Sony kondigt wereldwijde lancering aan van nieuwe PlayStation Plus-niveaus

Sony kondigt wereldwijde lancering aan van nieuwe PlayStation Plus-niveaus
Sony kondigt wereldwijde lancering aan van nieuwe PlayStation Plus-niveaus
Anonim

Sony's online game-playing-service, PlayStation Plus, biedt al meer dan tien jaar maandelijkse content, maar nu verandert het bedrijf de manier waarop ze zaken doen.

Het bedrijf heeft zojuist een wereldwijde lancering bevestigd voor een drietal nieuwe PlayStation Plus-lidmaatschapsplannen, zoals aangekondigd via een officiële Sony-blogpost. Deze niveaus bieden een aantal nieuwe voordelen voor bestaande abonnees en nieuwe tariefplannen.

Image
Image

Laten we beginnen met PlayStation Plus Essential. Dit is een rebranding van het huidige PS Plus-abonnement. Als zodanig betaal je nog steeds $ 10 per maand voor twee downloadbare games, exclusieve kortingen op bepaalde titels, cloudbesparing en toegang tot online multiplayer.

PlayStation Plus Extra bevat alle voordelen van een Essential-laag en voegt ook een back-catalogus toe van 400 PS4- en PS5-games voor $ 15/maand. Sony heeft nog geen van de games aangekondigd die deel uitmaken van de bovengenoemde lijst, maar ze kunnen worden gedownload om te spelen.

Eindelijk is er het kroonjuweel, PlayStation Plus Premium. Deze laag biedt alle voordelen van Essential en Extra, plus nog veel meer. Er zijn hier nog eens 340 niet nader genoemde games beschikbaar, afkomstig uit een "geliefde catalogus" van PS1-, PS2- en PSP-titels. PS2- en PS3-games zullen ook beschikbaar zijn via cloudstreaming naar PS4, PS5 en pc's, en abonnees krijgen toegang tot tijdelijke game-proefversies. U beta alt een premie van $ 18/maand voor dit abonnementsniveau.

Deze nieuwe PS Plus-niveaus worden officieel gelanceerd op 13 juni voor gebruikers in de Verenigde Staten, en Europa volgt op 22 juni. Sommige Aziatische landen krijgen ze begin mei, Japan volgt op 1 juni.

Aanbevolen: