PetSafe Six Meal automatische voerbak voor huisdieren: een vaste routine

Inhoudsopgave:

PetSafe Six Meal automatische voerbak voor huisdieren: een vaste routine
PetSafe Six Meal automatische voerbak voor huisdieren: een vaste routine
Anonim

Bottom Line

De PetSafe Six Meal automatische voerbak voor huisdieren is een goedkope voerbak voor huisdieren die geschikt is voor een druk schema, zodat u uw huisdier op tijd kunt voeren, waar u ook bent.

PetSafe Six Meal Feeder

Image
Image

We hebben de PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder is een gebruiksvriendelijke automatische feeder die de gedachte wegneemt van het voeren van uw huisdier tijdens het reizen of op het werk. Ma altijdgroottes van maximaal één kopje stellen u in staat om de perfecte hoeveelheid voedsel in elke portie te doen, en verschillende programmeeropties beloven de ma altijden van uw huisdier te verdelen volgens uw schema. Om te zien hoe goed de PetSafe Six Meal automatische voerbak voor huisdieren is in het stroomlijnen van een druk leven, hebben we wekenlang thuis getest met onze huisdieren.

Image
Image

Ontwerp: een compacte en functionele voerbak voor huisdieren

De PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder is ongeveer zo groot als een broodrooster met vier sneetjes, met een voetafdruk van 15,7 bij 9,6 inch. Zijn kleine voetafdruk zorgt ervoor dat hij weggestopt kan worden in appartementen en huizen van elke grootte. De machine zelf is licht en weegt slechts 2,85 pond voordat er voedsel wordt toegevoegd, dus hij is gemakkelijk op te tillen om bij te vullen of te verplaatsen.

De PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder is een redelijk geprijsde automatische feeder met een stevig ontwerp dat jaren meegaat.

Duurzaam BPA-vrij plastic vormt het hele lichaam van de machine. Het doorzichtige deksel wordt geopend en gesloten met een gemakkelijke draaibeweging. We hebben het zelfs getest met een open handpalm over het deksel om te zien of het kan worden verwijderd door mensen zonder grijpkracht, zoals ouderen. Het gaf ons nooit problemen om te openen.

Onze huisdieren hebben het daarentegen nooit kunnen openen. Antislippoten weerhielden een grote Duitse herder ervan om hem tijdens het eten omver te werpen, wat ons het vertrouwen gaf om hem op een plank te plaatsen om hem met een kat te testen. Het bleef precies waar we het hadden neergezet.

Power: Batterijen zijn de enige optie

De PetSafe Six Meal automatische voerbak voor huisdieren gebruikt vier D-celbatterijen. Er is geen mogelijkheid om de feeder in de muur te steken. De batterijen zouden negen maanden mee moeten gaan en een indicator voor de levensduur van de batterij op het LED-paneel biedt enige zekerheid, maar het bedrijf stelt nog steeds voor om de batterijen te vervangen voordat u op reis gaat en uw huisdieren onbeheerd achterlaat. We houden van een op batterijen werkende machine omdat hij overal kan worden geplaatst, maar met zoveel voerbakken voor huisdieren op de markt die stroomadapters aanbieden, is dit een grote tekortkoming in een verder geweldige voerbak voor huisdieren.

Image
Image

Configuratieproces: eenvoudig genoeg om te doen zonder de handleiding

Na het plaatsen van vier D-cell batterijen, is het instellen van de klok en de ma altijd intuïtief. We hebben het zonder handleiding kunnen doen. Onze enige klacht was dat de pijlknoppen soms niet reageerden. Een lange druk op de knop versnelt snel door de tijd, dus het opzetten van de feeder duurt helemaal niet lang. De feeder heeft zes mogelijke ma altijden om de tijd voor in te stellen. Als je er maar één instelt, kun je dagen doorgaan zonder bij te vullen.

Na het plaatsen van vier D-cell batterijen, is het instellen van de klok en de ma altijd intuïtief.

Zodra de klok en de ma altijden zijn ingesteld, moet de machine worden gevuld met voedsel. Elk van de zes sleuven kan maximaal één kopje voedsel bevatten. Omdat de portie door de gebruiker wordt bepaald, is er geen ingewikkelde kwestie van het programmeren van een portiegrootte. Bijna elke kom van minder dan 1,25 inch zou met de machine werken, maar de plastic kom die in de doos zit, v alt op zijn plaats en glijdt niet over de vloer. Sommige huisdieren kunnen allergisch zijn voor plastic, dus we zouden willen dat de kom op zijn minst een roestvrijstalen binnenkant had.

Prestaties: een betrouwbaar ontwerp dat werkt met de meeste voedingsmiddelen

De PetSafe Six Meal automatische voerbak voor huisdieren heeft een eenvoudig carrouselontwerp dat voedsel van bijna elke grootte kan verwerken. Voedsel wordt door de gebruiker in compartimenten geladen en op het aangegeven tijdstip draait de carrousel één compartiment, waardoor het voedsel in een kom v alt.

Het draaien van het dienblad om een ma altijd af te geven duurt minder dan twee seconden, een proces dat sneller en stiller is dan voerbakken die ma altijden in kleine porties verstrekken. De bouw van de feeder zorgde ervoor dat we nooit problemen hadden met voer van welke grootte dan ook, in tegenstelling tot andere feeders die moeite hebben met groter voer. Na het testen van een paar andere voerbakken voor huisdieren, denken we dat de PetSafe Six Meal Feeder het beste ontwerp had.

Pet-proof: houdt zelfs hongerige huisdieren weg

Sommige recensies suggereerden mogelijke problemen met de plastic deur die de knoppen bedekt. Er is geen vergrendelingsmechanisme, wat een ander voordeel is voor mensen met mobiliteitsproblemen, maar dat betekent dat de knoppen kwetsbaar blijven. Hongerige katten kunnen bij hun pogingen om binnen te komen op elk blootgesteld deel van een machine kauwen. We hadden dit probleem niet, maar het is het vermelden waard.

In plaats van te proberen te voorkomen dat katten in de voedselcompartimenten van de machine reiken, laat PetSafe het compartiment boven de parachute volledig vrij.

Een ander veelvoorkomend probleem met automatische voerautomaten is dat hardnekkige katten niet leren hoe ze toegang kunnen krijgen tot het voer. Eenrichtingsdeuren of luiken worden vaak gebruikt, maar ze kunnen pijn doen of poten beknellen. In plaats van te proberen te voorkomen dat katten in de voedselcompartimenten van de machine reiken, laat PetSafe het compartiment boven de parachute volledig vrij. Het klinkt contra-intuïtief, maar het werkt eigenlijk heel goed om te voorkomen dat katten het voedsel vrijmaken, omdat het enige compartiment dat ze kunnen bereiken een leeg vak is. De parachute is zo laag bij de grond dat onze kat de andere ma altijdvakken nooit heeft kunnen openen.

Image
Image

Bottom Line

Elke ma altijdsleuf in de feeder bevat maximaal één kopje, wat ook de capaciteit van de kom is. Bijna elk huisdier dat meer dan 15 pond weegt, heeft meer voedsel nodig dan dat per dag. Kleinere voerbakken hebben moeite om de grote korrels af te geven die het meeste grote hondenvoer bevat, maar de PetSafe Six Meal Automatic Feeder raakte nooit verstopt. Toen we het testten met een grote hond, konden we twee dagen tussen het bijvullen zitten.

Prijs: een van de meest betaalbare op de markt

Verkocht voor tussen $ 70 en $ 85, met een adviesprijs van $ 84,99, is de PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder een van de goedkoopste automatische feeders op de markt. Er is een goedkopere optie voor vijf ma altijden verkrijgbaar bij PetSafe voor minder dan $ 60, maar de meeste goedkopere opties zijn zwaartekrachtvoeders, die voedsel laten vallen als huisdieren het consumeren. Voor huishoudens met meerdere huisdieren die voerschema's nodig hebben, is een automatische voerautomaat in deze prijsklasse zeker de betere keuze.

PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder vs. Arf Pets Automatic Pet Feeder

Met veel andere automatische voerautomaten om uit te kiezen onder de $ 90, onderscheidt de PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder zich door zijn grote portiegroottes en snelle afgifte van ma altijden. De Arf Pets Automatic Feeder heeft een grotere capaciteit van ongeveer 18 kopjes, wat betekent dat het langer kan duren tussen het bijvullen. Aan de andere kant geeft het porties af in kleine hoeveelheden van 1/8 van een kopje, dus de langere voedertijd is een beetje vervelend voor grotere huisdieren als je thuis bent om het te horen. Door de stillere, snellere Six Meal Feeder af te wegen tegen de Arf Pets-feeder met grotere capaciteit, hangt de superieure keuze af van uw huisdier en hoeveel voer ze per ma altijd nodig hebben.

Een goedkope en no-nonsense keuze

De PetSafe Six Meal Automatic Pet Feeder is een redelijk geprijsde automatische feeder met een stevig ontwerp dat jaren meegaat. Het heeft een capaciteit waarmee je dagen kunt gaan voordat je het opnieuw moet vullen, hoewel mensen met grotere huisdieren er een willen met een grotere portie.

Specs

  • Productnaam Six Meal Feeder
  • Productmerk PetSafe
  • MPN PFD00-15956
  • Prijs $79.95
  • Productafmetingen 15,7 x 9,6 x 6,4 inch.
  • Capaciteit Zes kopjes
  • Batterijen Vier D-cell batterijen (niet inbegrepen)
  • Batterijlevensduur Negen maanden
  • Materiaal BPA-vrij plastic
  • Garantie Een jaar

Aanbevolen: