Instagram kondigt twee nieuwe feed-opties aan

Instagram kondigt twee nieuwe feed-opties aan
Instagram kondigt twee nieuwe feed-opties aan
Anonim

Instagram heeft iets voor degenen die de goede oude tijd van sociale media missen toen je feed gewoon berichten in chronologische volgorde liet zien.

De populaire sociale app voor het delen van afbeeldingen heeft zojuist twee nieuwe feed-opties voor gebruikers aangekondigd, waarvan er één chronologisch scrollen terugbrengt, volgens een blogpost van moederbedrijf Meta.

Image
Image

De nieuwe optie voor het volgen van feeds is precies hoe het klinkt. Het toont afbeeldingen van degenen die u volgt in de volgorde waarin ze oorspronkelijk zijn geplaatst. Dit is hoe sociale-mediasites werkten voordat algoritmen begonnen te beslissen welke berichten we zouden willen zien en in welke volgorde we ze zouden willen zien.

Er is een tweede feed-optie, en het is ook interessant. Instagram noemt het Favorieten en net als volgen is het precies hoe het klinkt. Het toont berichten van gebruikers die u als favoriet hebt aangemerkt.

Met deze functie kunnen mensen maximaal 50 accounts een ster of favoriet maken, en hun berichten worden hoger in de hoofdfeed of exclusief in een speciale "Favorieten"-feed weergegeven. De lijst met favorieten is privé en zal voor niemand anders zichtbaar zijn, voor het geval je je schaamt voor je 50 favoriete Instagram-katten.

Image
Image

Het is echter niet allemaal zonneschijn en rozen in de wereld van Instagram, zoals hoofddirecteur Adam Mosseri in de blogpost opmerkte: "Na verloop van tijd zullen we meer aanbevelingen aan je feed toevoegen op basis van je interesses. " Dit betekent waarschijnlijk meer berichten van accounts die u niet volgt, inclusief advertenties.

De nieuwe feed-opties zijn beschikbaar in de nieuwste updates van Instagram voor iOS- en Android-gebruikers.

Aanbevolen: