Samsung kondigt een hele reeks opmerkelijke nieuwe gamingmonitors aan - Wat u moet weten

Samsung kondigt een hele reeks opmerkelijke nieuwe gamingmonitors aan - Wat u moet weten
Samsung kondigt een hele reeks opmerkelijke nieuwe gamingmonitors aan - Wat u moet weten
Anonim

Samsung heeft zojuist een handvol nieuwe Odyssey-gamingmonitoren aangekondigd, de eerste met Samsungs nieuwe gaming-hub ingebouwd in het besturingssysteem.

De nieuwe monitoren werden woensdag onthuld op de jaarlijkse Gamescom-conferentie, elk aangedreven door Samsung's Gaming Hub-software, die native toegang biedt tot een volledige reeks cloudgebaseerde streamingplatforms, zoals Amazon Luna, Google Stadia, Nvidia GeForce Now en meer. Met andere woorden, je kunt gamen zonder dat er een echte pc op deze schermen is aangesloten.

Image
Image

De Odyssey Ark werd vorige week aanvankelijk geplaagd door het bedrijf. Met 55-inch is dit het grootste gebogen gamescherm ooit gemaakt. Samsung heeft ook officieel de Odyssey G70B aangekondigd, die maximaal 32 inch is, een 4K-resolutie, een verversingssnelheid van 144 Hz en een reactietijd van 1 ms grijs-naar-grijs (GtG) biedt.

Er is ook de Odyssey G65B, een gebogen ontwerp (1000R) met formaten tot 32-inch, een resolutie van 1440p, een sterk verbeterde verversingssnelheid van 240 Hz en dezelfde responstijd van 1 ms.

Image
Image

Naast de Gaming Hub beschikken deze nieuwe schermen ook over een nieuwe tool genaamd Game Bar waarmee pc-gamers snel relevante instellingen kunnen bekijken en aanpassen om de algehele ervaring te maximaliseren. Deze tool maakt zelfs gemakkelijke verbindingen met Macs, smartphones, tablets en andere apparaten mogelijk.

Naast gaming bevat elk scherm een aantal ingebouwde streaming-apps, zoals Netflix en Amazon Prime Video.

Samsung is stil gebleven over prijzen en beschikbaarheid, maar de techgigant heeft verklaard dat elk van de bovenstaande schermen vanaf het einde van het jaar "wereldwijd beschikbaar zal zijn".

Aanbevolen: