Acer kondigt twee nieuwe Chromebook Spin 514-laptops aan

Acer kondigt twee nieuwe Chromebook Spin 514-laptops aan
Acer kondigt twee nieuwe Chromebook Spin 514-laptops aan
Anonim

Acer heeft zojuist twee nieuwe laptops onthuld in zijn Chromebook Spin-reeks: de Chromebook Spin 514 en de Chromebook Enterprise Spin 514.

Na zijn Chromebook Spin 513 heeft Acer zowel de Chromebook Spin 514 als de Enterprise Spin 514 onthuld, die beide AMD's nieuwste Ryzen 5000 C-serie processors gebruiken. Processoren die overigens vandaag ook gelanceerd zijn. Senior Vice President en General Manager voor AMD's Client Business Unit, Saeid Moshkelani, legde in een persbericht uit: "Met de leiderschapsprestaties van Ryzen 5000 C-Series processors, voorziet Acer's nieuwste Chromebook consumenten van technologie die samenwerking en efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan. voorhoede van elk klaslokaal, kantoor en creatieve ruimte."

Image
Image

Het 360-graden converteerbare ontwerp van de Spin 514 biedt "duurzaamheid van militaire kwaliteit" samen met aluminium afdekkingen voor zowel de boven- als onderkant van het apparaat voor verbeterde fysieke bescherming. Binnen dat frame bevindt zich een 14-inch Full HD multi-touch IPS-scherm gemaakt met Gorilla Glass (ook gebruikt voor het touchpad) voor nog een extra stevigheid. Er is ook een ingebouwde Full HD-webcam, die volgens Acer flare kan verminderen, samen met dubbele microfoons en een paar naar boven gerichte luidsprekers.

Image
Image

Wat betreft de Enterprise Spin 514, het is grotendeels dezelfde hardware, behalve dat het meer specifiek is afgestemd op zakelijk gebruik. Acer zegt dat het "de zakelijke mogelijkheden van Chrome OS" op de voorgrond plaatst en bedoeld is als een snelle, veilige en kosteneffectieve werktool die geschikt is voor cloudgebaseerde samenwerking.

Zowel de Acer Chromebook Spin 514 als de Chromebook Enterprise Spin 514 zullen naar verwachting in het derde kwartaal van 2022 (ongeveer ergens in juli tot september) in de VS worden gelanceerd. Je kunt de Spin 514 vinden vanaf $ 579,99, terwijl de Enterprise Spin 514 begint bij $ 899,99.

Aanbevolen: