GeForce nu hoogste streamingniveau beschikbaar als maandelijks abonnement

GeForce nu hoogste streamingniveau beschikbaar als maandelijks abonnement
GeForce nu hoogste streamingniveau beschikbaar als maandelijks abonnement
Anonim

Cloud-gaming heeft sinds het begin behoorlijk wat problemen gehad, maar de technologie verbetert met grote sprongen, zoals blijkt uit de goed aangeschreven GeForce Now-service van NVIDIA.

Het bedrijf heeft het voor consumenten gemakkelijker gemaakt om het hoogste niveau van hun cloud-gamingservice, GeForce Now RTX 3080, uit te proberen. U kunt zich nu maandelijks abonneren voor $ 20 per maand, zoals aangekondigd in een officieel blogpost.

Image
Image

Voorheen was RTX 3080 alleen beschikbaar in delen van zes maanden voor $ 100. Die optie blijft bestaan en wordt geleverd met een gratis maand voor nieuwe abonnees.

Waarom kiezen voor de RTX 3080-laag boven andere GeForce Now-opties? Het draait allemaal om de specificaties. GeForce Now RTX 3080 biedt ondersteuning voor 1440p-gaming met ray-tracing en framesnelheden tot 120 fps, zelfs op mobiele schermen. Voor eigenaren van NVIDIA Shield biedt de RTX 3080 een 4K HDR-resolutie en 60 fps.

Een lager niveau van de service, GeForce Now Priority, beperkt zich tot 1080p en 60 fps en is beschikbaar voor slechts $ 10 per maand.

NVIDIA heeft ook zes nieuwe games voor de service aangekondigd, waaronder Bus Driver Simulator en Martha is Dead. Nieuwe DLC voor Assassin's Creed Valhalla is nu ook beschikbaar voor streaming.

Al met al biedt de abonnementsservice toegang tot meer dan 800 games.

Aanbevolen: