De 8 beste camera's voor huisdieren van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste camera's voor huisdieren van 2022
De 8 beste camera's voor huisdieren van 2022
Anonim

De beste camera's voor huisdieren moeten een goede videokwaliteit en audio hebben, zodat u met uw huisdier kunt communiceren, solide beveiligings- en veiligheidsfuncties en een cloudback-up voor het geval u clips en video's wilt opslaan. Camera's voor huisdieren zijn handig voor eigenaren die overdag niet altijd thuis kunnen zijn en hun harige vriend in de gaten willen houden. De beste camera voor huisdieren in de categorie is de Furbo Dog Camera bij Amazon. Het heeft een innovatief ontwerp waarmee je lekkernijen naar je huisdieren kunt gooien en games kunt spelen, terwijl je ze allemaal bekijkt op de 720p-camera. Het kan ook op intelligente wijze waarschuwingen naar uw telefoon sturen op basis van geblaf en andere geluiden.

Als uw behoeften meer algemene huisbeveiliging zijn, bent u misschien geïnteresseerd in onze lijst met de beste huisbeveiligingscamera's. Benieuwd of een dierencamera gehackt kan worden? Ontdek of dat echt een probleem is in onze uitleg.

Lees zonder verder oponthoud verder om de beste camera's voor huisdieren te zien die je kunt kopen.

Beste algemeen: Furbo Dog Camera

Image
Image

Als je echt plezier wilt hebben met je huisdier, biedt de Furbo hondencamera een fantastisch ontwerp met een meegeleverde "traktatie gooien" -functie. In staat om ongeveer 30 stukjes van de favoriete traktatie van je hond vast te houden, je kunt snel spelen een spelletje apporteren als je weg bent door de traktatie uit de Furbo te schieten en geamuseerd te kijken op de 720p videocamera. Het heeft een 120-graden groothoekbeeld en wordt geleverd met nachtzicht.

Bovendien maakt de tweerichtingsmicrofoon communicatie van zowel ouder als huisdier mogelijk, zodat u kunt praten en luisteren om te horen wat uw huisdier aan het doen is en hoe het reageert op het geluid van uw stem. De Furbo vereist een internetverbinding via Wi-Fi en maakt "blafwaarschuwingen" mogelijk door een pushmelding naar uw smartphone te sturen wanneer deze een huisdier detecteert dat geluid maakt. De traktatieworp zelf is eenvoudig in te stellen en werkt met zowat elke traktatie naar keuze. Furbo beveelt niet-knijpbare lekkernijen aan met een lengte van een halve inch tot een inch.

Beste budget: TOOGE-camera voor huisdieren

Image
Image

Het hebben van een huisdier is al een grote investering. Als je je harige vrienden in de gaten wilt houden zonder op zoek te gaan naar een mooie camera voor huisdieren met veel toeters en bellen, dan is deze camera voor huisdieren van TOOGE de beste keuze.

De TOOGE-huisdiercamera heeft niet de mogelijkheid om traktaties vrij te geven terwijl u weg bent of om u meldingen te sturen telkens wanneer uw hond blaft, maar u kunt wel uw huisdier in de gaten houden terwijl u weg bent, met hen communiceren via de tweerichtingsaudiofunctie en ontvang bewegingsdetectiewaarschuwingen. Het biedt ook nachtzicht, 360 graden draaibaar en de mogelijkheid voor meerdere mensen om tegelijkertijd naar de stream te kijken.

Als je gewoon op zoek bent naar een manier om in te checken met je huisdier terwijl je weg bent (of ervoor te zorgen dat ze niet in de problemen komen), is de TOOGE-huisdiercamera een goede optie. Merk op dat hoewel de TOOGE-app werkt met iPhones, deze niet compatibel is met Mac-computers.

Beste waarde: Petcube Play Interactive

Image
Image

Algemeen beschouwd als de beste algemene camera voor huisdieren op de markt, biedt de Petcube-camera een 1080p-video-ervaring, tweerichtingsaudio, nachtzicht en een ingebouwde laser voor wat plezier buitenshuis. Met een ontwerp van geborsteld aluminium met gebogen hoeken, ziet de Petcube er zowel modern als capabel uit voordat je hem zelfs maar aanzet. Naast het prachtige ontwerp, richt de Petcube zich op zijn Android- en iPhone-ready smartphone-app (ook Apple Watch) die re altime interactie met uw huisdieren mogelijk maakt met het meegeleverde laserspeelgoed. Het laserspeelgoed is beschikbaar in zowel automatische als handmatige modus en kan uw huisdieren urenlang bezig houden.

Bovendien maakt de smartphone-app het mogelijk om foto's en videoclips direct te delen met vrienden en familie of sociale netwerken. Petcube biedt zelfs een abonnementsservice (in de cloud) waarmee je 10 of 30 dagen videogeschiedenis kunt terugspoelen en afspelen. Dankzij de tweerichtingsaudio kunnen ouders van huisdieren gemakkelijk en, indien nodig, in het geheim met hun huisdieren praten en hen laten weten dat u op weg naar huis bent. Het veilige Petcube-netwerk is gecodeerd en beveiligd door middel van 128-bits codering en andere beveiligingsprotocollen die bijdragen aan uw gemoedsrust. Hoewel er geen snoepdispenser is, is de Petcube aantrekkelijk, functioneel en legt de lat hoog voor camera's voor huisdieren.

Beste eigenschappen: Pawbo Life Wi-Fi-camera voor huisdieren

Image
Image

De Pawbo Life Wi-Fi-camera heeft tal van handige functies die ervoor zorgen dat u nooit de zijde van uw hond verlaat, zelfs niet als u niet thuis bent. Deze camera heeft, net als andere op deze lijst, een standaard 720p-stream en tweerichtingsaudio. Maar de extra functies zorgen ervoor dat de Pawbo-camera echt opv alt. Via de Pawbo-app kun je je huisdier iets lekkers geven, een spelletje vangst spelen of je hond belonen voor goed gedrag. De camera is ook uitgerust met een laserpunt dat u aan en uit kunt zetten, een unieke functie die vooral aantrekkelijk zou moeten zijn voor kattenbezitters. De camera is geweldig voor een gezin of meerdere huisgenoten, omdat maximaal acht mensen dezelfde stream tegelijkertijd kunnen bekijken. Je kunt ook foto's maken en video opnemen.

Er is één groot nadeel: de camera heeft geen nachtzicht. Dat kan een dealbreaker zijn als je de mogelijkheid wilt hebben om je huisdier 24/7 in de gaten te houden, maar het maakt niet uit als je van plan bent de camera alleen te gebruiken als je overdag weg bent.

Beste binnen/buiten: Netgear Arlo

Image
Image

Het Netgear Arlo-beveiligingssysteem is een fantastisch HD-camerasysteem dat zichzelf niet alleen beschouwt als een dienst voor het bewaken van huisdieren, maar wat het aan functies mist, maakt het meer dan goed met uitstekende prestaties. Met een gepatenteerd 100 procent draadloos ontwerp en magnetische montage die discrete plaatsing van de camera mogelijk maakt, is het bewaken van elke hoek van uw huis eenvoudig en probleemloos. De meegeleverde nachtzichtfunctie is perfect voor als u 's avonds niet thuis bent, maar u wilt ervoor zorgen dat uw huisdier zich niet misdraagt. Als bewegingsgeactiveerd systeem kunnen eigenaren re altime e-mail- of app-meldingen ontvangen voor extra gemoedsrust.

Omdat het zowel een binnen- als een buitencamera is, kun je zelfs een extra waterdichte camera aan het systeem toevoegen (apart verkrijgbaar) om je tuin in de gaten te houden om te zien of je huisdier lekker buiten speelt terwijl je weg bent. Met een optimale plaatsing ongeveer twee meter boven de vloer en een ideaal bereik van bewegingsdetectie van ongeveer 1,5 tot 6 meter, is er meer dan genoeg ruimte om de camera in een groot gebied te plaatsen en absoluut alles te zien wat uw huisdier aan het doen is.

Beste bewegingssensor: Blink Indoor Home Security Camera System

Image
Image

Als speciaal camerasysteem voor thuisbeveiliging biedt het Blink-product een uitstekende HD-video-ervaring terwijl u niet thuis bent. Hij werkt op twee AA-batterijen en is online verbonden via ingebouwde Wi-Fi. Zodra je online bent, maak je verbinding met het Blink-systeem via de gedownloade iOS- en Android-smartphone-apps of via spraakbesturing via de beschikbare Amazon Alexa-vaardigheid.” Met een gewicht van slechts 3,2 x 4,5 x 9,3 inch en een gewicht van iets minder dan een pond, kan het Blink-systeem vrijwel overal worden geplaatst waar u een huisdier wilt bewaken, inclusief boven een deuropening, voor een bank of in een grote kamer.

Met zowel bewegings- als temperatuursensoren introduceert de Blink gemoedsrust die veel verder gaat dan het bewaken van huisdieren, omdat het ook kan dienen als een huisbeveiligingsservice. Zodra het Blink-systeem de beweging van uw huisdier voor de camera detecteert, begint de video met opnemen en wordt er een waarschuwing verzonden naar alle aangesloten apparaten, zodat u direct kunt ontdekken wat uw huisdier aan het doen is. Blink-bezitters kunnen het camerasysteem snel uitbreiden met de aankoop van extra camera-units (apart verkrijgbaar) en zo nodig elk aspect van hun huis bestrijken. Zonder maandelijkse kosten biedt de Blink gratis cloudopslag voor maximaal twee uur aan videoclips.

Beste eigenschappen: PetCube Play 2

Image
Image

De Petcube Play 2 is de opvolger van de eerste generatie Petcube Play. Het breidt de functies en functionaliteit van de vorige uit en biedt meer functies om uw huisdier te betrekken en veilig te houden terwijl u weg bent op het werk. De Play 2 maakt verbinding met wifi en wordt geleverd met 24/7 huisdierbewaking. Je kunt je huisdier zien spelen op de 1080p-camera met een groothoek van 160 graden, 4x zoom en nachtzicht. Het zet zelfs geluids- en bewegingswaarschuwingen op je telefoon.

Andere functies zijn onder meer 2-weg audio, zodat u met uw huisdier kunt praten. De geluidskwaliteit is verbeterd met de 4-microfoonarray en je krijgt zelfs de ingebouwde stemassistent van Amazon Alexa, zodat je dit apparaat aan je slimme thuisnetwerk kunt toevoegen. Last but not least, als je kat of hond van het speelse type is, kun je de Play 2 vanaf je telefoon bedienen om je huisdier bezig te houden met de ingebouwde laser (maak je geen zorgen, het is huisdierveilig). Het kan het zelfs automatisch doen als je wilt.

Beste ecosysteem: Petcube Cam

Image
Image

De Petcube Cam is de eerste budgetoptie in de line-up van Petcube en levert geen concessies op aan kwaliteit om de prijs laag te houden. De Cam heeft een 1080p-stream met automatisch nachtzicht en tweerichtingsaudio, net als hun premium camera's voor huisdieren. De Cam kan magnetisch worden gemonteerd en klapt in de plastic behuizing zodat hij ondersteboven kan worden gemonteerd. Rekening houdend met zijn kleine formaat, is de Cam net zo subtiel als de meeste beveiligingscamera's voor thuis. Alles wordt bestuurd via de Petcube-app.

Omdat de Cam geen interactieve functies heeft, is het op zichzelf gewoon een beveiligingscamera voor thuis met een betaalmuur. Het schittert echt in huizen met andere Petcube-producten. Petcube Care is een optioneel abonnement waarmee gebruikers langere videoclips kunnen opslaan, opnamegeschiedenis kunnen opslaan en slimme waarschuwingen kunnen ontvangen (zoals onderscheid maken tussen huisdieren en mensen). Eigenaars van een Petcube zouden de Cam moeten overwegen als ze meer kamers in hun huis in de gaten willen houden.

"De Petcube Cam neemt op in 1080p en heeft een gezichtsveld van 110 graden dat een hele kamer beslaat." - Sandra Stafford, producttester

De beste camera voor huisdieren om te kopen is de Furbo Dog Camera. Het heeft alles wat een hondenbezitter maar kan wensen, van een traktatie-gooifunctie tot solide video en zelfs waarschuwingen die naar je telefoon worden gepusht wanneer je hond blaft. We houden ook van de budget-TOOGE-camera (bekijken bij Amazon), hij kan geen traktaties vrijgeven, maar hij kan wel pushmeldingen sturen en hij ondersteunt nachtzicht, bewegingsdetectie en tweerichtingsaudio.

Bottom Line

Sandra Stafford schrijft sinds 2019 voor Lifewire. Ze heeft een aantal van de camera's van huisdieren op deze lijst bedekt en ze getest op haar grote hond en heel kleine kat.

Waar moet je op letten bij een camera voor huisdieren

Interaction - Het is belangrijk om na te denken over wat je hoopt te halen uit een camera voor huisdieren voordat je hem koopt. Veel mensen houden er gewoon van om hun hond of kat te observeren terwijl ze niet thuis zijn, terwijl anderen zich zorgen maken over de veiligheid of ervoor willen zorgen dat hun meubels niet worden vernietigd. Als uw probleem het laatste is, is het hebben van voicechat of de mogelijkheid om op afstand met uw huisdier te spelen belangrijk? Wilt u uw huisdier kunnen horen reageren op uw toezeggingen? Dit zijn allemaal dingen om op te letten.

Security - Het lijkt misschien belachelijk, maar er zijn echt mensen die thuiscamera's hacken. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de camera die je hebt veilig is. Biedt de fabrikant regelmatige firmware-updates aan? Is het gemakkelijk om de standaard inloggegevens voor de camera te wijzigen? Als u op beveiligingsfuncties let, krijgt u gemoedsrust.

Cloudservices - De meeste beveiligingscamera's voor thuis bieden cloudservices, maar heb je cloudopslagservices nodig voor de camera van je huisdier? Dat is natuurlijk aan jou, maar het is de moeite waard om te beslissen of je het nodig hebt - en zo ja, hoeveel extra je ervoor wilt betalen.

Aanbevolen: