Nvidia's nieuwe GeForce nu RTX 3080 Tier beschikbaar in Europa

Nvidia's nieuwe GeForce nu RTX 3080 Tier beschikbaar in Europa
Nvidia's nieuwe GeForce nu RTX 3080 Tier beschikbaar in Europa
Anonim

Europese gamers die Nvidia's nieuwe GeForce Now RTX 3080-lidmaatschap hebben gereserveerd, kunnen eindelijk genieten van de nieuwe service.

Volgens Nvidia is de uitrol momenteel aan de gang en zullen leden genieten van hoogwaardige cloudgaming met de mogelijkheid om tot 1440p-resolutie bij 120 FPS op zowel Macs als pc's te streamen. Mensen die Nvidia's Shield TV-set hebben gekocht, zullen ook genieten van 4K-resolutie bij 60 FPS.

Image
Image

De RTX 3080-laag biedt een ultralage latentie waardoor het lijkt alsof je lokaal een game speelt, waarbij elke gamesessie tot acht uur duurt.

De naam van het niveau klinkt misschien vreemd, maar dat komt omdat de service een gamecomputer emuleert met een RTX 3080 grafische kaart met de RTX AAN die zorgt voor grafische afbeeldingen van hoge kwaliteit.

Er zijn nog enkele voorbestellingen beschikbaar, maar de ruimte is beperkt. Als je besluit om te reserveren, zal Nvidia je een exemplaar van Crysis Remastered cadeau doen.

In diezelfde aankondiging zei Nvidia dat het in december 20 nieuwe games aan zijn GeForce Now-service zal toevoegen. Momenteel kun je titels spelen zoals het survival-horrorspel Dead by Daylight en de RPG Ruined King: A League of Legends Story.

Image
Image

Later deze maand worden games als Un titled Goose Game en Wargroove toegevoegd. De service is niet goedkoop, want het kost $ 99,99 voor zes maanden.

Priority is $ 49,99 voor 6 maanden en biedt streaming tot 1080p-resolutie en 60 fps, plus een exemplaar van Crysis Remastered. Er is ook een gratis niveau als je wilt zien wat de service te bieden heeft.

Aanbevolen: