Kobo kondigt twee nieuwe e-readers aan, één met mogelijkheden om aantekeningen te maken

Kobo kondigt twee nieuwe e-readers aan, één met mogelijkheden om aantekeningen te maken
Kobo kondigt twee nieuwe e-readers aan, één met mogelijkheden om aantekeningen te maken
Anonim

Amazon heeft misschien met succes de concurrentie van Barnes & Noble bestreden om het e-readersegment te domineren, maar het Canadese bedrijf Rakuten Kobo bewijst dat de Kindle niet de enige naam in de stad zal zijn.

Kobo heeft zojuist twee nieuwe producten aangekondigd voor zijn groeiende lijn van goed aangeschreven e-readers. Er is de $ 260 Kobo Sage, zijn nieuwste vlaggenschip e-reader, en een opfrissing van de populaire Libra-lijn van het bedrijf, de $ 180 Libra 2. Beide apparaten kunnen vooraf worden besteld en worden op 19 oktober verzonden.

Image
Image

Beide apparaten hebben E Ink Carta 1200-schermen en Kobo's ComfortLight Pro-functie die de helderheid en kleur van het scherm aanpast aan het tijdstip van de dag. Ze bevatten ook Bluetooth-ondersteuning voor draadloze hoofdtelefoons, hoewel je ze alleen kunt gebruiken met de eigen audioboekservice van het bedrijf.

Wat betreft unieke functionaliteiten, de Sage heeft een groot 8-inch (1440 x 1920) aanraakscherm waarmee je aantekeningen kunt maken als je springt voor de Kobo Stylus van het bedrijf ($ 40). De Sage bevat 32 GB niet-uitbreidbare opslag, een quad-core 1,8 GHz-processor en een USB-C-poort. Interessant is dat de Sage veel goedkoper is dan Kobo's speciale e-note-slate, de Elipsa, die $ 399 kost.

De Libra 2 biedt niet de capaciteit voor het maken van aantekeningen, maar heeft wel een 7-inch display en een IPX8-geclassificeerde waterbestendige buitenkant, zodat hij tot 60 minuten onderdompeling in twee meter diepte kan overleven water. Kobo's Libra bevat ook 32 GB niet-uitbreidbare opslag, een relatief pittige 1 GHz-processor en USB-C-functionaliteit.

Dit zijn niet de eerste e-readers die Kobo in 2021 uitbracht. In januari bracht het bedrijf de Kobo Nia uit, die exclusief voor Walmart was.

Aanbevolen: