkoppelingsbalk op Facebook

Inhoudsopgave:

Hoe u groepen kunt toevoegen aan uw snelkoppelingsbalk op Facebook
Hoe u groepen kunt toevoegen aan uw snelkoppelingsbalk op Facebook
Anonim

Wat te weten

  • Op app: Menu > Instellingen & privacy > Instellingen. Selecteer in Voorkeuren Snelkoppelingen > Snelkoppelingsbalk.
  • Selecteer vervolgens naast Groepen Auto > kies Pin of Auto.
  • Kies op het bureaublad Groepen > Groepen die u beheert of joined > kies groep > drie stippen > Pin-groep.

In dit artikel laten we u zien hoe u groepen toevoegt aan de snelkoppelingsbalk op Facebook. De zichtbaarheid van pictogrammen zoals Groepen op de snelkoppelingsbalk wordt geregeld vanuit de instellingen van de Facebook-app op iOS en Android.

Hoe u groepen kunt toevoegen aan uw snelkoppelingsbalk in de Facebook-app

Facebook kan het pictogram Groepen op de snelkoppelingsbalk weergeven op basis van uw activiteit. Ga naar de instellingen van de Facebook-app om het pictogram Groepen permanent op de balk te houden. De stappen zijn vergelijkbaar op iOS en Android. De onderstaande schermafbeeldingen zijn afkomstig uit de Facebook-app op iOS.

  1. Open de Facebook-app en tik op Menu.
  2. Selecteer Instellingen en privacy.
  3. Selecteer Instellingen.

    Image
    Image
  4. Ga door de lijst met voorkeuren en kies Snelkoppelingen.
  5. Selecteer Sneltoets.

    Image
    Image
  6. Op de Pas je snelkoppelingsbalk aan scherm tik, selecteer de Groepen vervolgkeuzepijl.
  7. Selecteer Pin of Auto. "Pin" houdt Groepen op de snelkoppelingsbalk terwijl "Auto" de zichtbaarheid van het Groepen-pictogram regelt op basis van uw activiteit in een van uw groepen. Selecteer Hide om groepen te verwijderen van de snelkoppelingsbalk.

    Image
    Image

Opmerking:

Je kunt de snelkoppelingen alleen aanpassen in de Facebook-app voor iPhone, iPad of Android. Het is niet mogelijk om de snelkoppelingen op het bureaublad te verbergen.

Een groep toevoegen aan het menu op Facebook Desktop

Facebook op het bureaublad heeft geen snelkoppelingsbalk. U kunt echter vanuit het linkerdeelvenster naar Groepen gaan en uw favoriete groepen toevoegen onder het hoofdpictogram Groepen door ze vast te zetten.

  1. Open Facebook in een desktopbrowser.
  2. Selecteer in het nieuwsoverzicht Groups in het linkerdeelvenster (selecteer See more als alle pictogrammen niet zichtbaar zijn).

    Image
    Image
  3. Op de pagina Groepen staan de Groepen die u beheert en de Groepen waarvan u lid bent geworden.

    Image
    Image
  4. Als je de groep wilt vastzetten, selecteer je eerst de groep om de pagina te bezoeken. Selecteer vervolgens het three-dot menu > Pin group.

    Image
    Image
  5. Vastgezette groepen verschijnen in het linkerdeelvenster, onder Uw snelkoppelingen. Mogelijk moet u de pagina vernieuwen om de wijzigingen door te voeren.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe verwijder ik groepen op Facebook?

    Om een Facebook-groep te verwijderen, start u Facebook en selecteert u Groepen Selecteer onder Groepen die u beheert de groep die u wilt verwijderen. Selecteer Leden; selecteer naast elk lid Meer (drie stippen) > Verwijderen uit groep Als je het enige overgebleven lid bent, selecteer je Meer > Groep verlaten > Groep verwijderen

    Hoe vind ik groepen op Facebook?

    Ga naar Groups om groepen op Facebook te vinden. Onder Voor jou zie je groepen waarvan je lid bent geworden, vriendengroepen en voorgestelde groepen. Tik op Ontdekken om te zoeken naar een groep of een trefwoord gerelateerd aan een groep waarin u geïnteresseerd bent.

    Hoe tag ik groepen op Facebook?

    Als je een Facebook-groep in een bericht of opmerking wilt vermelden, typ je @ gevolgd door de naam van de groep. Selecteer de groepsnaam in de lijst met opties die verschijnt. Er wordt een link naar de groep gemaakt, maar de privacy-instellingen van de groep bepalen wat zichtbaar is voor mensen die klikken.

Aanbevolen: